Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@09:16:41 GMT

تلاش مسئولان کنگاوری برای استقبال از مهمانان نوروزی

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۶۳۷۹۸

تلاش مسئولان کنگاوری برای استقبال از مهمانان نوروزی

کرمانشاه- ایرنا- شهرستان کنگاور دیار سنگ و آب؛ در بهار دل انگیز، با همت و تلاش مسئولان برای استقبال از مسافران و گردشگران نوروزی مهیا شده است.

شهرستان کنگاور با جمعیتی افزون بر 76 هزار نفر در 94 کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده و به دلیل داشتن آثار تاریخی فراوان و جاذبه های طبیعی به عنوان یکی از مقاصد گردشگری استان همواره مطرح بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معبد آناهیتا به عنوان دومین بنای سنگی کشورمان بعد از تخت جمشید در شهر کنگاور قرار دارد که هر سال مورد توجه گردشگران زیادی از داخل و خارج از کشور قرار می گیرد.

**ساماندهی معبد آناهیتا
رئیس شورای شهر کنگاور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه ایجاد بسترهای گردشگری زمینه ساز حضور گردشگران داخلی و خارجی خواهد بود، گفت: شهر تاریخی کنگاور ظرفیت‌های بسیاری در زمینه گردشگری دارد و باید در این راستا به توسعه دست پیدا کنیم.
'سوسن سلیمان آبادی' بیان می کند: شهرداری و شورای شهر کنگاور آماده هرگونه همکاری با پایگاه پژوهشی معبد آناهیتا، میراث فرهنگی و فعالان حوزه گردشگری است و جلسات مشترک را به همین منظور آغاز کرده ایم.
وی با بیان مهم خواندن موضوع گردشگری در شهرستان کنگاور، اظهار کرد: در این حوزه ساماندهی معبد آناهیتا باید در اولویت قرار بگیرد.

**توسعه گردشگری شهری در اولویت است
شهردار کنگاور نیز در پاسخ به این سوال خبرنگار ایرنا، که صنعت گردشگری شهرستان به چه اندازه برای شهرداری دارای اهمیت است، با بیان اینکه ایجاد بسترهای گردشگری زمینه ساز حضور گردشگران داخلی و خارجی خواهد بود، خاطرنشان کرد: بنده معتقدم که گردشگری باید در اولویت قرار گیرد، چرا که گردشگری موارد و لوازم دیگری را در حوزه درآمد پایدار به دنبال خواهد داشت.
رامین صادقی افزود: در نخستین بازدیدی که از محوطه تاریخی معبد آناهیتا داشتم، برخی از مشکلات آن که شهرداری قادر به رفع آنها بود در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: ساختمان هایی که در سال های گذشته در ضلع جنوب و جنوب شرقی معبد آناهیتا به صورت نیمه کاره تملک شده بودند، جلوه بسیار بدی به این اثر تاریخی داده بود، که هموارسازی و تسطیح این محوطه باستانی توسط واحد عمران شهرداری انجام شد.
وی در پاسخ به این سوال که چه اقدام های در راستای توسعه گردشگری شهری صورت گرفته، گفت: نورپردازی دیوار ضلع شمال غربی معبد آناهیتا، هرس درختان و روشنایی پیاده رو معبد در ورودی این بنا از جمله کارهای شهرداری کنگاور در راستای توسعه گردشگری بوده است.
شهردار کنگاور همچنین در ادامه اظهار داشت: آسفالت و لکه گیری خیابان های سطح شهر، گل کاری میادین، بلوارها و بوستان ها، خرید و نصب صندلی، سطل زباله، ست های ورزشی و چراغ های روشنایی و تجهیز مبلمان شهری، نورپردازی میادین و معابر، رنگ آمیزی و طراحی تندیس میادین و جداول و رفت و روب های محله ای از مهمترین اقدام های شهرداری برای استقبال از نوروز 97 بوده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کنگاور نیز با اشاره به اینکه کنگاور از شهرهای ورودی استان کرمانشاه است که شرایط مناسبی برای جذب گردشگر دارد، بیان کرد: از آثار تاریخی و به نام کنگاور به معبد آناهیتا، گودین تپه، پل تاریخی کوچه، خانه تاریخی ساری اصلانی، سه حمام دوران قاجار و 160 محوطه، اثر و تپه تاریخی در این شهرستان می توان اشاره کرد که تا به امروز 120 مورد از محوطه‌های تاریخی این شهرستان ثبت ملی شده‌اند.
منوچهر پاشایی با اشاره به شعار نوروز امسال کنگاور با عنوان نوروزی شاد و مفرح و خاطره انگیز، اظهار کرد: گروه موسیقی در معبد آناهیتا به اجرای برنامه می پردازند و با توجه به حادثه تلخ زلزله آبان ماه در کرمانشاه که مردم لحظات سختی را گذراندند و عزادار بودند سعی داریم که با اجرای برنامه های متنوع نوروز شادی برای مسافران فراهم کنیم.
وی همچنین با اشاره به همکاری اعضای ستاد خدمات سفر در شهرستان از تجهیز پنج مدرسه و خانه معلم برای اسکان مسافران نورزی سال جدید خبر می دهد.

**بازدید 20 هزار گردشگر از معبد آناهیتا
مدیر پایگاه پژوهشی معبد آناهیتا کنگاور نیز با اشاره به اینکه بسیاری از گردشگران و مسافران از شهر کنگاور عبور می‌کنند، اظهار داشت: آن‌ طور که باید به گردشگران داخلی و خارجی در کنگاور خدمات ارائه نشده است، به‌ عنوان مثال در ورودی این شهر از تابلوهای راهنما مناسب استفاده نشده و گردشگران حتی برای پیدا کردن مسیر خود تا معبد آناهیتا با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند.
بابک طاهریان با تقدیر از عملکرد شورا و شهرداری کنگاور به خاطر توجه ویژه به معبد آناهیتا، از اجرای برنامه های متنوع در معبد آناهیتا خبر داد و گفت: برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و سوغات شامل گیوه؛ گلیم، سفال و نان ساجی و تافتون سوغات مخصوص کنگاور و برپایی سیاه چادرها عشایر از جمله این برنامه هاست.
وی در ادامه به برگزاری جشنواره بازی های بومی محلی در محوطه معبد آناهیتا خبر می دهد و می گوید: پخت انواع غذاهای محلی، اجرای تئاتر خیابانی، اجرای گروه موسیقی، برپایی سفره هفت سین و مسابقه طناب کشی از جمله برنامه های این جشنواره است.
طاهریان در ادامه افزود: در سال جاری حدود 20 هزار گردشگر از معبد آناهیتا بازدید کرده‌اند، که حدود 2 هزار نفر از آنها خارجی بودند.
وی ادامه می دهد: پیش‌ بینی ما برای سال آتی جمعیت 25 هزار نفری است و آماده‌ایم تا از این جمعیت استقبال خوب و باشکوهی داشته باشیم.
8066/7447

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي كنگاور نوروز 97

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۳۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر جذب گردشگر با استفاده از ایجاد جاذبه‌های بصری و نورپردازی گفت: باید از علم روز به ویژه در هنگام مرمت و تعمیر بناهای تاریخی بهره گیریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار با مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، مدیریت به ویژه مدیریت مسائل فرهنگی را بسیار مهم بیان و اظهار کرد: کار با مدیر و کارشناسان بسیار می‌تواند پیش برود و گاهی بیشتر از اعتبارات و بودجه در پیشبرد امور تأثیرگذار است، لذا مدیریت از این جهت بسیار مهم است و مسئله مدیریت نیز یک امر ذاتی است.

وی بهره‌گیری و استفاده از ظرفیت خیرین در توجه و حفظ میراث فرهنگی استان را امری مهم عنوان کرد و افزود: باید از حضور خیرین در امور میراث فرهنگی به ویژه در مرمت و بازسازی مساجد قدیمی و دیگر بناهای تاریخی و میراث فرهنگی استفاده کرد.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر حفظ میراث فرهنگی و میراث گذشتگان تصریح کرد: با این کار فرهنگ خود را حفظ می‌کنیم و در می‌یابیم بزرگان ما چه میزان فهم داشته‌اند و بناها را طبق نیاز روز احداث می‌کردند.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد اضافه کرد: باید نمایشگاهی داشته باشیم و وسایلی که از قدیم اکنون در اختیار مردم است را جمع‌آوری و به نمایش بگذاریم تا به این واسطه هنر خود را نشان دهیم.

وی با تاکید بر جذب گردشگر با استفاده از ایجاد جاذبه‌های بصری و نورپردازی تصریح کرد: باید از علم روز به ویژه در هنگام مرمت و تعمیر بناهای تاریخی بهره گیریم؛ اصفهان مدارس علمیه تاریخی فراوانی در گذشته داشته اما در هنگام حمله افاغنه و در دوران پهلوی بیشتر این مدارس از بین رفت و تنها حدود ۳۰ مدرسه به جا مانده است.

امام جمعه اصفهان افزود: اصفهان از ظرفیت گردشگری بسیار بالایی برخوردار است و نقاط گردشگری فراوانی دارد اما در عین حال نیازمند مدیریت است و باید گفت میراث فرهنگی به ذوق و مدیران با ذوق و به مدیرانی که به‌صورت میدانی در مناطق حضور یابند نیاز دارد.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد تشکیل شورایی برای تفکیک برخی از بناهای شخصی از میراثی را مهم دانست و افزود: شورایی برای تفکیک برخی از بناها به تشخیص متخصصان این امر باید ایجاد شود تا تکلیف برخی از بناها در اصفهان مشخص شود.

وی عنوان کرد: باید به پیشکسوتان صنایع دستی و اساتید میراث فرهنگی اهمیت داده و نسبت به آن‌ها رسیدگی کنید، همچنین از افرادی که می‌توانند در زمینه صنایع دستی آموزش دهند استفاده کنید و نسبت به تکریم و تجلیل و داشتن آماری از تعداد آن‌ها و تهیه عکس و تصاویر این هنرمندان اقدام کنید، زیرا تکریم این هنرمندان امری ضروری است.

در ابتدای این دیدار نیز امیر کرم‌زاده، مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان توجه به میراث فرهنگی را توجه به ایران و تاریخ میراث کهن آن بیان کرد و اظهار داشت: توجه به میراث اسلامی و تمدن نوین اسلامی اهمیت به میراث گرانبهایی است که پیامبر اسلام به جا گذاشته و باید معرفی شود و در حفظ و ترویج آن تلاش کرد.

وی افزود: بناهایی که معماری فرهنگی و تاریخی خاصی در آن به کار رفته است و رهبر معظم انقلاب نیز بارها فرموده‌اند که این بناها فارغ از اینکه چه افرادی در آن زندگی کرده‌اند مهم بوده زیرا دسترنج هنرمندان و معماری ایرانی و اسلامی ما است.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی استان خاطر نشان کرد: استان اصفهان یکی از استان‌های بسیار برخوردار در حوزه صنایع دستی است و صادرات صنایع دستی به دلیل ارزآوری و ایجاد اشتغال خانگی و ارزان قیمت دارای اهمیت است.

وی اضافه کرد: در حوزه گردشگری نیز اصفهان با تعدد بناهای تاریخی و آب و هوایی و راه‌های مواصلاتی و پایتخت بودن آن در ادوار گذشته نگین گردشگری کشور است و نشان می‌دهد که اصفهان مهد دین و در حوزه بناهای تاریخی و گردشگری بسیار مورد توجه بازرگانان بوده است.

کرم‌زاده هم چنین اعتبارات اندک میراث فرهنگی را یکی از دلایل اصلی عدم تحقق انتظارات مردم در حفظ و ترویج میراث فرهنگی عنوان کرد و ادامه داد: شرکت‌های سرمایه‌گذار و ورود آنها برای حفظ میراث فرهنگی در این حوزه اهمیت دارد و باید از ظرفیت این شرکت‌ها بهره برد.

کد خبر 748790

دیگر خبرها

  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • مناطق گردشگری شهر بهبهان + فیلم
  • میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد
  • استقبال دانشجویان از نخستین تور شهروندی عمران و پیشرفت شهرداری شیراز
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد