Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، مهدی هاشمی با اشاره به این‌که بهداشت و درمان نقشی کلیدی در پشتیبانی عملیات نفت دارد، افزود: همانطور که شرایط کلان در صنعت نفت به مرور زمان در حال تغییر است، سازمان بهداشت و درمان نیز به عنوان پشتیبان این صنعت، ضمن تطبیق با شرایط جدید در قالب سند چشم‌انداز این سازمان شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در سال ۹۴ سند چشم‌انداز سازمان با مشارکت همه رؤسا و کارشناسان مناطق تدوین و به عنوان میثاق سازمانی تصویب شد که وظیفه پیاده‌سازی این سند برعهده مدیریت برنامه‌ریزی گذاشته شد، بنابراین این مدیریت همه برنامه‌های عملیاتی مناطق سازمان و واحد‌های ستادی را با این سند هماهنگ و حرکت سازمان را برای اهداف این سند پایش می‌کند.

وی با تاکید بر اثرگذاری حوزه مدیریت برنامه‌ریزی در چشم‌انداز و موفقیت سازمان اظهار کرد: برنامه‌ها در سازمان در سه سطح کلان و میانی و عملیاتی تنظیم می‌شود، یکپارچگی و همراستایی این برنامه‌ها مهم‌ترین عامل تضمین دستیابی به اهداف سازمان است.

مدیر برنامه‌ریزی سازمان بهداشت و درمان تصریح کرد: اهداف کلان سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در سند چشم‌انداز شامل ارتقای سطح سلامت، ارتقای کیفیت خدمات، افزایش رضایتمندی همکاران و خدمت گیرندگان، ارتقای کارآمدی سازمانی، روزآمدی فناوری و تحقیقات سلامت و بهبود روابط فراسازمانی است.

هاشمی افزود: مدیریت برنامه‌ریزی از بدو تشکیل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در سال ۷۷ شامل چهار واحد مطالعات راهبردی و ارزیابی عملکرد، حوزه مهندسی سیستم‌ها و بهره‌وری، حوزه آمار و اطلاعات و تدوین مقررات است که به عنوان یکی از مدیریت‌های اصلی  زیرمجموعه مدیرعامل تعریف شده است.

وی تاکید کرد: فرآیند برنامه‌ریزی فرآیندی مشارکتی است و به منظور هرچه واقعی‌تر شدن برنامه‌ها در سال آینده پنج کارگروه سلامت، منابع انسانی، مالی، تکریم ارباب رجوع و فناوری اطلاعات تشکیل خواهد شد و امیدوارم با مشارکت بین بخشی بتوانیم برنامه‌های مناسبی در سطح سازمان داشته باشیم.

اقدام‌های واحد مطالعات راهبردی و ارزیابی عملکرد در سال ۹۶

از جمله اقدام‌های واحد مطالعات راهبردی و ارزیابی عملکرد سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت می‌توان به تهیه گزارش فعالیت و وضع عمومی سازمان برای طرح در مجمع عمومی صاحبان سهام، بازنگری در سند چشم‌انداز سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، نظارت بر تدوین برنامه سالانه مناطق سازمان و واحدهای ستادی بر اساس سند چشم‌انداز، بررسی و اطلاع برنامه عملیاتی مناطق سازمان، دریافت گزارش پیشرفت برنامه‌های عملیاتی مناطق و بررسی آنها، بازدید و ممیزی اجرای برنامه‌های عملیاتی در طول سال، ارزیابی پیشرفت برنامه‌های عملیاتی و تهیه گزارش تجمیعی اشاره کرد.

تدوین شاخص‌های ارزیابی عملکرد مناطق، دریافت اطلاعات و آمار از واحد آمار برای تدوین گزارش ارزیابی عملکرد، ارزیابی عملکرد و رتبه‌بندی مناطق سازمان، ارائه خدمات مشاوره‌ای برای تدوین و بازنگری در برنامه استراتژیک بیمارستان‌ها، مشارکت و نظارت بر فرآیند تدوین بودجه برنامه‌ای سال بعد، مشارکت در طراحی اقدامات اصلاحی و تدوین برنامه سال آینده مناطق از سوی این واحد در سال ۹۶ انجام شد.

انجام مطالعات درباره بررسی جوانب و امکان‌سنجی پروژه‌های توسعه‌ای و کلیدی، دریافت مجوز از مدیرعامل سازمان به منظور مکانیزه کردن فرآیندهای برنامه‌ریزی و کنترل همه مناطق و نیز انجام مطالعات موردی از دیگر اقدام‌های واحد مطالعات راهبردی و ارزیابی عملکرد سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در سال ۹۶ است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۹۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۲ تیم امدادی در مسیر تردد زائران بازی‌دراز
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها