Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین رحیم‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان تهران در گفت‌و گو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ در خصوص عملکرد شرکت آبفای استان تهران در سال جاری اظهار کرد: این شرکت با بهره‌گیری از توان علمی و تخصصی مدیران، کارشناسان، مشاورین و پیمانکاران صنعت آب و فاضلاب موفق به اجرای تعهدات برنامه‌ریزی شده در راستای تامین و توزیع آب شرب بهداشتی و جمع‌آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب در جهت خدمات‌رسانی به شهروندان استان تهران گردیده است که در این راستا بالغ بر 900 کیلومتر انواع خطوط شبکه و انتقال آب و فاضلاب در اقطار 60 تا 2000 میلیمتر اجرا، 60 حلقه چاه حفر و تجهیز، 60،000 مترمکعب مخزن ذخیره احداث، 3240 مترمکعب بر ساعت تصفیه خانه آب و 3378 مترمکعب بر ساعت تصفیه خانه فاضلاب احداث و 3804 مترمکعب بر ساعت تصفیه خانه فاضلاب به مدار بهره‌برداری وارد گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به عمده طرح‌ها و پروژه های اجرایی این شرکت اشاره کرد و افزود:بخش عمده‌ای از پروژه‌های اجرایی شرکت آب و فاضلاب استان تهران در نیمه نخست سال جاری با حضور مقامات کشوری با اعتباری بالغ بر 19،790 میلیارد ریال افتتاح و به بهره‌برداری رسیده اند که مهم‌ترین آنها، افتتاح و بهره‌برداری از طرح فاضلاب شهر پرند و بخشی از تاسیسات تامین و توزیع آب شرب شهرهای جنوب‌غربی استان تهران و شهر تهران در فروردین 1396 با اعتباری بالغ بر 4،000 میلیارد ریال، افتتاح و بهره‌برداری از طرح فاضلاب شهر جدید پردیس و بخشی از تاسیسات فاضلاب شهر تهران در خرداد 1396 با اعتباری بالغ بر 8،450 میلیارد ریال، افتتاح و بهره‌برداری از طرح فاضلاب اسلامشهر و بخشی از تاسیسات تامین و توزیع آب شرب شهر اسلامشهر در مرداد 1396 با اعتباری بالغ بر 1،500 میلیارد ریال، افتتاح و بهره‌برداری از طرح فاضلاب شهر پیشوا در مرداد 1396 با اعتباری بالغ بر 840 میلیارد ریال، افتتاح و بهره‌برداری از طرح ارتقای کیفی آب شرب جنوب تهران و بخشی از تاسیسات آب و فاضلاب شهر تهران در شهریور 1396 با اعتباری بالغ بر 5،000 میلیارد ریال است.

رحیم زاده همچنین ، طرح جامع فاضلاب تهران با پیشرفت فیزیکی 65.8 درصد و اعتبار هزینه شده 26،396 میلیارد ریال، طرح حضرت قمر بنی هاشم (ع) (احداث خط تکمیلی اصلی انتقال آب شرب پیرامون شهر تهران و آبرسانی به شهر جدید پرند) با پیشرفت فیزیکی 39.19درصد و اعتبار هزینه شده 2600 میلیارد ریال، طرح آبرسانی از سد ماملو به شهر تهران با پیشرفت فیزیکی 85، و اعتبار هزینه شده 1800 میلیارد ریال، طرح احداث تصفیه خانه هفتم آب تهران با ظرفیت تصفیه 5 مترمکعب در ثانیه با پیشرفت فیزیکی 60 و اعتبار هزینه شده 886 میلیارد ریال و ....را از جمله طرح‌های دیگر مطرح کرد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان تهران در ادامه گفت: این شرکت برنامه‌ریزی مناسب جهت بهره‌مندی از 600 میلیون دلار وام بانک سرمایه‌گذاری زیرساخت آسیایی (AIIB) جهت احداث 14 مدول تصفیه‌خانه فاضلاب به ظرفیت 703000 مترمکعب بر شبانه‌روز، برای تحت پوشش قراردادن حدود 4000000 نفر، اجرای 24.4 کیلومتر خطوط انتقال و 215.5 کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب را در دستور کار خود قرارداده است که فاز دوم تصفیه‌خانه‌های فاضلاب پردیس، پرندو اسلامشهر نیز جزئی از این پکیج به شمار می‌روند که خوشبختانه ردیف اعتباری متمرکز برای این طرح در لایحه بودجه سال 1397 کل کشور اخذ و درج گردیده و هم اکنون در مرحله اخذ مجوز از شورای اقتصاد است.

او در پاسخ به این سوال که برای بازسازی و توسعه شبکه توزیع و خطوط انتقال آب در سطح استان تهران در سال جاری چه اقداماتی انجام شده است و برنامه برای سال 97 چیست؟ اظهار داشت: توسعه 102 کیلومتر شبکه آب در اقطار 90 تا 400 میلیمتر، اصلاح و بازسازی 210 کیلومتر شبکه آب، توسعه 69 کیلومتر خطوط انتقال آب در اقطار 400 تا 1800 میلیمتر، نصب 22370 فقره انشعاب آب و اصلاح 32000 فقره انشعاب آب موجود از جمله برنامه‌هایی که در سال 96 انجام شده است. همچنین در برنامه سال 1397، نیز توسعه 91 کیلومتر شبکه آب در اقطار 90 تا 400 میلیمتر، اصلاح و بازسازی 183 کیلومتر شبکه آب، توسعه 106 کیلومتر خطوط انتقال آب در اقطار 400 تا 1800 میلیمتر، نصب 22064 فقره انشعاب آب و اصلاح 123272 فقره انشعاب آب موجود در دستور کار این شرکت است.

رحیم‌زاده همچنین در پاسخ به این سوال که برای توسعه شبکه جمع‌آوری و خطوط انتقال فاضلاب چند کیلومتر لوله‌گذاری شده است و چه تعداد انشعاب جدید اضافه شده است؟ تصریح کرد: در این راستا در سال جاری اقدامات بسیاری از جمله احداث487 کیلومتر شبکه فاضلاب در اقطار 90 تا 400 میلیمتر، اصلاح و بازسازی 6 کیلومتر شبکه فاضلاب، توسعه 16 کیلومتر خطوط انتقال فاضلاب در اقطار 400 تا 2000 میلیمتر و نصب 61027 فقره انشعاب فاضلاب انجام شده است.

او ، توسعه 672 کیلومتر شبکه فاضلاب در اقطار 90 تا 400 میلیمتر، اصلاح و بازسازی 6 کیلومتر شبکه فاضلاب، توسعه 12 کیلومتر خطوط انتقال فاضلاب در اقطار 400 تا 1800 میلیمتر و نصب 52267 فقره انشعاب فاضلاب را از برنامه‌های سال 97 عنوان کرد.

رحیم‌زاده در خصوص ارتقای ظرفیت آبرسانی در سطح استان تهران اظهار داشت: در این راستا احداث 4410 مترمکعب بر ساعت تصفیه خانه آب شامل مدول دوم تصفیه خانه هفتم آب تهران و مدول دوم تصفیه خانه آب پردیس، احداث یک دستگاه آب شیرین کن در حسن‌آباد و حفر و تجهیز 56 حلقه چاه آب شرب در سطح استان تهران در دستور کار سال 97 پیش بینی گردیده است.

گفت‌وگو از حبیبه رحیمیان

402

آب و فاضلاب تصفیه خانه خطوط انتقال فاضلاب پرند طرح آبرسانی اعتبار حبیبه رحیمیان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۴۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود

رضا داودی، مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه در راستای حل مشکلات آب در شهر جوانرود با بیان اینکه پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال تکمیل است، گفت : این پروژه با اعتبار اولیه ۱۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی قابل توجه این پروژه اعلام کرد: تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله اجرای ۱۲ کیلومتر لوله‌گذاری، با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، متصل کردن خط برق، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق‌آباد، انجام شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: با بهره‌برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند خواهند شد.

وی گفت: عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی‌رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال‌جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.

داودی درخصوص اقدامات انجام شده توسط شرکت آبفا در سال گذشته در این شهرستان، گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۴۸ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود تعویض شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد: در سال گذشته هزار و ۷۰۵ متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزار و ۱۲۵ متر لوله‌گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه اجرا شده است.

داودی خاطرنشان کرد: برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی‌اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلی‌متر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب، ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ میلی‌متری ساخته شده است.

وی افزود: در راستای تأمین و حفظ بهداشت آب شرب شهری و روستایی در جوانرود، سال گذشته ۲۶ هزار و ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزار و ۳۹۴ مورد آزمایشات میکروبیولوژی و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.

داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزار و ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزار و ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده توسط شرکت آب و فاضلاب در سال گذشته در شهرستان جوانرود بوده است.

وی با اشاره به شست‌و‌شو و گند‌زدایی ۳۳ باب مخزن و شست‌و‌شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش، یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان‌بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از هدررفت آب ۸۷ هزار و ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع، ۴هزار و ۲۹۰ فقره انشعاب نشت‌یابی شده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تأمین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی عنوان کرد: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳.۸ کیلومتر و طول شبکه جمع‌آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد