Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-27@05:04:39 GMT

نابسامانی نمودار سازمانی شهرداری را نظم می‌دهیم

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۷۸۵۶۰۹

نابسامانی نمودار سازمانی شهرداری را نظم می‌دهیم


رئیس کمیته منابع انسانی شورای اسلامی شهر تهران، گفت: در سال جدید به نابسامانی نمودار سازمانی که یکی از چالش‌های مهم شهرداری است، نظم خواهیم داد.

به گزارش امتداد نیوز، حسن رسولی، اظهارداشت: حدود شش ماه از روی کار آمدن مدیریت شهری می‌گذرد و آنچه طی این ۶ ماه در دستور کار کمیته نیروی انسانی و سازمان تشکیلات بوده و با جدیت بیشتر در سال ۹۷ دنبال خواهد شد، تلاش در جهت متناسب‌سازی ساختار نیروی انسانی شهرداری، موسسات و شرکت های تابعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: باید نیازهای واقعی سطوح مختلف سازمانی هم از نظر کمی و هم به لحاظ کیفی بررسی شود، چراکه به طور مشخص این مساله در حکم تبصره ۴ برنامه دوم توسعه شهر تهران آمده است و این برنامه به عنوان سند بالادستی راهنمای اعضای شورای شهر در این حوزه است.  

رئیس کمیته منابع انسانی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه در طول سال ۹۷ باید حدود شش درصد از کل نیروی انسانی شهرداری مورد ارزیابی قرار گیرند و تعیین تکلیف شوند، تصریح کرد: طبق قانون شهرداری مجاز است به منظور بهسازی نیروی انسانی به تعداد نیمی از این شش درصد (سه درصد) را از بین فارغ التحصیلان دانشگاهی و نیروهای جوان با تاکید بر جذب بانوان اقدام کند.

رسولی ادامه داد: متاسفانه ساختار سازمانی شهرداری از سطوح گوناگون و واحدهای مختلف هم از حیث تقسیم کار، هم از حیث حد و اندازه و هم به لحاظ نظام گردش کار، توزیع اختیارات و مسئولیت‌ها با عوارض جدی رو به رو است و ما نیز از ابتدای ورود به شورای شهر به دنبال اصلاح ساختار حرکت کردیم.

وی با اشاره به اینکه بخشی از این هدف در سال ۹۷ از حیث تعیین جهت گیری‌ها و سیاست‌ها تعیین تکلیف و به شهردار ابلاغ شده است، گفت: بر اساس تکلیف احکام بودجه سال ۱۳۹۷ شهرداری و واحدهای تابعه موظف شدند حداقل ۱۰ درصد از تعداد واحدهای سازمانی خود را در رده معاونان شهردار و مدیرعاملان و در سازمان‌ها و شرکت‌های موسسات تابعه نسبت به وضع موجود کاهش دهند.  

رئیس کمیته منابع انسانی شورای اسلامی شهر تهران افزود: از این رو کارگروه مشترکی بین اعضای شورای شهر تهران و شهرداری تشکیل شده است. در همین راستا در سال ۱۳۹۷ و در نیمه اول سال شورای پنجم باید اقدام با همکاری شهرداری تهران برای تهیه، تدوین و تصویب برنامه سوم توسعه شهر تهران اقدام کند. چرا که برنامه دوم در سال ۹۲ تصویب شده و پایان افق این برنامه تا انتهای سال ۹۷ تعیین شده است.  

رسولی با بیان اینکه تهیه و تدوین برنامه سوم را متناسب با رویکردهای جدید اصلاح طلبانه شورای شهر و مرتبط با چالش‌های اساسی که فراروی حوزه مدیریت شهری است، تنظیم صورت می‌گیرد، تصریح کرد: باید تدوین برنامه پنج ساله سوم را به گونه‌ای زمان بندی کرده و به مرحله اجرا درآوریم که امکان تهیه و تنظیم بودجه ۹۸ شهرداری و واحدهای تابعه بر اساس احکام و تبصره های برنامه سوم توسعه فراهم شود.

رئیس کمیته منابع انسانی شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: در حوزه کمیته منابع انسانی و تشکیلات براساس شناختی که پیدا کردیم تکلیف کاری کمیته روشن است و در سال جدید به نابه‌سامانی نمودار سازمانی که یکی از چالش های مهم شهرداری است، نظم خواهیم داد.  

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۵۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران

دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عباس شعبانی با اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه، بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در رأس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف شود تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج، هفت و ماده صد برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت ها و تلاش های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

اطلاع رسانی به موقع و حداکثری خدمات ارائه شده به شهروندان از اولویت‌های مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده درباره طرح «رصد» در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه می‌بایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین و به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق نیز در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

بر اساس گزارش سایت شهر، در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲،۲۱،۲،۱،۳،۱۵،۱۳به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست کمیته جمع آوری کمک برای مردم غزه
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • ۵ بوستان مهم تهران پذیرای ویژه تهرانی‌ها بود
  • درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران
  • پیگیر اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی در سال جدید هستیم
  • ‌اجرای طرح تأمین امنیت بوستان‌ها در محلات کم برخوردار شیراز