Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه یزد با اشاره به ویژگی‌های دانشگاه سبز، گفت: مدیریت انسانی و مدیریت منابع و هزینه‌ها به‌ویژه مدیریت کاغذ و پسماند از مهمترین ویژگی‌های یک دانشگاه سبز هستند.

روح الله دوست حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ویژگی‌های دانشگاه سبز، اظهار کرد: دانشگاه سبز تنها در کاشت گیاه در دانشگاه خلاصه نمی‌شود و هر اقدامی که به حفظ محیط زیست منجر می‌شود، در حوزه فعالیت‌های دانشگاه سبز محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدیریت انسانی، منابع و هزینه‌ها به ویژه مدیریت کاغذ و پسماند از مهمترین ویژگی‌های یک دانشگاه سبز هستند.

عضو کمیته فرهنگی آموزش مدیریت سبز دانشگاه یزد در مورد تداوم فعالیت‌های دانشگاه سبز، تصریح کرد: جهت تداوم فعالیت‌های دانشگاه سبز اقداماتی در راستای مدیریت پسماند صورت گرفته است چراکه دانشگاه یزد به دلیل داشتن حدود 50 درصد دانشجوی خوابگاهی، پسماند غذایی زیادی دارد.

وی افزود: وعده‌های غذایی این دانشجویان در قالب پکیج‌های غذایی است که پس از مصرف غیر قابل استفاده هستند؛ اما می‌توان با توجه به مدیریت پسماند و نیز موادغذایی هر فرد، در مرحله اول به میزان مورد نیاز وعده غذایی به دانشجو ارائه کرد و در مرحله بعد نیز داوطلبانه بخش یا وعده مصرف نشده این مواد غذایی به اقشار نیازمند اهدا ‌شود.

دوست حسینی در مورد مدیریت کاغذ در دانشگاه نیز بیان کرد: در همین راستا به جای استفاده از کاغذ در مراودات مالی و اداری دانشگاه می‌توان از سیستم‌های اتوماسیون و بدون کاغذ بهره گرفت که البته از برنامه‌های هفته دانشگاه سبز در دانشگاه یزد نیز بود.

وی مدیریت آب و زباله‌های ناسازگار را نیز از دیگر ویژگی‌های دانشگاه سبز عنوان کرد و گفت: دانشجویان دانشگاه در روزی که روز بدون خودرو نامگذاری شده بود، از محل خوابگاه و 40 درصد اعضای هیات علمی دانشگاه نیز کاملاً داوطلبانه از ورودی دانشگاه تا محل برگزاری کلاس‌ها را پیاده‌روی کردند.

وی با بیان این که ایده‌های مرتبط با دانشگاه سبز از سوی دانشجویان بسیار حائز اهمیت است، اعلام کرد: تاکنون بیش از 50 ایده در این رابطه دریافت شده و علاوه بر آن مسابقاتی مانند مسابقه عکس نیز با محور دانشگاه سبز برگزار و از برگزیدگان تجلیل شد.

دوست حسینی با اشاره به بحث‌های مدیریت انرژی در دانشگاه نیز گفت: تامین انرژی پاک و عدم اشغال فضا با ایجاد نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی با مشارکت بخش خصوصی روی سقف پشت‌بام‌ها، پارکینگ‌های مسقف و روباز از مهمترین اقدامات صورت گرفته در راستای مدیریت انرژی در دانشگاه یزد است.

وی در مورد ایجاد اولین دمنوش‌خانه‌ دانشگاه با معماری سبز هم گفت: گشایش اولین دمنوش‌خانه در دانشگاه یزد با معماری سبز و فرهنگ‌سازی در این رابطه به حفظ محیط‌زیست کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۴۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: تکلیف مدیریت اجرایی پسماند‌های الکترونیکی در کشور مشخص نیست و کاملا غیر اصولی مدیریت می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به مناسبت هفته زمین پاک با بیان اینکه «پسماند‌های الکترونیکی یکی از خطرناک‌ترین پسماند‌ها در جهان محسوب می‌شود»، اظهار کرد: متاسفانه عملا این پسماند‌ها در کشور طبق قانون مدیریت نمی‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه باید ساز و کار مناسبی برای این پسماند‌ها در کشور دیده شود و متولی مشخصی در این حوزه داشته باشیم، گفت: هفته زمین پاک به کار‌های نمادین اختصاص پیدا کرده و عملاً اقدام چشمگیر و اثرگذاری در این حوزه دیده نمی‌شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس معضل پسماند‌ها را یکی از اولویت‌های حوزه محیط زیست خواند و تاکید کرد: پسماند‌ها می‌توانند ثروت تولید کنند، ولی مهمتر از آن کاهش اثرات مخرب محیط زیستی آنهاست که در کشور ما به معضلی جدی بخصوص در استان‌های شمالی و استان‌های مسافرپذیر تبدیل شده است.

دیگر خبرها

  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تشکیل اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند مهاباد در سال جاری
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت