Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی گفت: بیش از ۳ هزار دستگاه انواع وسیله نقلیه عمومی مسافربری در استان هستند که وظیفه جابه‌جایی مسافران را عهده‌دار شدند. ۰۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۲ استانها آذربایجان غربی نظرات

بهزاد برقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، در جریان بازدید از ناوگانحمل و نقل عمومی مسافربری آذربایجان غربی با بیان این مطلب اظهار داشت: مسافران نوروزی که برای داشتن نوروزی ماندگار ناوگان عمومی انتخاب می‌کنند را باید با اطمینان کامل به ایمنی این وسایل نقلیه و همچنین رضایت از چگونگی ارائه خدمات جابجا و بدرقه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی عنوان کرد: بیش از 3 هزار دستگاه انواع وسیله نقلیه عمومی مسافربری در استان هستند که وظیفه جابجایی مسافران را عهده دار شدند که به سلامت رسیدن آنان به مقصد اولویت اصلی است.

وی تاکید کرد: مدیران فنی از ارائه مهر یا برگه‌های فنی ممهور شده بدون بازدید ناوگان خودداری نمایند و در غیر این صورت تخلف بوده و در صورت بروز سوانحبه‌عنوان نخستین مسئول باید پاسخگو باشند.

برقی یادآور شد: تیم‌های کنترل و بازرسی اداره کل نیز از ابتدای اجرای طرح نوروزی به‌صورت محسوس و نامحسوس در کلیه پایانه‌های مسافری، پلیس راه‌ها و محورهای ارتباطی ایمنی ناوگان را بررسی و عملکرد مدیران فنی را زیرنظر دارند.

تاکید مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی در تلاش برای جلب رضایت مسافران نوروزی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی نیز در جریان بازدید از ستاد اجرای طرح نوروزی اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان خوی بر تلاش بیشتر در جهت جلب رضایت مسافران نوروزی تاکید کرد.

عبدالحسین علی اکبری با تاکید بر تلاش بیشتر در جهت جلب رضایت مسافران اظهار داشت: شهرستان خوی به واسطه دارا بودن یکی از مهم‌ترین پایانه‌هایمرزی زمینی گفت: هرسال شاهد افزایش تعداد مسافران متردد از پایانه مرزی رازی و شهرستان خوی هستیم که این امر لزوم اجرای برنامه‌های سخت افزاری و نرمافزاری بیشتر در این شهرستان در جهت افزایش ایمنی و سهولت ترددها رو دوچندان کرده است که اجرای عملیات خط کشی در محورهای ارتباطی خوی بخشی از این اقدامات به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای باید همواره آماده اجرای عملیات و خدمات رسانی در شرایط بحرانی باشند و در اینخصوص توسعه و نگهداری صحیح از زیرساخت‌ها و متخصص شدن نیروی انسانی بسیار ضروری است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی تصریح کرد: این شهرستاناز نظر تولید و حمل و نقل کالا توسط ناوگان عمومی نیز یکی از شهرهای مهم استان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41361/P1377/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۵۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی

تین نیوز

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت پایانه مرزی کلاله آغبند مصمم بوده و با جدیت کار را پیش می برند.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی، داریوش امانی در بازدید از محل ساخت این پایانه در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می سازد.

داریوش امانی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

وی با بیان اینکه برای آزاد سازی زمین و پیش بینی سایت موقت، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران راه با هدف افزایش ترانزیت اجرا می شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهاربانده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: پیش بینی می شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله اغبند، بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • غرق شدن ۲ جوان در رودخانه نازلوچای ارومیه
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام