Web Analytics Made Easy - Statcounter

«نورالدین بدوی » وزیر کشور الجزایر امروز پنجشنبه در مجلس نمایندگان این کشور گفت، طی سه سال گذشته بیش از 27 هزار مهاجر غیر قانونی به کشورهایشان بازگردانده شده اند.

به گزارش ایرنا، بدوی در پاسخ به سوال نمایندگان مجلس در مورد اقدامات وزارت کشور الجزایر برای مبارزه با مهاجرت غیر قانونی گفت، با همکاری و هماهنگی دستگاه های مختلف، سازو کارهای جدیدی برای مبارزه با مهاجرت غیر قانونی ایجاد شده است؛ در این چارچوب تلاش شده است به جوانان در خصوص خطرات مهاجرت غیر قانونی اطلاع رسانی شود و در عین حال نیروهای امنیتی و پلیس تاکنون چندین شبکه مهاجرت غیر قانونی را کشف و متلاشی کرده و عاملان آن را تحویل دستگاه قضایی داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بدوی، مهاجرت غیر قانونی الجزایری ها به کشورهای اروپایی را محدود دانست و تاکید کرد مشکل اصلی در الجزایر، مهاجران غیر قانونی از کشورهای همسایه هستند.
وزیر کشور الجزایر خاطر نشان کرد بر اساس تحقیقات انجام شده، مهاجرت غیر قانونی الجزایری ها عموما به دلیل شرایط اقتصادی و اجتماعی داخل نیست بلکه برخی می خواهند به سرعت به اهداف مورد نظرشان در زندگی برسند و به همین دلیل راه مهاجرت غیر قانونی را انتخاب می کنند.
نورالدین بدوی وزیر کشور الجزایر در ادامه در مورد اتباع برخی کشورهای آفریقایی که به دلیل نبود امنیت یا فراهم نبودن شرایط زندگی در کشورشان ناچار می شوند به کشورهای دیگر و از جمله الجزایر مهاجرت کنند نیز گفت، الجزایر از دید انسانی به این مساله نگاه می کند اما در عین حال باید دانست برخی شبکه های قاچاق انسان و گروه های جنایتکار از این مهاجران و این وضعیت، برای رسیدن به اهداف خود، استفاده می کنند.
مقام های الجزایری می گویند این کشور در گذشته تنها محلی برای عبور مهاجران بود اما اکنون خود به مقصد مهاجران آفریقایی تبدیل شده است و این بار سنگینی بر دوش دولت این کشور به ویژه بخش درمان آن گذاشته است و بازگرداندن آن ها به کشورهایشان نیز هزینه زیادی برای این کشور داشته است.
شمار دقیق مهاجران غیر قانونی در الجزایر مشخص نیست.
هفته گذشته شماری از جوانان و نوجوانان در باماکو پایتخت مالی در اعتراض به سیاست های الجزایر در خصوص مهاجران غیر قانونی و اخراج آن ها، به ساختمان سفارت این کشور حمله کرده و خسارت هایی به آن وارد کردند.
الجزایر در منطقه ای پرتنش و در همسایگی کشورهای ناامنی مانند مالی، نیجر، چاد قرار گرفته و بیش از 6هزار کیلومتر مرز مشترک زمینی با همسایگان خود دارد که بخش زیادی از آن بیابانی است و این کنترل مرزها را دشوار می کند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۷۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر

معاون سازمان حفاظت از محیط زیست با حضور در کافه خبر خبرآنلاین می‌گوید: «بیش از ۲۰ سال هست که در ایران خشکسالی را به‌صورت ناپیوسته تجربه می‌کنیم.»

داریوش گل‌علیزاده ادامه می‌دهد: «ما سال‌ها غافل بودیم، اما الان یک سند بالادستی داریم تا کشور را با پیامدهای تغییر اقلیمی سازگار کنیم، وقتی هرسال با سیلاب مواجه هستیم چرا نباید خودمان را برای مواجه شدن با آن آماده کنیم.»

او اظهار می‌کند: «دستگاه محیط زیست خودش یک دستگاه مطالبه‌گر است، ما در برنامه هفتم برنامه مدیریت تغییرات اقلیمی را با چهار هدف تقویت سازگاری، کاهش آسیب‌پذیری، گسترش اقتصاد سبز و صنعت کم کربن دنبال کردیم.»

گل‌علیزاده با بیان اینکه یکی از تبعات خشکسالی مهاجرت اقلیمی است، ادامه می‌دهد: «این مهاجرت‌ها از فلات مرکزی ایران به‌علت کاهش کیفیت شاخص‌های زیستی به مناطق شمال کشور بسیار زیاد شده است، شاخص‌هایی مانند افزایش گرد و غبار، کمبود آب سبب این مهاجرت‌ها شده. برخی از مهاجرت‌های اقلیمی برای کسب شغل است چراکه با افزایش تغییرات اقلیمی مانند سیل و گرد و غبار معیشت مردم تحت تاثیر قرار می‌گیرد. یکی از پیامدهای تغییر اقلیم تهدید امنیت غذایی است، تولید بیش از ۹۰ درصد غذای دنیا وابسته به خاک است اما با جاری شدن سیل سلامت این خاک به خطر می‌افتد و سبب فرسایش آن می‌شود.»

او می‌گوید: «براساس آمارها در دو سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار نفر مهاجرت اقلیمی در کشور داشتیم، که مقصد آن‌ها بیشتر استان‌های شمالی کشور و شهرهای اطراف تهران است.»

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899197

دیگر خبرها

  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • آماده‌ایم اوکراینی‌ها را برای خدمت نظامی به کشورشان بازگردانیم
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران / عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران /عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • بازیگر جنجالی تلویزیون ایران بطور قانونی مهاجرت کرد
  • ۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا