Web Analytics Made Easy - Statcounter

«نورالدین بدوی » وزیر کشور الجزایر امروز پنجشنبه در مجلس نمایندگان این کشور گفت، طی سه سال گذشته بیش از 27 هزار مهاجر غیر قانونی به کشورهایشان بازگردانده شده اند.

به گزارش ایرنا، بدوی در پاسخ به سوال نمایندگان مجلس در مورد اقدامات وزارت کشور الجزایر برای مبارزه با مهاجرت غیر قانونی گفت، با همکاری و هماهنگی دستگاه های مختلف، سازو کارهای جدیدی برای مبارزه با مهاجرت غیر قانونی ایجاد شده است؛ در این چارچوب تلاش شده است به جوانان در خصوص خطرات مهاجرت غیر قانونی اطلاع رسانی شود و در عین حال نیروهای امنیتی و پلیس تاکنون چندین شبکه مهاجرت غیر قانونی را کشف و متلاشی کرده و عاملان آن را تحویل دستگاه قضایی داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بدوی، مهاجرت غیر قانونی الجزایری ها به کشورهای اروپایی را محدود دانست و تاکید کرد مشکل اصلی در الجزایر، مهاجران غیر قانونی از کشورهای همسایه هستند.
وزیر کشور الجزایر خاطر نشان کرد بر اساس تحقیقات انجام شده، مهاجرت غیر قانونی الجزایری ها عموما به دلیل شرایط اقتصادی و اجتماعی داخل نیست بلکه برخی می خواهند به سرعت به اهداف مورد نظرشان در زندگی برسند و به همین دلیل راه مهاجرت غیر قانونی را انتخاب می کنند.
نورالدین بدوی وزیر کشور الجزایر در ادامه در مورد اتباع برخی کشورهای آفریقایی که به دلیل نبود امنیت یا فراهم نبودن شرایط زندگی در کشورشان ناچار می شوند به کشورهای دیگر و از جمله الجزایر مهاجرت کنند نیز گفت، الجزایر از دید انسانی به این مساله نگاه می کند اما در عین حال باید دانست برخی شبکه های قاچاق انسان و گروه های جنایتکار از این مهاجران و این وضعیت، برای رسیدن به اهداف خود، استفاده می کنند.
مقام های الجزایری می گویند این کشور در گذشته تنها محلی برای عبور مهاجران بود اما اکنون خود به مقصد مهاجران آفریقایی تبدیل شده است و این بار سنگینی بر دوش دولت این کشور به ویژه بخش درمان آن گذاشته است و بازگرداندن آن ها به کشورهایشان نیز هزینه زیادی برای این کشور داشته است.
شمار دقیق مهاجران غیر قانونی در الجزایر مشخص نیست.
هفته گذشته شماری از جوانان و نوجوانان در باماکو پایتخت مالی در اعتراض به سیاست های الجزایر در خصوص مهاجران غیر قانونی و اخراج آن ها، به ساختمان سفارت این کشور حمله کرده و خسارت هایی به آن وارد کردند.
الجزایر در منطقه ای پرتنش و در همسایگی کشورهای ناامنی مانند مالی، نیجر، چاد قرار گرفته و بیش از 6هزار کیلومتر مرز مشترک زمینی با همسایگان خود دارد که بخش زیادی از آن بیابانی است و این کنترل مرزها را دشوار می کند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۷۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) در حسینیه هراتی‌های گفت:  ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می‌آمد، اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرز‌ها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

اصغر بلوکیان افزود: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می‌شود، چون تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه‌ها برای این اتباع، محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت با اشاره به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی مقیم ایران افزود: تقریبا هفته‌ای ۳۰۰ پرونده از استان‌ها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماری‌های خاص اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می‌شود، اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی‌توانیم این گونه خدمات خاص را به همه اتباع بدهیم و این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می‌کند.

بلوکیان با بیان اینکه حاکمیت کنونی افغانستان باید زمینه‌های امنیتی و معیشتی بازگشت مهاجران مقیم این کشور در ایران را فراهم کند گفت: این طور نمی‌شود که حاکمیت افغانستان خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی گفت: ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید به کشورشان بازگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشور‌ها پیشرفت کنند؟

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه‌ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه‌های خارجی و برخی در پوشش سازمان‌های مردم نهاد برای جذب نخبه‌های افغانستانی در دیگر کشور‌ها فراخوان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • نتانیاهو فشار‌های سیاسی را نادیده بگیرد و اسرا را بازگرداند
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • نشریه تایم: حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!