Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: نظرسنجی صورت گرفته توسط پایگاه BVA امروز (جمعه) نشان داد: علی‌رغم کاهش نرخ بیکاری و وجهه عالی بین‌المللی فرانسه تعداد افرادی که با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور ۴۰ ساله فرانسه موافق هستند در ماه مارس سه درصد کاهش داشته و به ۴۰ درصد رسیده است.
این مساله باعث می‌شود که میزان محبوبیت امانوئل ماکرون از زمان پایان سال میلادی گذشته ۱۲ درصد کاهش داشته باشد؛ اگرچه این آمار بدتر از آمار منتشر شده از میزان محبوبیت فرانسوا اولاند و نیکولاس سارکوزی، روسای جمهور سابق فرانسه در زمان تصدی‌شان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرخوردگی‌ها و ناامیدی‌ها نسبت به اصلاحات گسترده ماکرون در زمینه‌های رفاه و کار باعث شد تا پرستاران، معلمان و دیگر کارمندان بخش‌های دولتی روز پنجشنبه دست به اعتصاب بزنند.
معترضان خواهان این هستند که برنامه‌های ماکرون برای افزایش یک مالیات ویژه که به شدت مستمری بگیران را هدف قرار می‌دهد، بیمه بیکاری را تغییر می‌دهد و در شرکت حمل و نقل ریلی دولتی مقروض فرانسه تحرکی ایجاد می‌کند، متوقف شود.
میزان محبوبیت ماکرون در بین شرکت کنندگان بالای ۶۵ سال در این نظرسنجی برای نخستین بار  در ماه مارس به ۴۷ درصد کاهش یافته است.
نظرسنجی‌های صورت گرفته نشان می‌دهند اگرچه تعداد زیادی از شرکت کنندگان در این نظرسنجی از اعتصاب روز پنجشنبه حمایت می‌کنند، اما تعداد زیادی نیز از این اصلاحات رئیس جمهور کشورشان حمایت کرده‌اند.
نظرسنجی پایگاه BVA بین روزهای چهارشنبه و پنجشنبه برگزار شد و در آن بیش از ۱۰۰۰ تن شرکت داشتند و درصد خطای آن مثبت و منفی ۲.۵ درصد ارزیابی شده است.
انتهای پیام

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: ماکرون فرانسه میزان نظرسنجی محبوبیت تعداد پنجشنبه می دهد اعتصاب زیادی رئیس حمایت دولتی کنندگان امانوئل گرفته رسیده پایگاه بیکاری جمهور اگرچه اصلاحات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۰۴۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند

پلاکت خون پایین (ترومبوسیتوپنی) نوعی بیماری است که در آن بدن به دلیل عارضه یا سایر شرایط، پلاکت کافی تولید نمی‌کند. علائم ناشی از آن شامل خونریزی داخلی و خارجی است. تشخیص زودهنگام ترومبوسیتوپنی، نتایج مثبتی در درمان دارد، اما تأخیر در تشخیص می‌تواند منجر به مشکلاتی از حمله قلبی، آسیب به اعضای بدن (به عنوان مثال، طحال، روده، کلیه و حتی آمبولی ریه) شود.

به گزارش خبرآنلاین، ترومبوسیتوپنی به اختلال در پلاکت خون گفته می‌شود و شرایطی است که در آن تعداد پلاکت‌های خون بیمار کاهش یافته و سلول‌های خونی قادر نخواهند بود فعالیت‌های اساسی بدن را انجام دهند.

پلاکت چیست؟

پلاکت به کوچکترین ذرات خونی گفته می‌شود که آنزیم‌های لازم برای انعقاد خون را در خود دارند. پلاکت‌ها بسیار کوچک هستند و با چشم غیرمسلح قابل دیدن نیستند. این اجزای کوچک مسئول بازسازی بافت‌های آسیب‌دیده هستند و نقش مهمی در انعقاد خون دارند. میانگین عمر هر پلاکت ۱۰ روز است و محل تولید آن در مغز استخوان است.

نحوه عملکرد پلاکت خون

کار اصلی پلاکت جلوگیری از خونریزی است. تجمع پلاکت‌ها در محل خونریزی، موجب لخته شدن خون و آغاز روند بهبودی می‌شود. پلاکت‌های فعال حاوی پروتئین چسبنده‌ای به نام فیبرین هستند که این پروتئین‌ها در تشکیل لخته خونی نقش مهمی ایفا می‌کنند.

علت پایین بودن پلاکت خون

پایین بودن پلاکت خون نوعی اختلال خونی است و معمولاً عوارض جدی ندارد، اما در شرایط آسیب‌دیدگی می‌تواند روند انعقاد و لختگی خون را تحت‌تأثیر قرار دهد. تعداد پلاکت خون معمولاً به دلیل بیماری‌های زمینه‌ای و عوارض جانبی مصرف برخی دارو‌ها کاهش می‌یابد که در ادامه به شرح این موارد می‌پردازیم:

۱) دارو‌ها و خوراکی‌هایی که پلاکت خون را کاهش می‌دهند

مصرف الکل، ترکیبات سمی و نیز برخی دارو‌های حاوی کنین که جهت رفع گرفتگی عضلات تجویز می‌شوند اثرات منفی بر پلاکت خون دارند. استفاده از برخی نوشیدنی‌ها مانند آب تونیک (نوشابه گازدار حاوی کنین که برای پیشگیری از مالاریا مصرف می‌شود) می‌تواند در کاهش پلاکت خون مؤثر باشد.

این دارو‌ها خاصیت ضد انعقادی دارند و موجب کاهش پلاکت می‌شوند:

دارو‌های ضد انعقاد یا مهارکننده‌های گلیکوپروتئین مانند آبسیکسیماب (این دارو ضد تجمع پلاکت است و برای پیشگیری از عوارض اسکیمی قلبی تجویز می‌شود)

اپتیفیباتید (این دارو ضد انعقاد خون است و در درمان لخته‌های خونی و حملات قلبی مورد استفاده قرار می‌گیرد)

و تیروفیبان (برای درمان سندرم کرونر حاد)

هپارین، استامینوفن، ایبوپروفن، ناپروکسن، آمیودارون (برای درمان پرکاری تیروئید)، سایمتیدین (برای درمان زخم معده و گاستریت)، پیپراسیلین (نوعی آنتی بیوتیک)، دارو‌های ضد تشنج مانند کاربامازپین، سولفونامید‌ها مانند تری‌متوپریم-سولفامتوکسازول، وانکومایسین (نوعی آنتی بیوتیک).

۲) بیماری‌هایی که موجب پایین بودن پلاکت خون می‌شوند

برخی از بیماری‌ها بر تولید پلاکت خون اثر گذاشته و باعث ترومبوسیتوپنی می‌شوند که عبارتند از: سرطان مغز استخوان، لوسمی، HIV و هپاتیت C، عفونت‌های ویروسی، آنمی، سندرم دیستریس تنفسی حاد (ARDS)، سپسیس (نوعی عارضه عفونی)، بیماری‌های خود ایمنی مانند ITP (نوعی عفونت ویروسی مثل آبله مرغان)، سابقه ارثی و ژنتیکی، زیاده‌روی در مصرف حد الکل، برخورد با ترکیبات سمی، دوران بارداری و ...

کاهش پلاکت خون گاهی می‌تواند سبب بروز برخی اثرات فیزیکی مانند کبودی شود. درمان پایین بودن پلاکت خون شامل تجویز برخی دارو‌ها و تلاش برای رفع مشکلات زمینه‌ای است. در برخی موارد نیز برای درمان، از دارو‌هایی که سیستم ایمنی بدن را سرکوب می‌کنند (مانند کوتیکواستروئیدها) استفاده می‌شود.

دیگر خبرها

  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • رئیس‌جمهور فرانسه پا به توپ شد! (عکس)‏
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • ۹۵ درصد سعودی‌ها موافق عملیات طوفان‌الاقصی هستند
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال
  • آقای گل تاریخ فرانسه قدم در راه مسی گذاشت!‏
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • شوک بزرگ درباره حقوق ۱۴۰۳/ دریافتی کارمندان و کارگران کاهش می‌ یابد؟