Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حاشیه های مثبت و یا منفی از مقوله های لاینفک حوزه سینماست و واکنش‌های متفاوتی را از سوی شخصیت های حقیقی و حقوقی در پی دارد.

در این گزارش به حاشیه ها و اتفاقات مهم تیر ماه سال گذشته که مربوط به حوزه سینماست، می پردازیم.

*پروانه ساخت سال دوم دانشکده من و لس آنجلس_تهران صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* فروشنده اصغر فرهادی ، چهارمین فیلم برتر وب سایت متاکریتیک در سال 2017 شد.

* مهران مدیری در واکنش به صحبت های برخی که ساعت پنج عصر را فیلمی سیاسی خوانده بودند ، من فیلم کمدی اجتماعی ساختم.

* تعدادی از نمایندگان مجلس طی ارسال نامه ای به وزیر ارشاد خواستند اکران فیلم های اکسیدان و مادر قلب اتمی متوقف شوند.

* بیشترین جوایز جشنواره کودکان و نوجوانان به فیلم های اسکی باز و بیست و یک روز بعد رسید.

* از سیروس الوند،سامان مقدم،ابوالحسن داودی،کیومرث پوراحمد و نرگس آبیار به عنوان چهار نسل کارگردان در سینمای ایران در شب برگزاری جشن کانون کارگردانان تقدیر شد.

* علی مطهری نایب رئیس مجلس معتقد بود برخی گفتگوها و صحنه ها در فیلم سینمایی"اکسیدان"در فرهنگ ما تاثیر منفی می گذارد.

* کارگردان قاتل اهلی در یکی از مصاحبه هایش گفت که پلانی از این فیلم کم نمی شود شاید جابجایی داشته باشیم.(از زمان تولید این فیلم تا انتها بحث و اختلافات فراوانی بین مسعود کیمیایی و منصور لشکری قوچانی پیش آمد).

* سعید ابراهیمی فر کارگردان به ایران بازگشت. وی مدت ها با شبکه جم همکاری کرد.

* مجوز ساخت دختر شیطان قربان محمد پور صادر شد.

* پریناز فیلم بهرامیان پس از هفت سال رفع توقیف و در گروه هنر و تجربه اکران شد.

* حبیب الله کاسه ساز کارگردان و تهیه کننده سینما در گذشت.

* تاریخ اکران فیلم های ساعت پنج عصر،مسلخ،کبریت سوخته و کارگر ساده نیازمندیم مشخص شد.

* بازی ترانه علیدوستی در فروشنده فرهادی از طرف جشنواره ترابیکا جزو ده بازی برتر بازیگران زن 2017 شد.

* شورای عالی تهیه کنندگان خواستار خروج پردیس های کورش و آزادی از سرگروهی شدند و دلیل این موضوع را نبود تناسب فروش این دو با سایر سرگروهها خواندند.

* فیلم اولی ها نیاز به مجوز کارگردانی ندارند و می توانند مانند دیگر فیلمساران درخواست پروانه ساخت بدهند؛ این طرحی بود که پس از مطرح شدن مورد موافقت قرار گرفت.

* همایون اسعدیان هنر و تجربه را محفل تشبیه خواند.

* سیروس قهرمانی بازیگر، نویسنده و کارگردان و فریدون آزما از مدیران تولید سینمای ایران دار فانی را دواع گفتند.

* وزیر ارشاد خواستار تعیین تکلیف همه فیلم های توقیفی تا پایان مرداد شد.

* سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از حضور محمد مهدی حیدریان رییس سازمان سینمایی برای توضیح درباره اکران دو فیلم مادرقلب اتمی و اکسیدان در مجلس خبر داد.

* سی امین دوره جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان در اصفهان برگزار شد.

بهرام بیضایی دکترای افتخاری ادبیات خود را از دانشگاه سنت اندرو دریافت کرد.

انتهای پیام/

 

رویدادهای سینمایی در تیرماه 96

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای ایران فیلم های سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۴۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ طولانی شدن روند تصویربرداری و توقف تولید در زمان کووید و ماجراهایی که بعد از تصمیم تهیه‌کننده ترکیه ای برای اکران فیلم در این کشور پیش از اکران در ایران پیش آمد بخشی از حواشی بود که این فیلم تا رسیدن به اکران پشت سر گذاشت، هرچند اکرانش هم بی‌مسئله نبود.

فیلم چند نوبت قرار بود به اکران برسد که هر بار به تعویق افتاد. آخرین بار همین یک هفته قبل از اکران بود که باز به هفته بعد از آن موکول شد.

اما این‌ها تمام ماجراهای این فیلم نبود. به جز انتخاب بازیگران نقش مولانا و شمس که بازخوردهای زیادی داشت، استفاده از بازیگران ترکیه‌ای مثل‌ هانده ارچل، ‌ ابراهیم چلیک‌کول، بنسو سورال، ‌ بوران کوزوم، ‌ سلما ارگچ، ‌ حسام منظور و هالیت ارگنچ هم یکی از مسائلی بود که صحبت‌های زیادی درباره آن شد.

حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های ایرانی البته به سال‌های دور برمی‌گردد. در سال‌های پیش از انقلاب هم بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های فارسی بازی کرده بودند. مهم‌ترین و پرکارترین آنها جنید آرکین است که در ایران با نام فخرالدین شهرت دارد. او از سال ۴۷ تا ۷۴ در ۱۶ فیلم و سریال ایرانی بازی کرد. اولین آنها یوسف و زلیخا بود و آخرینش سریال مزد ترس که سال ۷۴ پخش شد. به جز او امل سایین خواننده و بازیگر ترک هم پیش از انقلاب در چند فیلم ایرانی حضور داشت.

دو دهه بعد از انقلاب حضور ستارگان ترک در فیلم‌های ایرانی ادامه پیدا کرد. آدم برفی ساخته داود میرباقری که سال ۷۳ ساخته شد، اگرچه از بازیگران ترکیه‌ای استفاده نکرد، اما به نوعی پیشقدم ساخت فیلم در ترکیه شد.

پس از آن در دهه هشتاد فیلم‌ اکواریوم ایرج قادری در ترکیه فیلمبرداری شد و بعدتر در دهه‌ی ۹۰ فیلم‌هایی نظیر گناهکاران از فریبرز قریبیان، بغض به کارگردانی رضا درمشیان و یک سطر واقعیت ساخته علی وزیریان در ترکیه فیلمبرداری شدند و در تمام آنها بازیگران ترک در نقش‌های فرعی و کم اهمیت حضور داشتند.

اما از اواخر دهه نود حضور بازیگران ترکی در فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی جدی شد و حالا این بازیگران عهده‌دار بازی نقش‌های اصلی یا دست‌کم پر رنگ در فیلم‌های ایرانی شدند. فیلم‌های مطرب، ‌ جن زیبا، هولیا با حضور بازیگران ترکیه ای در این دهه به نمایش درآمدند.

«جن زیبا» در سال ۹۷ اکران شد که بازیگر ترکی در آن بازی می‌کرد که به واسطه سریال‌هایی که در آنها بازی کرده بود، ‌ برای تماشاگر ایرانی شناخته شده بود. حضور نورگل یشیلچای امید زیادی هم برای فروش این فیلم ایجاد کرده بود که البته موفق نبود. این فیلم در سال ۹۷ کمی ‌بیش از یک میلیارد تومان فروخت که اصلا رقم جالبی نیست.

«مطرب» ساخته ۱۳۹۸ مصطفی کیایی داستان خواننده‌ای قدیمی ‌با بازی پرویز پرستویی است که دیگر اجازه فعالیت ندارد و بالاخره در هفته فرهنگی ایران در ترکیه فرصتی برای اجرای کنسرت پس از سالیان طولانی پیدا می‌کند. این فیلم در سال ۹۸ بیش از ۳۸ میلیارد تومان فروش داشت و یکی از فیلم‌های موفق گیشه بود.

سال ۹۹ هم مرتضی آتش زمزم فیلم «هولیا» را با حضور ویلما الس و هولیا دیکن ساخت که البته سال گذشته اکران شد و حدود ۵ میلیارد تومان فروش داشت. نوروز هم فیلم دیگری بود که سال گذشته در جشنواره فجر اکران شد و علی بوراک سیلان، بازیگر ترکیه‌ای، در آن بازی داشت.

حالا هم مست عشق گروهی از بازیگران ترک را وارد فیلمی‌از سینمای ایران کرده است. اما آنچه در مورد مست عشق متفاوت است این است که این فیلم محصول مشترک ایران و ترکیه است و نه این که تنها از بازیگران ترکیه ای استفاده کرده باشد. فروش نه چندان موفق فیلم هایی که با بازیگران ترکیه‌ای ساخته شدند، ‌این پیام را می دهد که صرف حضور آنها نمی‌تواند دلیلی برای فروش بالای فیلم باشد.

در مورد مست عشق هم دلایل زیاد دیگری برای فروش ۴۷ میلیاردی آن وجود دارد که تنها بخشی از آن بازی ستارگان ترک است. بنابراین فروش بالای آن نمی‌تواند مشوقی برای ساخت فیلم‌هایی با حضور بازیگران ترکیه‌ای قلمداد شود، اما می‌تواند شروعی برای همکاری مشترک با ترکیه باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر) مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس) ادامه رقابت «تمساح خونی» و «مست عشق» در گیشه و آغاز اکران یک اکشن

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • تصاویری زیرخاکی از اولین مصاحبه حرفه‌ای مهران مدیری! (فیلم)
  • (ویدئو) تصاویر زیرخاکی از اولین مصاحبه حرفه‌ای مهران مدیری!
  • جدیدترین عکس مهران مدیری در کنار دخترش شهرزاد
  • عکس| تصویر جدید مهران مدیری و دخترش
  • جدیدترین عکس مهران مدیری در کنار دخترش را ببینید
  • جدی ترین حرف‌های نعیمه نظام دوست در پشت صحنه برنامه مهران مدیری
  • جدیدترین عکس مهران مدیری در کنار دخترش