Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویدادهای مرداد ماه سال 96 سازمان بهزیستی کشور را در این بسته خبری مشاهده کنید.


راه اندازی مرکز خدمات درمان اعتیاد مادر و کودک در تهران

محسن روشن پژوه معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی در یکم مرداد ماه سال 96 از راه اندازی مرکز خدمات درمان مادر و کودک در استان تهران براساس الگوهای تهیه شده خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روشن پژوه در رابطه با تاسیس مراکز درمان اعتیاد ویژه زنان و کودکان توسط سازمان بهزیستی اظهار کرد: الگوی تاسیس مراکز نگهداری از مادران معتاد به همراه کودکان آنها در سازمان بهزیستی طراحی شده اما هنوز این مراکز راه اندازی نشده است.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی بیان داشت: چهارچوب و الگوی معنایی تاسیس مراکز درمان اعتیاد کودکان زیر 6 سال به همراه مادران بر اساس تجارب کشورهای دیگر و همچنین تجارب بومی با کمک NGO ها تهیه شده است و به زودی اولین مرکز درمان اعتیاد مادر و کودک در تهران راه اندازی می شود.

وی افزود:همچنین مراکز درمان اعتیاد کودکان و نوجوانان 6 تا 18 سال توسط سازمان بهزیستی راه اندازی شده و مشغول فعالیت هستند.

روشن پژوه با اشاره به مراکز درمان اعتیاد ویژه نوجوانان گفت: در حال حاضر 2 مرکز درمان اعتیاد نوجوانان در تهران ، 2 مرکز در سیستان و بلوچستان، یک مرکز در استان البرز فعالیت می کنند و به زودی 2 مرکز جدید در تهران و یک مرکز در خراسان رضوی راه اندازی می شود.

 

وجود 15 هزار پرونده قضایی در حوزه سلامت اجتماعی

اصغر باقری مدیر کل بهزیستی استان تهران در دوازدهمین نشست تخصصی گفتگوی اجتماعی با موضوع سلامت اجتماعی و ضرورت آن در جامعه که سه شنبه سوم مرداد ماه سال جاری برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر 15 میلیون پرونده قضایی در خوزه سلامت اجتماعی داریم و 23 تا 24 درصد از مردم به یکی از آسیب های روانی یا اجتماعی مبتلا هستند.

وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی متولی مداخله در حوزه آسیب های اجتماعی گروه های خاص جامعه شامل زنان، معلولان، سالمندان و کودکان است، اظهار داشت: در بند ج ماده 95 برنامه ششم، دولت مکلف شد تا سلامت اجتماعی را در سکونتگاه های غیر رسمی توسعه دهد و در این راستا حتی باید تسهیلات تشویقی برای بخش خصوصی در نظر گرفته شود تا در این حوزه سرمایه گذاری صورت گیرد.

مدیرکل بهزیستی استان تهران از وجود 3 بحث در سلامت اجتماعی خبر داد و گفت: اولین نگاه سلامت اجتماعی باید در قالب مؤلفه های اجتماعی تعریف شود تا منجر به ارتقای سلامت اجتماعی شود، دومین مورد اینکه با توجه به تعریف سلامت جهانی بعد اجتماعی، روانی و معنوی در حوزه سلامت اجتماعی نیازمند اهمیت و توجه است و آخرین مورد اینکه سلامت اجتماعی به منزله جامعه سالم است که در نهایت موجب ارتقای کیفیت زندگی می شود.

باقری اضافه کرد: بهزیستی نگاهی فراتر از نگاه تک بعدی به سلامت دارد و به طور کلی فلسفه سلامت اجتماعی زمانی اتفاق می افتد که آسیب ها کمتر شود، سطح سلامت مردم ارتقا یابد و مردم از زندگی لذت بیشتری ببرند.

 

راه اندازی١٤٠ اورژانس اجتماعی تا پايان سال

انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور در نشست خبری خود در چهارشنبه 18 مرداد ماه سال 96  از راه اندازی 140 اورژانس اجتماعی تا پایان سال ٩۶ خبر داد و گفت: ساماندهی ٣٠ مركز جامع خدمات بهزيستی از جمله خانه های امن و معتادان غیره را در دستور كار قرار داديم.

محسنی بندپی در ادامه گفت: در شيوه نامه های اقدام و عمل تنها دستگاهی هستيم كه در برنامه ششم توسعه قبل از اينكه قانون ابلاغ شود خود را مكلف به انجام آن دانستيم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: خدمات بهزيستی در زمينه پيشگيری و توانبخشی را به ٣٠ شهرستانی كه شاخص توسعه يافتگی پایینی دارند، ارائه کردیم و نقشه راه ما در مهار و كنترل آسيب ها در برنامه های ميان مدت و بلند مدت سازمان تعریف شده است.

وی افزود: بيش از ٢٠ بار اسم سازمان بهزيستی در برنامه ششم توسعه آمده است كه اين نشان دهنده اهميت دولت و مجلس به اين دستگاه در كسترش اورژانس اجتماعی ، توجه به معلولين وغیره است.

 

حفظ سرمایه‌های اجتماعی در کشور سنت حسنه بهزیستی است

انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور در آیین نکوداشت استاد اسماعیل ابراهیمی که یکشنبه بیست و نهم مرداد ماه سال 96 برگزار شد اظهار کرد: طی 2 و 3 سال گذشته حفظ سرمایه‌های اجتماعی یکی از اولویت‌ها و سنت‌های حسنه در سازمان بهزیستی بوده است.

محسنی بندپی با بیان اینکه استاد ابراهیمی در عرصه مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی اثراتی از خود به یادگار گذاشته است، اظهار کرد: بنده از بدو پیروزی انقلاب به عنوان هم فکر سیاسی در کنار این شخص بوده ام و اقداماتی را در کنار یکدیگر انجام داده ایم.

وی ادامه داد: این شخص در جهت ارتقای جایگاه رشته فیزیوتراپی از هیچ کوششی فروگذار نکرد و در این امر مطالبه گر بود، به طوری که در سال های گذشته در عرصه خدمت به جامعه، کمیسیون بهداشت و درمان وقت سابق را متقاعد کرد تا طرح DBT را اجرایی کنند.

محسنی بندپی با اشاره به اینکه استاد ابراهیمی جایگاه جامعه فیزیوتراپی را ارتقا بخشید، اضافه کرد: قبل از انقلاب تنها 4 مرکز توانبخشی وجود داشت، اما امروز 15 دانشکده توانبخشی داریم که رشد چشمگیری داشته، چنانچه در دیگر رشته ها این پیشرفت را نداشته ایم.

انتهای پیام/

مهمترین اخبار بهزیستی در مرداد 96

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی توانبخشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رییس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر