Web Analytics Made Easy - Statcounter

علاوه بر فسادهای گاه و بیگاه مقامات دولتی، آزار جنسی به امری متداول در مدارس و محیط‌های عمومی استرالیا تبدیل شده است.

سرویس جهان مشرق – مسئله تجاوز و آزار و اذیت جنسی در سطوح مختلف، از جمله موضوعاتی است که در کشوری‌های غربی، به ویژه کشور استرالیا بسیار فراگیر بوده و به معضلی اساسی تبدیل شده است. در سال‌های گذشته، اخبار گوناگون و متفاوتی در زمینه آزار و اذیت جنسی از کشور استرالیا مخابره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی‌ها نشان‌ می‌دهد در اکثر ارکان نظام استرالیا، به شکل جدی این معضل (آزار و اذیت جنسی - جنسیتی) وجود دارد.

در سال جاری میلادی، طی رسوایی اخلاقی که در رسانه‌های استرالیایی به آن پرداخته شده است، معاون نخست‌وزیر استرالیا، با یکی از مشاوران سابق مطبوعاتی خود، رابطه جنسی داشته و افشا شدن این موضوع موجب شده تا فشار سیاسی زیادی به کابینه دولت استرالیا وارد شود. اما آنچه که افکار عمومی را بیش از پیش به این خبر حساس کرده و موجب شده تا رسانه‌ها و نخبگان استرالیایی دولت را مورد شماتت قرار دهند آن است که بارنابی جویس[1]، معاون نخست وزیر استرالیا، مردی متاهل بوده که بیش از 24 سال از ازدواجش گذشته، اما به سبب رابطه نامشروع که با کارمند سابق خود داشته، وی را باردار کرده است[2].

بارنابی جویس و ویکی کمپیون نکته قابل توجه آنکه، جویس علاوه بر داشتن سمت معاون نخست وزیر[3]، دبیر کل حزب ملی‌گرای استرالیا بوده و با دولت راست میانه این کشور به نخست وزیر مالکوم ترنبول[4]  که دبیر کل حزب لیبرال استرالیا است هم ائتلافند. مالکوم ترنبول

رسوایی و بحران اخلاقی ایجاد شده در دولت استرالیا، نخست وزیر این کشور را بر آن داشت تا در اظهاراتی، رابطه جنسی تمامی وزیران را به با اعضای دفتر و دیگر کارمندان زیردست، به طور اکید ممنوع کند.[5] وی طی نطقی بیان داشت که وزرای  متاهل‌ و مجردها هیچ یک نباید وارد رابطه جنسی با کارکنان‌ شده[6] زیرا  انجام این کار نقض استانداردها خواهد بود.

وی در کنفرانس خبری، با اشاره به این موضوع بیان داشت، در سال ۲۰۱۸ میلادی به هیچ وجه نمی‌توان پذیرفت که یک وزیر با کارکنان دفترش رابطه جنسی داشته باشد و عدم کنترل این مسئله، باعث ایجاد یک جو بسیار مسموم در روابط کاری می‌شود.

رسوایی اخلاقی موجب شده است تا جویس، که از سیاستمداران محبوب در حوزه انتخابیه خود بوده است در عرض یک هفته محبوبیت او از ۶۳ درصد به ۴۳ درصد کاهش پیدا کند. شدت رسوایی به حدی افکار عمومی را تحت تاثیر قرار داد که طی یک نظر سنجی، دو سوم استرالیایی‌ها خواستار استعفای معاون نخست شدند[7] تا سرانجام وی به دلیل اتهام آزار جنسی[8]، تصمیم به استعفا گرفت اما هر گونه تخلف و اشتباهی را رد کرد.

وضعیت آزار و اذیت جنسی، محدود به دولت استرالیا نبوده بلکه این مسئله در بسیاری دیگر از بخش‌های نظام استرالیا حاکم است.

در یکی از بزرگ‌ترین پژوهش‌ها، در زمینه آزار و اذیت جنسی، 39 دانشگاه و 31 هزار دانشجو مورد بررسی قرار گرفته و در درجات مختلف، اذیت و آزار جنسی در تمام دانشگاه‌ها گزارش شده است[9]. طبق گزارشی که کمیسیون استرالیا ارائه کرده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی، بیش از نیمی از دانشجویان این کشور آنگلوساکسون قربانی نوعی از آزار و اذیت جنسی بوده‌اند.[10] به گفته این کمیسیون، حدود هفت درصد دانشجویان استرالیایی در سال‌های 2015 و 2016 میلادی حداقل یک بار مورد حمله جنسی قرار گرفته اند[11].

رئیس کمیسیون تبعیض جنسی استرالیا، کیت جنکینز، این گزارش را بسیار ناراحت کننده و ناگوار دانسته و بر این باور است که حمله و آزار و اذیت جنسی  برای دانشجویان استرالیایی، تبدیل به تجربه‌ای رایج در دوران آموزش آکادمیک دانشجویان و زندگی اجتماعی آنان است. کیت جنکینز، رئیس کمیسیون تبعیض جنسی استرالیا به گفته وی، از هر پنج قربانی حمله جنسی، یک نفر در دانشگاه یا در مناسبت‌های جمعی به او حمله شده است. در تعریف این گزارش، حمله جنسی به مواردی گفته می‌شود که فرد آسیب دیده، با حیله و نیرنگ، بر خلاف میل و رضایت باطنی وارد عمل جنسی شود. این تعریف، مواردی را که فرد رضایت اولیه خود را پس گرفته نیز شامل می‌شود. جنکینز، این مسئله را تجربه‌ای تلخ تعبیر کرده که موجب ویرانی زندگی، سلامت، تحصیل و آینده شغلی دانشجویان می‌شود و آثار سو آن، حتی امکان عوض کردن مسیر زندگی دانشجویان را دارد. موقعیت‌هایی که بیشتر حمله و آزار جنسی در آن رخ داده است موضوع آزار جنسی، صرفا محدود به زمان حال این کشور نبوده و از دیر باز تا کنون، کشور استرالیا درگیر این مسئله است. سال های اخیر اتهامات زیادی مبنی بر سو استفاده جنسی و بدرفتاری در ارتش استرالیا مطرح شده است. به طور مثال، یکی از رسوایی‌هایی که چند سال پیش مورد توجه افکار عمومی این کشور قرار گرفت،‌ اتهاماتی مبنی بر تجاوز جنسی و رفتار خشونت آمیز با 220 نوجوان بود. این نوجوانان که در دهه 1980 میلادی در یکی از پایگاه‌های نیروی دریایی استرالیا آموزش ملوانی می‌دیدند مورد آزار قرار گرفته‌اند[12].

در سال 2012 میلادی، پس از تحقیق درباره اتهام‌هایی مبنی بر سو استفاده جنسی یا بدرفتاری‌های دیگر در ارتش، گروه ویژه‌ای برای رسیدگی به شکایت‌ها در این زمینه تشکیل شد. در چارچوب تحقیق پرونده ذکر شده، 2400 شکایت درباره بد رفتاری در ارتش استرالیا دریافت شده بود؛ که به در خواست رئیس گروه تحقیق و به سبب ابعاد گسترده اتهامات و ادعاها مبنی بر بد رفتاری‌ها و خشونت جنسی در پایگاه اچ ام ای اس لیووین(HMAS Leeuwin) واقع در غرب استرالیا در دهه 1980  میلادی، گزارش جداگانه‌ای در این باره تهیه و ارائه شد. [13]

به طور کلی، معضلات جنسی بیش از نیم قرن است که استرالیا را درگیر خود کرده است. کماکان این کشور، برای مقابله با تجاوز و آزار جنسی با چالش‌های فراونی مواجه است. تمامی ارکان مختلف حکومت استرالیا، در موقعیت بغرنجی قرار دارند. رسوایی‌های گوناگون اخلاقی و جنسی در سطوح مختلف این کشور، خود را نمایان کرده است. از رسوایی اخلاقی و آزار و اذیت جنسی در ارتش این کشور تا افشا شدن رابطه جنسی معاون نخست وزیر. افکار عمومی علیرغم تمامی پمپاژهای رسانه‌ای، از وضعیت موجود منزجر بوده و خواهان اصلاح وضع موجود هستند.

منابع:

[1] http://www.dailymail.co.uk/news/article-5425097/Deputy-Prime-Minister-Barnaby-Joyce-RESIGNS.html

[2] http://www.dailymail.co.uk/news/article-5379767/Vikki-Campion-engaged-affair-Barnaby-Joyce.html

[3] https://en.wikipedia.org/wiki/Barnaby_Joyce

[4] https://en.wikipedia.org/wiki/Malcolm_Turnbull

[5] https://www.timesofisrael.com/australia-bans-sex-between-government-ministers-and-staff/

[6] http://www.thehindu.com/news/international/aussie-ministers-barred-from-having-sex-with-staff/article22765479.ece

[7] https://www.reuters.com/article/us-australia-politics-joyce/two-thirds-of-australians-want-deputy-pm-to-resign-over-sex-scandal-poll-idUSKCN1G304T

[8] https://www.theguardian.com/australia-news/2018/feb/24/identity-of-joyce-sexual-harassment-accuser-revealed-by-australian-against-her-wishes

[9] http://sydney.edu.au/dam/corporate/documents/about-us/values-and-visions/respect-now-always-report-university-of-sydney.pdf

[10] http://www.bbc.com/persian/world-40789038

[11] http://www.abc.net.au/news/2017-08-01/uni-sexual-assault-hrc-report-released/8762638

[12] https://nation.com.pk/06-May-2014/220-australian-child-sailors-raped-brutalised?show=756?version=amp

[13] http://www.scmp.com/news/world/article/1505178/australian-parliament-hear-report-brutality-hmas-leeuwin-base

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۲۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان استرالیا 
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بازداشت ها در جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا به روایت آمار
  • وضعیت عجیب پارکینگ خودروهای لوکس در سیل بم!
  • فیلم/ تظاهرات هزاران دانشجوی دانشگاه ملبورن استرالیا
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت
  • (ویدئو) تلاش برای نجات ده‌ها نهنگ به گل نشسته در غرب استرالیا
  • (تصاویر) اسکناس دوره ناصرالدین شاه قاجار چه بود و ارزش آن چقدر بود؟
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟