Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت:‌ در سال ۹۷ جهش موفقیت‌آمیزی در حوزه توسعه مراکز بوم‌گردی گیلان رخ می‌دهد. ۰۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۴ استانها گیلان نظرات

حمیدرضا آذرپور در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: با توجه به تاکیدات ویژه استاندار گیلان و اقدامات مطلوب اداره کل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری گیلان انتظار داریم در سال 97 جهش بسیار خوبی در توسعه مراکز بوم‌گردی استان گیلان اتفاق بیافتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری گیلان افزود:‌ اقامتگاه‌های بوم‌گردی مراکزی هستند که در محیط‌های طبیعی با رعایت بالاترین سطح ممکن ضوابط زیست محیطی و به شکل سازگار با معماری بومی و سیمای طبیعی منطقه احداث می‌شوند.

آذرپور به حضور گردشگران و علاقه‌مندان به طبیعت در واحدهای بوم‌گردی اشاره کرد و بیان داشت:‌ ‌این مراکز بوم‌گردی روستایی ضمن تعامل با جامعه محلی خود،‌ زمینه‌های حضور و اقامت طبیعتگردان را با کیفیتی قابل قبول و تعریف شده در محیط‌های طبیعی فراهم می‌کنند.

وی با تاکید بر تدوین شرایط احداث واحدهای بوم‌گردی در سراسر کشور گفت:‌ به‌منظور ساماندهی اقامتگاه‌های بوم‌گردی،‌ حفظ فرهنگ سنتی،‌ افزایش محصولات گردشگری و ایجاد نوع جدیدی از مقاصد و جاذبه‌‌های گردشگری شرایط ایجاد این مراکز در سال 93 تدوین و ابلاغ شد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری گیلان ابراز داشت:‌ بوم‌گردی که از مقولات بسیار جدید صنعت گردشگری است در واقع اهدافی نظیر حفظ بافت بومی،‌ سنتی و معماری روستا، افزایش درآمد،‌ اشتغال‌زایی و عرضه صنایع دستی‌ روستائیان را دنبال می‌کند.

آذرپور حفظ داشته‌های بومی محلی را بسیار مهم خواند و افزود:‌ ایجاد مجموعه‌هایی نظیر موزه روستایی سراوان که حوزه‌های متنوع معماری بومی گیلان را در خود جای داده از جمله اقدامات ارزشمندی است که در سنوات گذشته جهت حفظ میراث کهن روستایی استان گیلان انجام شده است.

وی به ‌خدماتی که در واحد‌های بوم‌گردی به گردشگران عرضه می‌شود اشاره کرد و افزود: اسکان گردشگران، تهیه و طبخ غذاهای ارگانیک و محلی،‌ عرضه صنایع دستی روستائیان و ارائه انواع محصولات کشاورزی از جمله خدماتی است که در این مراکز‌ به گردشگران و مسافران ارائه می‌شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت:‌ با توجه به اینکه مهاجرت روستائیان به شهرها در سال‌های اخیر نگرانی‌های زیادی را به‌وجود آورده است مراکز بوم‌گردی روستایی با ایجاد فرصت‌های شغلی جدید می‌توانند به رفع این معضل اجتماعی کمک کنند.

انتهای پیام/ح

R7877/P1357/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۲۸۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واحدی صبح سه شنبه در بازدید از مسجد جامع ارومیه اظهار کرد: مسجد جامع ارومیه یکی از شاهکارهای معماری ایرانی_اسلامی بوده و گچ‌بری شبستان این مسجد در نوع خود بی‌نظیر است.

وی افزود: در یک سال گذشته اقدامات زیادی برای مرمت و احیای مسجد جامع ارومیه انجام شده است که جای تقدیر دارد و امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی هم در این بازدید خاطرنشان کرد: فاز اول ساماندهی مسجد جامع ارومیه با همکاری شهرداری با اعتباری بالغ بر ۴.۵ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.

مرتضی صفری اظهار کرد: طرح احیای مسجد جامع ارومیه نیزبا همکاری دانشکده معماری دانشگاه ارومیه آماده شده و امسال نیز ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافته است.

همچنین معاون امور مجلس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه نیز بازدید کرد.

جواد واحدی، معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به همراه مرتضی صفری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از قلعه تاریخی بدلبو ارومیه بازدید و از نزدیک در جریان آخرین اقدامات مرمتی این بنا قرار گرفتند.

مرمت قلعه بدلبو زیر نظر کارشناسان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی و توسط بخش خصوصی از چند سال پیش آغاز شده و در این مدت کمک‌های فنی و اعتباری از این پروژه انجام شده است.

قلعه بدلبو ارومیه پس از مرمت قابلیت تبدیل به یک مرکز اقامتی و پذیرایی با ۲۰ سوئیت را دارد.

افتتاح یک باب هتل، کلنگ‌زنی یک باب هتل، بازدید از مجتمع گردشگری و تفریحی ستاره سیلوانا، قلعه بدلبو، خانه انصاری، مسجد جامع، مدرسه هدایت و زیرساخت‌های گردشگری دریاچه ارومیه از جمله برنامه‌های یک روزه معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سفر به این استان است.

کد خبر 6092810

دیگر خبرها

  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری