Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر > شهری - همشهری آنلاین:
مدیر گروه تعمیر و مقاوم‌سازی پل‌های شهر تهران، از شهروندان پایتخت خواست با توجه به اجرای عملیات عمرانی در مسیر شرق به غرب پل کریمخان، از معابر جایگزین خیابان کریمخان تردد کنند.

به گزارش ایسنا، مهندس مهدی پورشاسب با بیان آنکه عملیات نوسازی و تغییر وضعیت عرشه در باند شرق به غرب پل کریمخان از شامگاه ۲۹ اسفندماه سال گذشته آغاز شده است، افزود: انسداد ترافیکی باند شمالی پل کریمخان با مساعدت پلیس راهور تهران بزرگ تا ۱۷ فروردین ماه سال جاری ادامه دارد و از این رو عملیات نوسازی عرشه به صورت ۲۴ ساعته و طی ۳ شیفت کاری در جریان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تراش کامل روکش اپوکسی عرشه با استفاده همزمان از ماشین آلات مختلف تراش آسفالت و خاکبرداری پشت کوله ها را بخشی از اقدامات انجام شده روی عرشه شرق به غرب پل کریمخان دانست و یادآور شد: هم اکنون فعالیت‌های مختلفی از قبیل نصب صفحه‌های متصل کننده درزهای طولی و عرضی، برچیدن هندریل‌های قدیمی و نصب هندریل‌های استاندارد با استحکام و ارتفاع مناسب، اتصال عرشه‌های شمالی و جنوبی و در نهایت نصب برش‌گیرهای فلزی به منظور فراهم کردن شرایط نصب میل‌گردهای طولی عرشه در جریان است و با توجه به حجم بالای این اقدامات، از شهروندان تهرانی تقاضا می شود تا حد امکان از تردد در مسیر شرق به غرب خیابان کریمخان خودداری کنند.

مدیر گروه تعمیر و مقاوم سازی پل‌های شهر تهران، همچنین ضمن پوزش از شهروندان ساکن در محلات و معابر همجوار پل کریمخان، اجرای ۲۴ ساعته عملیات عمرانی در این پروژه را با توجه به محدودیت زمان انسداد ترافیکی، امری اجتناب ناپذیر دانست و ابراز امیدواری کرد: عرشه شمالی پل کریمخان از دهم فروردین ماه وارد مرحله بتن ریزی شود تا در نهایت شرایط اجرای روکش آسفالت و گشایش مسیر، در روز هفدهم فروردین ماه مهیا گردد.

بنا براعلام معاونت فنی وعمرانی شهرداری تهران، ‌ پل کریمخان یکی از هفت پل سواره رو فلزی شهر تهران به شمار می آید که به دلیل مشکلاتی همچون فرسودگی زودرس روکش، از کار افتادگی نئوپرن‌ها، عدم ظرفیت مناسب در مقابل بارهای جانبی ناشی از زلزله و فرسایش درزهای طولی و عرضی، در حال تبدیل وضعیت به یک پل کامپوزیت بتنی است. مراحل کلی این پروژه شامل حفظ پایه‌ها و شاه‌تیرهای فلزی و احداث یک دال بتنی با ضخامتی حدود ۱۰ سانتیمتر روی عرشه فلزی می‌باشد. این پروژه اقدامات مختلفی از قبیل تقویت فونداسیون و کوله‌های بتنی طرفین پل، تقویت شاه تیرها و ستون‌های فلزی و تعویض نئوپرن‌ها را پشت سر گذاشته است.

در همین زمینه: یکی از هر ۵ خودروی پلاک ایران تهرانی است

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد
  • انسداد محور کرج – چالوس
  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • اتمام عملیات باند شرقی کیلومتر ۷۴ تا ۷۷ رینگ حفاظتی شهر اصفهان
  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران
  • آغاز عملیات پروژه بهسازی آسفالت بلوار شهید سلیمانی قم و انسداد مسیر