Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - ایرنا - قفل 35 ساله ممنوعیت بازدید از بناهای تاریخی دانشگاه علوم پزشکی بابل سرانجام با کلید تدبیر دولت دوازدهم باز و درب این دانشگاه بر روی گردشگران نوروزی گشوده شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، ساختمان دانشگاه علوم پزشکی بابل از بناهای متعلق به دوره پهلوی اول است و بازدید از این بنای تاریخی از سال 1362 با استقرار اولین دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور در آن ممنوع شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این ساختمان تاریخی که در یک محوطه 40 هکتاری واقع است ، با عنوان ' قصر شاهپور ' شناخته می شد .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از بازدید جمعی از گردشگران نوروزی و شهروندان بابلی از ساختمان تاریخی این دانشگاه خبر داد و گفت : بسیار خرسندیم با تدابیر اندیشیده شده ، شهروندان و مسافران نوروزی برای اولین بار از بناهای تاریخی قصر شاهپور سابق و دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید می کنند.
دکتر سید فرزاد جلالی افزود : این اقدام در آگاهی بخشی شهروندان و مسافران نقش بسیار مهمی دارد که قصر سابق ، امروز به عنوان یکی از مراکز علمی و آموزشی خدمات بسیار ارزشمندی در سراسر کشور ارائه می کند .
وی اظهار داشت : باید از این ساختمان در تعطیلات نوروزی با همکاری شهرداری بابل در قالب تور بابلگردی انجام می شود و تاکنون استقبال بسیار خوبی از سوی شهروندان و مسافران صورت گرفته است.
جلالی افزود : از آغاز فعالیت دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال 1362 تاکنون هزاران دانشجو در 60 رشته مختلف علوم پزشکی از مقطع کاردانی تا فوق تخصص از این دانشگاه فارغ التحصیل و تحویل جامعه شده اند.
رئیس اداره میراث فرهنگی بابل هم در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : تاکنون بیش از یکهزار نفر از بناهای تاریخی و جاذبه های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید کردند.
التفات اباذری افزود : این بازدیدها نقش بسیار مهمی در شناساندن ظرفیت های گردشگری بابل برای شهروندان و مسافرانی دارد.
وی با اشاره به سفر انبوه مسافران نوروزی به شهرستان بابل در دور نخست تعطیلات نوروزی ، گفت : 12 مدرسه ، پنج هتل ، دو مهمان پذیر، چهار مسجد بین راهی و کمپ های مختلف آماده پذیرایی از مسافران و گردشگران در این شهرستان هستند.
** قصر شاهپور
قصر شاهپور معروف به قصر شاه در سال 1310 در قسمت جنوب شهر بابل بنا شد و به عنوان اقامتگاه پهلوی اول و دوم مورد استفاده قرار می گرفت .
در این قصر 40 هکتاری سه بنای تاریخی به عنوان استراحتگاه احداث شده بود که هم اکنون به عنوان کتابخانه و بخش اداری دانشگاه علوم پزشکی بابل مورد استفاده است .
علاوه بر این ، سر در ورودی این قصر و برج دیده بانی آن هم از جمله آثار تاریخی بابل محسوب می شود که مورد بازدید مسافران نوروزی قرار می گیرد.
بازدید از بناهای تاریخی دانشگاه علوم پزشکی بابل تا 13 فروردین ماه جاری ادامه خواهد یافت .
7343/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي بناهاي تاريخي دانشگاه علوم پزشكي بابل بازديد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۶۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت:  بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی جهانی موضوعی QS دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد، رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی ۴۵۱ تا ۵۰۰ رادر حوزه موضوعی پزشکی کسب کند.

دکتر محسن تفقدی افزود: این دانشگاه همچنین موفق شد؛ برای نخستین بار در حوزه موضوعی آناتومی و فیزیولوژی رتبه دوم کشوری و رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی را  بدست آورد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در حوزه موضوعی پزشکی از رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ جهانی امسال ارتقاء رتبه یافت و در حیطه داروسازی و فارماکولوژی در جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ جهانی و رتبه  دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه بندی جهانی QS از جمله نظام‌های رتبه بندی علمی معتبر جهانی است که در آن دانشگاه‌های جهان در پنج حوزه موضوعی کلی که شامل ۵۴ حیطه مختلف است رتبه بندی می‌شوند.

نسبت استناد به مقاله، شهرت و اعتبار دانشگاه بر مبنای نظرسنجی از بیش از ۱۳۰ هزار نفر صاحب نظردر  سراسر جهان، همکاری بین المللی در مقالات و کیفیت کاری فارغ‌التحصیلان هر  دانشگاه از شاخص‌های این رتبه بندی است.

دیگر خبرها

  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین کاشان
  • بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • اجرای همخوانی قرآن در بناهای تاریخی قزوین