Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در نشست با کارآفرینان، منتخبین استارتاپ‌ها و واحد‌های دانش بنیان که باحضور معاون اول و وزیر صنعت برگزار شد با اشاره به ورود مفاهیم جدیدی همچون شتاب دهنده، استارتاپ، شرکت‌های خلاق و صندوق‌های جسورانه در اقتصاد دانش بنیان کشور اظهار کرد: در این حوزه‌ها در چهار سال گذشته به مدل‌هایی دست یافتیم تا بر اساس آن پژوهش را بر پایه اقتصاد تبدیل کنیم، در نتیجه برای اقتصاد کشور که از این فضا‌ها دور بود اتفاق مناسبی رخ داد تا به اهمیت اقتصاد دانش بنیان پی برده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروش ۶۰ هزار میلیاردی شرکت های دانش بنیان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ادامه داد: به گونه‌ای که شرکت‌های دانش بنیان در حال حاضر فروشی بیش از ۶۰ هزار میلیارد دارند. معتقدم حرکتی اجتماعی در این حوضه در حال شکل گیری است و باید همه فعالان در این حوزه همچون پارک‌های علم و فناوری، دانشگاه ها، بانک ها، بورس و مراکز نوآوری در کنار یکدیگر قرار گیرند و متحد با هم در این مسیر حرکت کنند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان همچنین عنوان کرد :در واقع این مراکز جزئی از اکو سیستم فناوری و نوآوری هستند و با فعالیت در کنار هم فضایی را ایجاد می‌کنند تا در نهایت یک مخترع محصول خود را به بازار معرفی کند.

ستاری با اشاره به اینکه شکل گیری این اکوسیستم سختی‌هایی را به همراه داشته است، گفت: علاوه بر مباحث مالی، شکل گیری این فرهنگ در جامعه نیز پیش رویمان قرار داشت، اما شرکت‌های دانش بنیان با موفقیت مسیر خود را طی کردند؛ به زودی شرکت‌های دانش بنیان به بزرگترین شرکت‌های کشور تبدیل می‌شوند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها عزم جدی برای توسعه اقتصاد کشور دارند، گفت: همه این موارد با هم‌بستگی و هم‌فکری و بستر سازی در بدنه دولت، شرکت‌های دانش بنیان، سیستم مالی و تغییر رویکرد‌ها نسبت به اقتصاد جدید رخ می‌دهد؛ نسل جوان و خلاق امروزی دنبال استخدام در دولت نیست، بلکه با خلاقیت و نو آوری خود به دنبال تغییر و رفع نیاز در جامعه و اجتماع است؛ کافی است محیط کسب و کار مناسب در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۹۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست

به گزارش خبرنگار مهر، علی باستین سه شنبه شب در نشست مسئولان حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری اظهار داشت: استان بوشهر در حوزه توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشور است و بر اساس آمار ارائه شده، رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: ۲ استان دارای نمره ۸۶ از ۱۰۰ هستند و بوشهر نیز ۸۴ را از ۱۰۰ کسب کرده است.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر در تبیین شاخص‌های توسعه اقتصاد دانش بنیان استان خاطر نشان کرد: برگزاری ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، تعیین مأموریت‌های نخبگان، اقدامات تسهیل گرانه در حوزه دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات محصولات دانش بنیان از اقدامات مهم استان در این راستا است.

باستین تصریح کرد: از پارک علم و فناوری خلیج فارس و سایر دستگاه‌های ذیربط تقدیر می‌کنم که استان بوشهر از رتبه ۲۱ سال ۱۴۰۱ به رتبه سوم سال ۱۴۰۲ ارتقا یافته است.

وی از سهم بالای استان بوشهر در قرارداد بار اول کشور خبر داد و اضافه کرد: سال گذشته، ۳۳۰ میلیون دلار قرارداد تولید بار اول در کشور ثبت شده که ۴۹.۵ میلیون دلار سهم استان بوشهر است.

باستین با بیان اینکه ۱۵ درصد قراردادهای تولید بار اول متعلق به شرکت‌های نفت و گاز در استان بوشهر است گفت: شرکت‌های دانش بنیان استان بوشهر در این قراردادها سهم کمی داشته‌اند که باید سهم استان افزایش یابد.

وی ابراز داشت: با تلاش و همکاری مدیر کل امور مالیاتی استان، ۹۵ درصد شرکت‌های دانش بنیان استان از پرداخت مالیات معاف شدند.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: از پارک علم و فناوری خلیج فارس انتظار می‌رود، در کمترین زمان ممکن، قانون‌جهش تولید دانش بنیان و دستور العمل های مربوطه را به دستگاه‌های ذیربط ارائه کند.

وی اضافه کرد: خرید کالاهای تولیدی شرکت‌های دانش بنیان استان باید در دستور کار دستگاه‌های اجرایی استان بویژه مجموعه‌های نفت و گاز و پتروشیمی قرار گیرد.

باستین با بیان اینکه لیست تولیدات بار اول باید به طور مستمر بروز رسانی شود افزود: تولیدات بار اول، به دستگاه‌های استانی، اطلاع رسانی شود.

باستین ابراز داشت: اعتبارات پژوهشی دستگاه‌های اجرایی که یک‌درصد اعتبارات هزینه‌ای است به صورت متمرکز در اختیار شورای توسعه و برنامه ریزی استان قرار گرفته تا با مشورت با کارگروه پژوهشی استان، هزینه شود.

کد خبر 6099865

دیگر خبرها

  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد