Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آمریکا همواره مالکان شرکت‌های تولیدکننده تسلیحات نظامی هستند که تصمیم‌های اصلی را می‌گیرند و کنترل دولت را در دست دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان: «موسسه ران پل برای صلح و رفاه» در گزارشی تحلیلی نوشت؛ در آمریکا همواره مالکان شرکت‌های بزرگ تولیدکننده تسلیحات نظامی هستند که تصمیم‌های اصلی را می‌گیرند و در واقع کنترل دولت را در دست دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر خلاف شرکت‌هایی که محصولات خود را به مصرف کننده‌ها می‌فروشند، لاکهید مارتین و دیگر شرکت‌های پیمانکاری تراز اول دولت آمریکا برای کسب سود تا حد زیادی، اگر نگوییم کاملا، به فروش به دولت ها، به ویژه فروش به دولت خودشان، که آن را کنترل می‌کنند، وابسته اند - این شرکت‌ها بازار داخلی خودشان را کنترل می‌کنند که دولت ایالات متحده است و از آن برای فروش محصولات شان به دولت‌های متحد دولت آمریکا بهره می‌برند که همه آن‌ها دولت‌هایی خارجی اند که بازار خارجی محصولات و خدمات آن‌ها را تشکیل می‌دهند.

این شرکت‌ها دولت آمریکا را و در نتیجه ناتو را کنترل می‌کنند. در اینجا توضیح می‌دهیم چگونه این کار را می‌کنند که برای فهم درست سیاست‌های خارجی آمریکا همچون اینکه کدام کشور‌ها متحد دولت آمریکا (همچون عربستان سعودی و اسرائیل) و کدام کشور‌ها دشمن دولت آمریکا (همچون لیبی و سوریه) هستند - و آمریکا می‌تواند به آن‌ها حمله کند یا با به راه انداختن کودتا دولت هایشان را سرنگون کند، اهمیت بسیار زیادی دارد.

نخست رئیس دولت آن کشور، اهریمن جلوه داده می‌شود و سپس تهاجم یا کودتا صورت می‌گیرد. به همین راحتی؛ این گونه کنترل شان را اعمال می‌کنند.

چون آمریکا (بر خلاف روسیه) صنعت تولید سلاح را خصوصی کرده است، سود سرمایه گذاران در آمریکا در تهاجم و اشغال نظامی کشور‌های خارجی است و میلیاردر‌هایی که کنترل این شرکت‌ها را در دست دارند می‌توانند کنگره و رئیس جمهور را بخرند و می‌خرند - و برای رسیدن به مقاصد مالی شان باید بخرند - تا این سود سرشار بی وقفه به جیب شان سرازیر باشد.

این ماهیت جنگ - تجارت است، چون بازار این تجارت دولت‌ها هستند، اما نه دولت‌هایی که حکومت اشراف مایل به سرنگونی و عوض کردن آن‌ها باشد.

دولت‌های خارجی که باید سرنگون شوند نه بازار بلکه هدف اند. خونریزی و بدبختی به سرزمین‌های بد اقبال روانه می‌شود. اما اگر کنترل این شرکت‌ها را در دست داشته باشید، آنگاه به این تهاجم‌ها و اشغالگری‌ها نیاز دارید و مسلما دغدغه هیچ یک از قربانیان را نخواهید داشت که (بر خلاف آن سودها) به کسب و کار و تجارت شما دخلی ندارند.

در واقع، دقیقا بر عکس است، کشتار مردم و تخریبت ساختمان‌ها و ... همان چیزی است که شما می‌فروشید - این است آنچه شما (به عنوان یک میلیاردر با سهام قابل توجه در یکی از ۱۰۰ شرکت پیمانکار دولت آمریکا) به دولت خودتان و به همه دیگر دولت‌هایی که پروپاگاندای کشورتان آن‌ها را "دشمن " - عراق، افغانستان، سوریه، یمن و... - و قطعا نه " متحد " - همچون عربستان سعودی، اتحادیه اروپا-ناتو، اسرائیل و جز آن که کشور‌هایی اند که بازار خارجی آن‌ها توصیف می‌شوند، می‌فروشید.

از این رو شما (یعنی اشراف سالاران آن کشور، که رسانه‌های خبری را نیز در مالکیت خود دارد) از آن‌ها دفاع می‌کنید و شما می‌خواهید ارتش آمریکا (مالیات دهندگان و نظامیان) از آن‌ها حمایت و دفاع کنند.

ارتش آمریکا از بازار شما دفاع می‌کند، گرچه شما به عنوان مالک کنترل کننده چنین شرکتی هزینه‌های این دفاع را پرداخت نمی‌کنید. در واقع بقیه مردم کشور هزینه این دفاع را می‌دهند؛ لذا شما در این کسب و کار مفت از ملت سواری می‌گیرید. این ماهیت منحصر به فرد جنگ - تجارت و موهبت منحصر به فردی برای سرمایه گذاران آن است.

از این رو رئیس جمهور ترامپ در ۲۱ مه ۲۰۱۷ به خاندان سعود در عربستان که در واقع مالک این کشورند محصولاتی نظامی به ارزش ۳۵۰ میلیارد دلار فروخت که در تاریخ معاملات نظامی بی سابقه است.

این قرارداد تاکنون بزرگترین امتیاز ترامپ به تولید کنندگان آمریکایی و البته فقط تولید کنندگان تسلیحات بوده است، کسانی که عملا صد در صد به فروش محصولات خود به دولت، بویژه به دولت‌های دوست و به متحدان همچون در این مورد به خاندان سعود وابسته اند.

در واقع، جنگ آل سعود علیه همسایه شان یمن نمونه خوبی از چگونگی کارکرد این نوع عملیات است که سود را نصیب میلیاردر‌ها می‌کند و خونریزی و تخریب را برای دیگران - در این مورد یمنی‌ها - به ارمغان می‌آورد. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003LAI

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۴۵۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی که در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، همایون حائری معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران صنعت نیروگاهی کشور سخن می‌گفت، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و تصریح کرد: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر در دو مرحله، یک‌بار ۲۰ همت و یک بار هم ۳۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و اخیراً هم ۲۲ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولید کنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

مدیرعامل توانیر افزود: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالباتشان مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند. تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاه‌ها طی یک بازه زمانی ۳ ساله را که در قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 6094669 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است