Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@15:53:01 GMT

مزایای باد نیتروژن در لاستیک خودرو

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۵۱۲۰۶

مزایای باد نیتروژن در لاستیک خودرو

خبرگزاری میزان- امروزه در حالی استفاده از باد نیتروژن در لاستیک خودروها مرسوم شده که عمده کاربرد آن‌ها پیش از این در لاستیک هواپیماها، خودروهای نظامی و مسابقه‌ای بود. به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، تحقیقات نشان داده که میزان کاهش فشار باد نیتروژن یک سوم باد اکسیژن است و امروزه با مشخص شدن نکات مثبت استفاده از باد نیتروژن برای لاستیک خودرو، مصرف آن به شدت افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در رابطه با مزایای استفاده از باد نیتروژن در لاستیک خودرو، این پرسش مطرح می‌شود که باد نیتروژن چه ویژگی‌هایی دارد که باعث بهبود کارایی لاستیک خودرو‌ها شده است.

حذف رطوبت   هوای معمولی که معمولا برای باد لاستیک استفاده می‌شود خالص نبوده و شامل ۷۸ درصد نیتروژن، یک درصد انواع مختلف گازها، ۲۱ درصد اکسیژن و رطوبت است. از همین رو این رطوبت موجود در هوای معمولی باعث افزایش خورندگی لاستیک خودرو و کاهش عمر سیم لاستیک‌ها می‌شود؛ به همین دلیل هنگام استفاده از باد نیتروژن لاستیک خودرو دارای عمر بالاتری خواهد بود.

عدم شرکت در احتراق   مزیت دیگر استفاده از نیتروژن در لاستیک‌ها این است که گاز یاد شده در آتش سوزی و احتراق عامل کمکی نیست، چرا که اکسیژن یکی از موارد لازم در هنگام احتراق است و لاستیک‌هایی مانند لاستیک لیفتراک که ممکن است برای انتقال ابزار و مواد در مکان‌های خاص و حساس به آتش (نظامی - صنعتی ویژه) مورد استفاده قرار گیرند، ملزم به استفاده از نیتروژن در باد لاستیک‌های خود هستند.

ثبات بیشتر باد لاستیک
مولکول‌های تشکیل دهنده باد نیتروژن، دارای اندازه بزرگتری نسبت به اکسیژن هستند، از این رو شاهد فرار مولکولی کمتری خواهیم بود.

تحقیقات نشان می‌دهد، میزان کاهش فشار باد نیتروژن یک سوم باد معمولی و اکشیژن دار است. همچنین باد معمولی به دلیل داشتن رطوبت، تغیرات دمایی سریعا بروی فشار آن تاثیر مستقیمی داشته و مثلا با کاهش دما شاهد افت فشار باد لاستیک خودرو خواهیم بود.

امنیت بالا
باد نیتروژن به علت دارا بودن اندازه مولکولی بزرگتر، تقریبا ۴ درصد سبک‌تر از باد معمولی است؛ این ویژگی باعث می‌شود باد نیتروژن گرما را با سرعت بیشتری از دست دهد، در نتیجه خطر ترکیدگی لاستیک به صورت قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۱۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران

تین نیوز

شماری از آگاهان امور اقتصادی افغانستان می گویند که این کشور می تواند خط آهن قزاقستان را که از طریق این کشور به جنوب آسیا وصل می شود، از طریق اسلام قلعه به خط آهن ایران وصل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی دولت سرپرست افغانستان به تازگی با سریک ژومانگارین معاون نخست وزیر قزاقستان درمورد احداث شبکه راه آهن از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کرد.

اکنون این موضوع مطرح است که ایجاد این شبکه خط آهن چه اهمیتی برای افغانستان و کشورهای منطقه دارد؟ و افغانستان چه سودی از آن می برد؟

شبیر بشیری آگاه امور اقتصادی در این ارتباط، گفت: افغانستان بدنبال گسترش تجارت دوجانبه با کشورهای همسایه و منطقه و همچنین گسترش شبکه حمل و نقل و ترانزیت افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی با کشورهای همسایه و منطقه است.

بشیری با بیان اینکه حکومت سرپرست افغانستان و بخش خصوصی افغانستان از ایجاد این شبکه راه آهن استقبال می کنند، اظهار داشت: با تطبیق این شبکه خط آهن، افغانستان بر اساس موقعیت ژئوپلیتیک که در منطقه دارد می تواند نقش استراتژیک را بازی کند و آسیایی مرکزی را به آسیایی جنوبی وصل کند.

این آگاه امور اقتصادی گفت: با ایجاد این خط آهن، ترانزیت و حمل و نقل تجارتی ایجاد می شود و افغانستان نقش پل ارتباطی میان آسیای مرکزی و آسیایی جنوبی را به خوبی ایفا می کند.

بشیری خاطرنشان کرد: در صورت محقق شدن این ایده تجارتی و حمل و نقلی، منافع اقتصادی زیادی عاید افغانستان و کشورهای منطقه خواهد شد.

در همین حال، آذرخش حافظی آگاه امور اقتصادی گفت: افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی به انواع مختلف حمل و نقل زمینی نیاز دارد و ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا نقش ترانزیتی افغانستان را ارتقا بخشیده و حمل و نقل را تسهیل می کند.

حافظی افزود: ایجاد این شبکه برای رونق اقتصادی و ارایه بهتر خدمات، بالا رفتن نقش ترانزیت افغانستان اثر مثبت دارد و درعین حال و برای همگرایی منطقه ای مفید می باشد.

این آگاه امور اقتصادی افزود: ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا، سبب گسترش مناسبات تجارتی، صنعتی و خدماتی میان آسیایی مرکزی و آسیایی جنوبی و سایر کشورهای منطقه می شود.

وی تصریح کرد: ما با جمهوری اسلامی ایران خط آهن از طریق اسلام قلعه را داریم و می توانیم خط آهن قزاقستان را که خاک افغانستان را به جنوب آسیایی وصل می کند، به جمهوری اسلامی ایران هم وصل کرده و این پروژه بزرگ اقتصادی را محقق کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اوسمار؛ آقای خاص یا معمولی
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • قیمت گذاری دستوری، باعث افزایش قیمت لاستیک می‌شود
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟