Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@15:50:23 GMT

چاقی زودرس در کمین مصرف کنندگان شیرینی

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۵۴۴۵۷

چاقی زودرس در کمین مصرف کنندگان شیرینی

خبرگزاری میزان- مصرف بیش از حد شیرینی جات و آجیل منجر به سیری کاذب در فرد شده و حجم زیادی از کالری را به بدن وارد می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، مصرف شیرینی جات بیش از آجیل برای سلامت بدن مضر است. بر اساس تحقیقات انجام شده شکر سه برابر نیاز بدن در دنیا مصرف می‌شود بنابراین برای حفظ سلامت افراد جامعه لازم این میزان به یک سوم کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف شیرینی انرژی متراکم زیادی را به بدن وارد می‌کند که منجر به چاقی و اضافه وزن در افراد می‌شود. این در حالی است که روغن‌های جامد موجود در آن، صدمات جبران ناپذیری برای بدن دارد. چربی‌های اشباع شده، افزایش چربی و کلسترول خون از جمله عوارض سو استفاده از آجیل است.

خوردن بیش از حد شیرینی جات در کودکان منجر به کاهش اشتها و سیری کاذب شده و از جذب مواد مغذی لازم برای رشد آن‌ها جلوگیری می‌کند. استفاده از ترکیبات چاق کننده و مضر دیگر در تهیه شیرینی از رنگ‌ها، کاکائو و سایر موارد در تهیه و تزئین، مضرات شیرینی جات را دوچندان می‌کند.

لازم به ذکر است به منظور کاهش استفاده از شیرینی جات در ایام عید توصیه می‌شود از شیرینی بند انگشتی استفاده شود.

علاوه بر شیرینی، مصرف آجیل در ایام عید به شدت افزایش می‌یابد. با وجود مغذی بودن آجیل نسبت به شیرینی جات، مصرف بیش از حد آن‌ها کالری زیادی را به بدن منتقل کرده و نوع چربی و روغن موجود در آن برای هر گرم ۵ کالری محسوب می‌شود.

گفتنی است هیچ نوع از آجیل را نمی‌توان از لحاظ کالری از هم مستثنی کرد و کم و زیاد چربی را به بدن منتقل می‌کنند.

آجیل همانند دیگر مواد غذایی می‌تواند باعث مسمویت شود بنابراین از مصرف آجیل‌هایی که دارای ویژگی‌هایی نظیر بوی نا، ماندگی و پس دادن رنگ روی دست است باید خودداری شود.

سولماز میلانی - متخصص تغذیه

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تغذیه مناسب ایام نوروز آجیل و شیرینی افزایش کالری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۴۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزتان را با غذاهای پرانرژی آغاز کنید

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برای شروع روز باید به غذاهایی که می‌خورید اهمیت بدهید. بهتر است روز خود را با کربوهیدرات شروع نکنید، بلکه با چربی‌های خوب یا پروتئین جایگزین کنید که قند را تثبیت می‌کند و خلق و خوی بهتری به شما می‌دهد.

بیشتر بخوانید: خوردن یک صبحانه بد مانند نخوردن آن مضر است

در ادامه شش غذا که توصیه می‌شود برای تثبیت سطح قند خون با معده خالی بخورید آورده می‌شود.

جو کامل

مصرف جو کامل برای کنترل قند خون مفید است زیرا حاوی مقدار زیادی بتا گلوکان است. این فیبر محلول یک ژل چسبناک تشکیل می دهد که تخلیه معده و جذب گلوکز در خون را به تاخیر می اندازد. غذاهایی مانند جو با شاخص گلیسمی پایین برای حفظ سطح قند خون ثابت ترجیح داده می شوند.

جو

جو به دلیل داشتن بتا گلوکان در تثبیت قند خون موثر است. این فیبر حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد و سطح قند خون را بعد از غذا کاهش می دهد.

حبوبات

غذاهایی مانند عدس و لوبیا سیاه سرشار از فیبر و پروتئین هستند که هر دو برای کاهش سرعت جذب گلوکز و جلوگیری از افزایش سریع قند خون بسیار مهم هستند.

آجیل

بادام، گردو و سایر آجیل ها ترکیب خوبی از چربی های سالم، پروتئین و فیبر هستند. این اجزا با هم کار می کنند تا هضم را کند کرده و سطح قند خون را تثبیت کنند.

سبزیجات

سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم پیچ دارای کربوهیدرات کم و فیبر بالایی هستند که به تعدیل سطح قند خون کمک می کند.

سبزیجات غیرنشاسته‌ای

هویج، کلم بروکلی و سایر سبزیجات غیر نشاسته ای مواد مغذی ضروری را بدون بار قند قابل توجهی فراهم می کنند و برای مدیریت قند خون ایده آل هستند.

سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم پیچ دارای کربوهیدرات کم و فیبر بالایی هستند که به تعدیل سطح قند خون کمک می کند.

ملاحظات و خطرات بالقوه

بهتر است با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا اطمینان حاصل کنید که هرگونه تغییر رژیم غذایی برای نیازها و شرایط خاص سلامتی شما مناسب است. برخی عوامل دیگر که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

حساسیت دستگاه گوارش: افرادی که تازه به رژیم های غذایی پر فیبر می پردازند ممکن است دچار نفخ یا گاز معده شوند. توصیه می شود مصرف فیبر را به تدریج افزایش دهید تا سیستم گوارشی تنظیم شود.

شرایط موجود: افراد مبتلا به دیابت باید هنگام امتحان غذاهای جدید سطح قند خون خود را کنترل کنند. در حالی که غذاهای ذکر شده به طور کلی برای کنترل قند خون مفید هستند، واکنش های فردی می تواند متفاوت باشد.

آلرژی‌ها و تداخلات: آجیل آلرژن های رایجی هستند و برخی از افراد ممکن است نیاز به اجتناب از آنها داشته باشند. علاوه بر این، غذاهای غنی از فیبر می توانند در جذب برخی داروها اختلال ایجاد کنند، بنابراین زمان مصرف دارو و وعده غذایی ممکن است نیاز به تنظیم داشته باشد.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1229685 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • با این صبحانه وزنتان را ۴ برابر کم کنید
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • روزتان را با غذاهای پرانرژی آغاز کنید
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند