Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هر ساله هزار و 700 تن محصول باقلا از زمین های این استان برداشت و به صورت تازه و یا خشک مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تولید محصولات کشاورزی در این دیار در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید دو بار محصول را دارند.
در این میان باقالا یکی از محبوب‌ترین حبوبات ایران به شمار می‌آید که برداشت این محصول گرمسیری در سیستان وبلوچستان با توجه به آب و هوای مناسبی که دارد باعث شده از کیفیت خوبی برخوردار باشد.
این محصول که حاوی ویتامین های آ.ب.ث و املاح مفیدی از جمله آهک، فسفر، آهن و غیره است در گروه خوراکی های خون ساز قرار دارد و مغز قلم استخوان ها را نیز تقویت می کند.
برداشت این محصول در این خطه از کشور از اوایل اسفندماه تا پایان فروردین ماه ادامه دارد؛ هم اینک در بیش از 200 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در 80 هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.
در همین رابطه رضا نجفی رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون اظهار کرد: برداشت باقلا از سطح هزار هکتار از زمین های کشاورزی این استان آغاز شده است به گونه ای که متوسط برداشت در هر هکتار باقلا در سیستان و بلوچستان هزار و 700 کیلوگرم است.
 


وی گفت: هر ساله هزار و 700 تن محصول باقلا از زمین های این استان برداشت و به صورت تازه و یا خشک مورد استفاده قرار می گیرد.
نجفی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: قیمت هر کیلو باقلای خشک در بازار 5 هزار تومان و قمیت هر کیلو باقلای تازه نیز بین 2500 تا سه هزار تومان به فروش می رسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خاطر نشان کرد: کشت باقلا عمدتا در شهرستان های جنوبی استان نظیر خاش، ایرانشهر، نیکشهر، سرباز، چابهار انجام می شود.
در ادامه نیز دهواری مدیر جهاد کشاورزی قصرقند هم افزود: برداشت باقلا در شهرستان قصرقند از اوایل اسفند آغاز و تا پایان فروردین ماه ادامه دارد.
وی سطح زیر کشت باقلا را در سال زراعی در شهرستان قصرقند 50هکتار عنوان کرد و ادامه داد: پیش بینی می شود از هر هکتار از اراضی باقلای این شهرستان سه تن باقلای تر و یک و نیم تن  باقلای خشک برداشت شود.
دهواری تصریح کرد: شرایط مناسب آب و هوایی قصرقند باعث شده تا باقلا بیشترین محصول تولیدی این شهرستان را در این فصل از سال به خود اختصاص دهد.
مدیر جهاد کشاورزی قصرقند در پایان گفت: باقلای برداشت شده قصرقند علاوه بر تامین بازار این شهرستان به شهرستان های همجوار نیز صادر می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌ از ۲۱ هزار ۳۲۰ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش افزون بر ۳۶۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

سید محمدرضا سید حسینی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۳۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و  ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

سیدحسینی اظهار کرد: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قلع و قمع تصرفات غیر قانونی در آباده
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان مثبت شد
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد