Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@04:13:50 GMT

ثـروت و ازدواج رابـطـه دارنـد؟

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۷۸۷۳۶

ثـروت و ازدواج رابـطـه دارنـد؟

خبرگزاري آريا -

تفاوت ميان ثروتمندان و فقيران تنها درباره پول نيست. يک بررسي جديد نشان مي دهد که آمريکايي هاي کم درآمد و با تحصيلات کم، با احتمال کمتري نسبت به افرادي که درآمد و تحصيلات بالا دارند، ازدواج مي کنند.
اين گرايش که در زمينه کاهش کلي ميزان ازدواج در آمريکا رخ مي دهد، نشان مي دهد که گرچه آمريکايي هاي در وضعيت پايين اجتماعي و اقتصادي به همان اندازه آمريکايي هاي مرفه تر مي خواهند ازدواج کنند، اما اين گروه به پايداري مالي پيش از ازدواج کردن اولويت مي د هند و به اين ترتيب ممکن است هرگز نتوانند ازدواج کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين بررسي که بر اساس داده هاي جمعيتي آمريکا انجام شده است،20 هزار و 691 فرد بزرگسال را شامل مي شد و در مجموع اين داده ها نشان دهنده دو گرايش متضاد نسبت به ازدواج بود.
▪ ازدواج؛ امري متروک يا همچنان مورد توجه؟
حدود 40 درصد آمريکايي ها مي گويند که ازدواج ديگر به امري متروک بدل شده است، نظري که نسبت به سال 1978 يازده درصد افزايش نشان مي دهد. شمار زوج هاي ازدواج کرده نيز افت کرده است. در سال 1960، 72 درصد از بزرگسالان آمريکايي ازدواج کرده بودند، اما در سال 2008 اين رقم به 52 درصد کاهش يافته است. با وجود اين60 درصد افراد معتقد بودند نگهداري بچه به وسيله مادر تنها براي جامعه بد است و به نظر 61 درصد افراد براي پرورش مناسب بچه هم پدر و هم مادر مورد نياز است. هنگامي که سوال شد گرايش هايي مانند همخانگي و پرورش بچه ها به وسيله زوج هاي ازدواج نکرده براي جامعه بد است يا نه؟ 43 درصد به اين سوال پاسخ بله دادند.
▪ پول و ازدواج
کاهش ميزان ازدواج به طبقه اجتماعي ـ اقتصادي افراد بستگي داشت. در سال 1960 افرادي که پس از دبيرستان به کالج رفته بودند، تنها با احتمال 4 درصد بيشتر نسبت به افرادي که تحصيلات دبيرستاني يا پايين تر داشتند، ازدواج کرده بودند. اما تا سال 2008 اين شکاف وسيع تر شده و به 16 درصد رسيده بود. تنها حدود نيمي (48 درصد) از افراد بدون درجه کالج در سال 2008 ازدواج کرده بودند، در حالي که در فارغ التحصيلان کالج اين رقم 64 درصد بود. با وجود اين، بررسي نشان داد که هر دوي اين گروها به?طور يکسان براي ازدواج ار زش قائل اند. تفاوت بين آنها اين بود که 38 درصد افراد با تحصيلات پايين تر مي گفتند که پايداري مالي شرط مهمي براي ازدواج است، در حالي که ميان افراد تحصيل کرده در کالج تنها 21 درصد اين عقيده را قبول داشتند.
▪ آمريکايي ها هنوز به ازدواج خوش بين هستند
اين بررسي هنوز نشان مي داد که آمريکاييان نسبت به ازدواج خوش بين اند، به طوري که 67 درصد افراد موردبررسي گفتند در مورد آينده ازدواج و خانواده خوش بين اند. آمريکايي ها هنوز خانواده را جدي مي گيرند. بيش از سه چهارم آنها مي گويند خانواده مهم ترين جزء زندگي آنهاست و معناي «خانواده» گسترش يافته است. براي مثال 80 درصد افراد يک زوج ازدواج کرده بدون بچه را همچنان يک خانواده محسوب مي کنند و 86 درصد افراد در مورد يک والد تنها و يک بچه هم نظري مشابه دارند. آمريکاييان در مجموع از خانواده هاي شان راضي اند. سه چهارم آنها مي گويند از زندگي خانوادگي شان بسيار راضي اند. 85 درصد آنها مي گويند خانواده فعلي شان را به همان اندازه خانواده اي که در آن بزرگ شده?اند، يا حتي بيشتر از آن، نسبت به خودشان صميمي احساس مي کنند.
منبع: LiveScience

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۷۸۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، مهدی صحابی گفت: از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مبلغ ۴.۰۸۴ همت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان پرداخت شده است که این مبالغ نشان دهنده رشد تسهیلات ازدواج به میزان ۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

به گفته این مقام مسئول بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۱.۵۵۴ همت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند به متقاضیان پرداخت شده است که نشان دهنده ۲۳ درصد رشد بابت تسهیلات فرزندآوری نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مدیر اداره اعتبارات درخصوص تسهیلات ودیعه مسکن نیز یادآور شد: از زمان ابلاغ مصوبه شورا در تیرماه سال ۱۴۰۱ تا تاریخ ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تعداد ۵۰۰ هزار و ۵۵۶ نفر تشکیل پرونده داده‌اند که از این تعداد، ۴۴۱ هزار و ۷۶۷ نفر به مبلغ ۳۳.۴ همت تسهیلات دریافت کرده اند.

همچنین صحابی با اشاره به آمار وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی تا تاریخ ۰۹‏‏/۰۲‏‏/۱۴۰۳ تعداد ۱.۳۳۰.۷۹۵ نفر متقاضی جهت اخذ تسهیلات مزبور به بانک‌های عامل مراجعه نموده‌اند که از این تعداد، ۴۶۱.۴۴۲ نفر (در حدود ۳۵ درصد) بنا به دلایل درج شده در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک موردنیاز، نداشتن وثایق قابل‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و. فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف می‌باشند.

براین اساس، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۶۹،۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۷۹۳،۷۳۲ نفر (در حدود ۹۱ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‏‏‏‏‏‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند. ‏‏

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • ماجرای قتل غزاله و اعدام آرمان؛ رابطه‌ای بی فرجام
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • جدال پدر و دختر بر سر خواستگار آمریکایی | رضایت نمی‌دهم مگر به شرط...