Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهالی روستای سیبک چغاخور که از قطعی های طولانی مدت آب گلایه دارند، می گویند قطعی آب شرایط غیر قابل تحملی را برای مردم این روستا به وجود آورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  کلار، قطعی طولانی مدت آب شرب در روستای سیبک چغاخور نارضایتی اهالی این روستا را در پی داشته است.

یکی از اهالی روستای سیبک می گوید روزانه 6 ساعت آب به طور کامل در این روستا قطع می شود به طوری که برای انجام کارهای روزانه و استحمام هم با مشکل مواجه می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این که آب هر روز بعد از ظهرها در روستای سیبک قطع می شود، افزود: هنگام وصل شدن آب نیز اغلب اوقات با افت شدید فشار مواجه می شویم که به ناچار سطل ها را از آب ذخیره می کنیم.

یکی دیگر از اهالی روستای سیبک با بیان این که قطعی آب شرایط غیر قابل تحملی را برای مردم به وجود آورده است، گفت: امیدوارم مسئولان مربوطه برای رفع این مشکل اقدامی اساسی کنند.

وی گفت: ساکنان بالا دست آبادی با مشکل بیشتری مواجه هستند چرا که نسبت به قسمت های دیگر روستا دچار افت شدید فشار آب می شوند.

یکی دیگر از اهالی این روستا که در بالا دست آبادی ساکن است می گوید افت شدید فشار آب مشکلات بسباری را برای ما به وجود آورده است به طوری که حتی برای استحمام نیز دچار مشکل جدی هستیم و در طبقات بالاتر آب را در تانکر و سطل ها ذخیره می کنیم.

وی ادامه داد: روستاهای دیگر در منطقه چغاخور مانند گلوگرد، خدر آباد و آورگان در طول شبانه روز مشکلی در تامین آب شرب ندارند.

فردی دیگر از اهالی همین روستا با بیان این که آب فعلی روستای سیبک به خاطر فرسودگی شبکه آب کیفیت خوبی ندارد، گفت: لوله کشی جدید آب در روستای سیبک انجام شده، کنتورهای آب هم نصب شده اما هنوز وصل نشده است.

نماینده مردم بروجن در مجلس: پیگیر انتقال آب به روستای سیبک هستیم/تنها مسیر انتقال باقی مانده است/عملیات اجرایی به زودی آغاز می شود

نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی در همین خصوص به کلار، گفت: پیگیر اجرای انتقال آب به روستای سیبک هستیم که پس از پایان تعطیلات نوروز عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

خدیجه ربیعی ضمن بیان این که شبکه داخلی کامل است، اضافه کرد: تنها مسیر انتقال باقی مانده که برای انجام سریع تر آن تاکیدات مکرر به مسئولین مربوطه داشته ام.

وی اضافه کرد: لازمه ی تسریع این است که اهالی روستای سیبک همکاری لازم را همچنان که در موارد دیگر دارند در این موضوع هم داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۸۰۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد