Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-28@06:19:43 GMT

تاکيد سران گروه هاي مقاومت بر مخالفت با معامله قرن

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۹۰۹۱۰

‍‍‍‍‍‍

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره؛ سران گروه‌های مقاومت فلسطین همچنین با ایده میهن جایگزین برای آوارگان فلسطینی مخالفت کردند و به اشغالگران اسرائیلی درباره ارتکاب هرگونه جنایت علیه غیرنظامیان فلسطینی هشدار دادند.
هبه عکیله گزارشگر شبکه تلویزیونی الجزیره عربی در غزه گزارش داد سران گروه‌های مقاومت فلسطینی در منطقه مرزی‌ای که اردوگاه‌های بازگشت برپا شده بود حضور یافتند تا با توجه به موضع حمایت گرانه بین المللی از تحرکات مردمی فلسطین از یک سو و آماده باش و تهدید‌های اسرائیل که با حمایت آمریکا همراه شده از سوی دیگر، درباره تحولات میدانی و سیاسی رایزنی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خالد البطش یکی از سران جنبش جهاد اسلامی گفت: ما در این نشست بر حق ملت مان برای بازگشت به میهن شان تاکید و با معامله قرن یا هرگونه حل و فصل سیاسی که فلسطین را از دست ما بگیرد مخالفت کردیم. همچنین بر اهمیت مخالفت با ایده میهن جایگزین یا به رسمیت شناختن مشروعیت رژیم صهیونیستی تاکید کردیم. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
اسماعیل رضوان یکی از سران جنبش حماس تاکید کرد: ما به رژیم صهیونیستی در خصوص دست زدن به هرگونه حماقت هشدار می‌دهیم و می‌گوییم که این راهپیمایی‌ها تا روز پانزدهم ماه مه آینده ادامه خواهد داشت.
گزارشگر افزود: این مناطق مرزی همچنین محل تجمع مردم نوار غزه است، مردمی که سال‌ها از محاصره، وخامت اوضاع انسانی و ابهام در سرنوشت سیاسی رنج برده اند، از این رو در راهپیمایی‌های حق بازگشت شرکت کرده اند تا امیدشان را برای تغییر وضعیت زنده نگه دارند. در کنار کودکان، سالخوردگان و زنانی که در این راهپیمایی شرکت کرده اند سیاستمداران، هنرمندان و فرهیختگان نیز حضور یافته اند.
رولا حلس نقاش فلسطینی گفت: هدف از حضور ما در اینجا و کشیدن نقاشی این است که به اسرائیلی‌ها بگوییم ما با همه شیوه‌ها به مقاومت ادامه می‌دهیم سلاح ما تنها سلاح جنگی نیست بلکه ما با شعر و نقاشی هم به نبرد با اشغالگران می‌پردازیم. ما به اینجا آمده ایم تا به اشغالگران بگوییم این سرزمین، سرزمین ما است. در مقابل ارتش اسرائیل تعداد بیشتری از سامانه گنبد آهنین نصب کرده است و نیروهایش را در راستای مرز‌های سرزمین‌های اشغالی با نوار غزه به حالت آماده باش در آورده است. ارتش اسرائیل از آن می‌ترسد که پس از آنکه راهپیمایی بزرگ بازگشت را سرکوب کرد تنش‌ها در مرحله آتی شدت بیشتری بیابد و احتمال می‌رود که این تنش‌ها با نزدیک شدن به سالروز نکبت به اوج خود برسد.
فلسطینی‌ها معتقدند استمرار راهپیمایی‌های زمینه را برای آغاز مرحله‌ای جدید که عنوان آن تثبیت حق بازگشت آوارگان است فراهم می‌کند و از هرگونه طرح بین المللی یا منطقه‌ای برای لغو این حق جلوگیری می‌کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۹۰۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران

پارلمان آلمان، پیشنهاد تحریم‌های جامع‌تر اتحادیه اروپا و قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریسم را رد کرد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: به گزارش دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»

لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

دیگر خبرها

  • موضع‌گیری جدید «بایدن» درباره اسیران صهیونیست
  • دیدار مهم سران گروه‌های مقاومت فلسطین
  • راهپیمایی در کشورهای عربی و غربی در حمایت از غزه
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • تاکید رئیس یوفا: سوپرلیگ پروژه‌ای غیراخلاقی است
  • محکومیت رژیم صهیونیستی در جمعه خشم
  • خروش علویان در جمعه خشم
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • تشکر از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها
  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا