Web Analytics Made Easy - Statcounter

باکو – ایرنا – تاجیکستان در یک اقدام متقابل ،از دوم آوریل (13فروردین) مجوز پرواز چهار شرکت هواپیمایی مسافربری روسیه به شهرهای دوشنبه و خجند را لغو کرد.

پایگاه خبری «آوستا» ،روز دوشنبه گزارش داد که تاجیکستان در واکنش به تصمیم وزارت حمل و نقل روسیه ، در مورد لغو و متوقف کردن پروازهای دو شرکت مسافری سامان ایر ' و تاجیک ایر ' از اول مارس - 12 اسفند - دست به این اقدام زد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این گزارش،اداره هواپیمایی کشوری تاجیکستان از امروز مجوز پرواز هواپیماهای چهار شرکت هواپیمایی روسیه شامل ' اورال ' ، 'یو تی ایر' ، 'سیبری ' و ' سورنوگو وترا' به شهرهای دوشنبه و خجند را لغو کرد .
محدودیت های به کار گرفته بطور کلی شامل پرواز به 11 مسیر مختلف میان دو کشور می شود .
بدین ترتیب با لغو مجوز برای پرواز هواپیماهای چهار شرکت یاد شده، روسیه نمی توانند از دوشنبه پایتخت تاجیکستان به شهرهای یکاترینبورگ ، نوسیبیرسک ، ایرکوتسک ، کراسنودار ، کراسنویارسک ، سنکت پترزبورگ و سامارا و نیز از شهر خجند به به شهرهای نوسیبیرسک و سنکت پترزبورگ ، سامارا و سورگوت پروازهای مسافربری انجام دهد .
در رابطه با لغو پروازها برای دوم آوریل چهار شرکت یاد شده روسیه اعلام شده که ، مسافران می توانند بلیط های خود را در محل خرید آن بر گردانند .
وزارت حمل و نقل روسیه پرواز شرکت هواپیمایی 'سامان ایر ' تاجیکستان از دوشنبه به هفت شهر مختلف روسیه و بالعکس و نیز از خجند به سه شهر روسیه و بالعکس را لغو کرد .
گفته می شود ،پس از حاضر نشدن هیات تاجیکستان در مذاکره با مقامات وزارت حمل و نقل روسیه برای حل اختلاف پروازی میان دو کشور، روسیه اقدام به لغو پرواز های این دو شرکت
به گزارش تاپ تی جی، مقامات سازمان هواپیمایی کشوری تاجیکستان باید روز 22 مارس سال جاری برای مذاکره با مقامات وزارت حمل و نقل روسیه به مسکو می رفت.
این مذاکره برای حل اختلافات اخیر بر سر جدول پرواز هواپیماهای شرکت خطوط هوایی ' اورال ' باید انجام می گرفت که اتفاق نیفتاد و روس ها دوباره دوشنبه را به تحریم ها تهدید کرده اند.
چند روز قبل مقامات سازمان هواپیمایی کشوری روسیه به دو شرکت ' تاجیک ایر' و ' سامان ایر' دستور داده بودند، برای پرواز به شهرهای روسیه باید به دنبال انتخاب مسیرهای جدید باشند.
این اقدام موجب طولانی ترشدن زمان رسیدن هواپیماهای شرکت های تاجیکستانی به این کشور و افزایش میزان مصرف سوخت خواهد شد.
اختلافات تازه بر سر جدول پرواز هواپیماهای مسافربری میان روسیه و تاجیکستان از زمانی آغاز شد که وزارت حمل و نقل روسیه از روز هفتم مارس سال جاری تاجیکستان را به مقابله به مثل تهدید کرد.
بهانه وزارت حمل ونقل روسیه این بود که تاجیکستان به تعهداتش در زمینه صدور مجوز برای پروازهای شرکت خطوط هوایی ' اورال' به #دوشنبه و #خجند، عمل نکرده است.
این درحالی است که وزارت حمل و نقل تاجیکستان تاکید کرده است، روسیه از این پروازها سود فراوان مالی کسب می کند که به زیان طرف تاجیکستانی است.
به گفته مقامات اداره هواپیمایی کشوری تاجیکستان، 63 درصد از پروازهای میان روسیه و تاجیکستان در انحصار شرکت های هواپیمایی روسیه است.
بیشتر کارشناسان معتقدند، بالا گرفتن تنش میان مسکو و دوشنبه بر سر جدول پرواز هواپیماهای مسافربری، صرفا انگیزه اقتصادی دارد و منافع مالی شرکت های هوایی منشاء این مشکلات است.
آساق **337*1579

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تاجيكستان وروسيه لغو پرواز مسافر بري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۹۴۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیئت مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار داشت: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم ایران در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گرانقدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های هما بیان‌داشت: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد،‌ گفت: هما با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پرواز‌ها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تاثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

بذرپاش یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف هما شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات هما است و ارتقای خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از همه ظرفیت‌های هما برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیرو‌های متخصص و متعهد باید سیستمی به‌منظور به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طراحی شود.

وی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکار‌های سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکلات  موجود در صنعت حمل و نقل هوایی پیدا کرد.

وی با اشاره به ایجاد ۲ واحد نیروگاهی در سمنان، خاطرنشان کرد: در همین راستا ۲ اقدام صرفه جویانه حداکثری بهره وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در بخش خصوص را دنبال می‌کنیم تا ظرفیت بیشتری ایجاد شود، ضمن اینکه دولت نیز در حوزه تامین انرژی اقداماتی انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ مصدوم در اثر انفجار در پارک پرواز تبریز
  • انفجار گاز فاضلاب در پارک پرواز تبریز چهار مصدوم به جا گذاشت
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان