Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@22:08:41 GMT

خرید نخستین محموله میعانات گازی نروژ از سوی کره جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۰۹۲۲۳

خرید نخستین محموله میعانات گازی نروژ از سوی کره جنوبی

پول‌نیوز - منابع آگاه خبر دادند شرکت پالایشگاهی هیوندای اویل‌بنک کره جنوبی نخستین محموله نروژی میعانات گازی را با هدف جایگزین کردن با میعانات گازی ایران خریداری کرد.

دو منبع آگاه گفتند شرکت پالایشگاهی هیوندای اویل‌بنک کره جنوبی نخستین محموله نروژی میعانات گازی را با هدف جایگزین کردن واردات این محصول از آسیا و جایگزین کردن با میعانات گازی ایران خریداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دیگر خریداران میعانات گازی در کره جنوبی نیز به دنبال دیگر تامین‌کنندگان این نوع نفت سبک به غیر از ایران هستند تا در صورتی‌که آمریکا تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال کرد انها را جایگزین این کشور کنند.

به گفته این منابع، هیوندای اویل‌بنک 700 هزار بشکه میعانات اورمن لانج از شرکت استات اویل برای تحویل در ماه ژوئن خریداری کرده است.

سخنگوی هیوندای اویل‌بنک اظهارنظر در این رابطه خودداری کرد و مقامات شرکت استات اویل نیز در دسترس نبودند.

یکی از این منابع اگاه با اشاره به هیوندای اویل بنک گفت: «بازار میعانات گازی بسیار کساد است و از این رو آنها هرچه بتوانند خرید می‌کنند.»

به گفته 3 منبع آگاه، با کاهش تولید میعانات گازی ایران و اینکه این کشور فعالیت یک اسپلیتر جدید را آغاز کرده است، شرکت ملی نفت ایران از ابتدای سال جاری میلادی، عرضه میعانات گازی به از پارس جنوبی به کره جنوبی را هر ماه 3 میلیون بشکه کاهش داده است.

بر اساس آماری از سوی یک منبع آگاه، صادرات میعانات گازی ایران به آسیا در سه ماهه نخست امسال 39 درصد کاهش یافت و از مدت مشابه پارسال به حدود 348 هزار بشکه در روز کاهش یافته است.

این منابع افزودند خریداران کره‌ای از جمله اس کی انرژی و هان‌هوآ توتال پتروکمیکال نیز به دنبال دیگر عرضه کنندگان میعانات گازی از استرالیا، قطر و گینه استوایی هستند تا با میعانات ایران جایگزین کنند. همچنین آنها به عنوان یک خوراک جایگزین برای تاسیسات شان نفتای سنگین خریداری کرده‌اند.

یک منبع آگاه در یک پالایشگاه کره‌ای که به دنبال میعاناتی به غیر میعانات ایران است، گفت: «به نظر می‌رسد بسیاری از کشورها در حال متنوع‌سازی تامین کنندگان میعانات گازی هستند زیرا ما نمی‌خواهیم در صورت اعمال تحریم‌ها علیه ایران از سوی آمریکا در ماه می، در حالت بدون دفاع گیر کنیم.»

با توجه به اینکه سود فروش لحظه ای میعانات قطر در نزدیکی بالاترین رقم در یک سال گذشته قرار گرفته است، قطر از کاهش عرضه میعانات گازی ایران سود برده است.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۰۹۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد ایران به روسیه برای ایجاد کریدور گازی

رئیس موسسه مطالعات بین المللی انرژی از پیشنهاد ایران به روسیه برای ایجاد کریدور شمالی_جنوبی از اوراسیا تا خلیج‌فارس خبر داد و گفت: ایجاد این کریدور، شبکه‌ای از فروشندگان و خریداران گاز را تشکیل می‌دهد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدصادق جوکار، رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی در حاشیه نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری با اشاره به اینکه مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی به همه بخش‌های مرتبط با صنعت نفت و گاز خدمات مشاوره‌ای می‌دهد، اظهار داشت: این اقدام‌ها در 4 حوزه راهبردی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: سند امنیت انرژی ایران نهایی و تدوین و شاخص‌های آن مشخص شده است.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی با اشاره به اینکه برای نخستین بار است در کشور سندی داریم که با چالش‌های روز کشور هماهنگ است، افزود: در این سند همه شاخص‌های امنیت انرژی که خاص ایران است مورد توجه قرار دارد.

جوکار با تأکید بر اینکه بسیاری از معضلات موجود در کشور مانند حکمرانی انرژی، تقدم مدیریت تقاضا بر عرضه و... در تدوین این سند مورد توجه بوده است، بیان کرد: این سند در شورای امنیت ملی مصوب و به همه دستگاه‌ها ابلاغ خواهد شد و اجرای آن الزام‌آور است.

وی با اشاره به اینکه افزون بر تدوین این سند، دورنمای استانی انرژی کشور مشخص شده است، تأکید کرد: اتلاف انرژی در هرکدام از استان‌های کشور از این طریق قابل شناسایی است.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی تصریح کرد: برای نخستین بار الگوی جهانی و منطقه‌ای انرژی را پیش‌بینی کردیم که در زمینه صادرات نقش دارد و می‌تواند در الگوهای خنثی‌سازی تحریم که مبتنی بر توان بخش خصوصی است مؤثر باشد. 

جوکار با اشاره به اینکه ایران کشور نفتی است، گفت: درآمدهای نفتی موتور محرک بخش‌های مختلف اقتصاد ایران به شمار می‌رود.

وی افزود: سومین اقدام، تحلیل قیمت‌های هفتگی است و پارسال 93درصد از پیش‌بینی‌ها در بازه پیش‌بینی‌شده بوده است. 

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی چهارمین رویکرد را پایش رباتیک در حوزه بازار با تکیه بر رویدادها و روندها دانست و ادامه داد: اطلس انرژی کشورهای جهان نیز در حال تدوین بوده که برای همه فعالان بازار نفت کارآمد است.

جوکار تدوین سبد بهینه عرضه و تقاضای کشور به درخواست سازمان برنامه و بودجه در مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی را اقدام دیگر این مؤسسه اعلام کرد و گفت: برای نمونه، در سبد عرصه انرژی ایران جایگاهی برای زغال وجود ندارد و این در حالی است که سهم زغال در سبد سوخت جهان در حال گسترش است. در سبد تقاضا نیز این مشکل وجود دارد.

وی با اشاره به امکان صادرات گاز ایران به اروپا افزود: آمریکا بخشی از بازار صادرات انرژی به اروپا را حذف می‌کند و این چشم‌اندازی نیست که از نظر اقتصادی و امنیتی برای ایران جذابیت داشته باشد.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی ادامه داد: قیمت گاز در اروپا کاهشی است. از سوی دیگر، از نظر امنیتی برای ایران ایجاد مزیت نمی‌کند، زیرا حجم صادرات گاز ایران به اروپا نمی‌تواند به اندازه‌ای باشد که وابستگی ایجاد کند.

جوکار تأکید کرد: بازارهای در دسترس مناسب‌تر با هزینه‌های کمتر و پایداری بیشتر برای ایران، در همسایگی خود وجود دارد.

وی به پیشنهاد ایران به روسیه برای ایجاد کریدور شمالی_جنوبی از اوراسیا تا خلیج‌فارس اشاره کرد و گفت: ایجاد این کریدور، شبکه‌ای از فروشندگان و خریداران گاز را تشکیل می‌دهد.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی با تأکید بر اینکه اگر برای مصرف بی‌رویه سوخت خودروها چاره‌ای اندیشیده نشود، ایران در آینده ظرفیت صادرات نفت خود را نیز از دست خواهد داد، بیان کرد: این مسئله اکنون برای صادرات گاز، با توجه به مصرف بالای این سوخت در داخل کشور وجود دارد.

جوکار با اشاره به هوشمندسازی شبکه انتقال با استفاده از تجربه روسیه در ایران، ادامه داد: روسیه نیز استفاده از توان ایران برای بهره‌گیری از گاز در شبکه حمل‌ونقل را در دستور کار دارد.

وی با تأکید بر اینکه بهینه‌سازی وظیفه دیگر دستگاه‌های اجرایی است، یادآور شد: اینکه وزیر نفت این وظیفه را برعهده می‌گیرد نباید سبب شود دیگر دستگاه‌های اجرایی از آن غافل شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشنهاد ایران به روسیه برای ایجاد کریدور گازی
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • ماشین بنز لهجه کنی‌ها را تغییر داد! |ماجرای کدخدای پونک و ماشین‌هایش
  • ماجرای «میدان گازی آرش» در آستانه پیچیدگی؛ چه باید بکنیم؟
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • الزام رعایت ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی هنگام تعمیرات نیروگاه ها
  • کاهش ۳۳ درصدی حوادث گازی در ایلام
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!