Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@02:41:17 GMT

چرا رابطه شما با خانواده همسرتان به بن بست رسيد؟

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۱۴۲۸۶

چرا رابطه شما با خانواده همسرتان به بن بست رسيد؟

خبرگزاري آريا -

حسن معاشرت با خانواده و اقوام شوهر منفعت­ هاي زيادي دارد
اشتباه بعضي از زنان اين است که در ابتدا با حسن نيت اما عجولانه و بدون شناخت کامل و کافي، وارد يک رابطه صميمانه مي­ شوند و خيلي هم براي اين صميميت تلاش مي ­کنند اما بعدها به دليل حساسيت­ هاي فراواني که به لحاظ عاطفي بين مادر شوهر، شوهر و همسر ممکن است به وجود آيد يا به دليل اختلافات فرهنگي و سليقه­ اي و يا هر چيز ديگر، به يک­باره دلسرد شده و عقب مي­ کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کجاي رابطه شما با خانواده همسرتان اشتباه است؟
شرکت در مناسبات و مراسم­ هاي مهم، رعايت حرمت و آبروي خانواده همسر در حضور ديگران، رعايت احترام والدين همسر و برخي ديگر از اين قبيل از وظايف زنان در مقابل خانواده همسر است که عدم رعايت و عمل به اين وظايف مي­تواند رنج هاي فراواني براي طرفين به ارمغان بياورد.
حسن معاشرت و مزاياي آن
حسن معاشرت با خانواده و اقوام شوهر منفعت­ هاي زيادي دارد که مخصوصا در طول زمان اين منفعت­ ها بهتر روشن مي­ شود. البته حسن معاشرت، لزوما به معناي ايجاد صميميت و رفت و آمد زياد يا انجام خدمات زياد در خانواده شوهر نيست. حسن معاشرت مي­ تواند حتي به معناي حفظ معاشرت حداقلي هم باشد به شرط آنکه معاشرتي سالم و محترمانه و بدون آزار در کار باشد. چنانچه زن اصرار بر مالکيت مرد در معاشرت با خانواده همسر نداشته باشد، و مانع روابط سالم مرد با خانواده و بستگانش نباشد، و قلب و ذهن همسرش را از ايشان مکدر نکند، داراي حسن معاشرت است.
اشتباه­ هاي زنان در معاشرت با خانواده همسر
اشتباه بعضي از زنان اين است که در ابتدا با حسن نيت اما عجولانه و بدون شناخت کامل و کافي، وارد يک رابطه صميمانه مي­شوند و خيلي هم براي اين صميميت تلاش مي­ کنند اما بعدها به دليل حساسيت­ هاي فراواني که به لحاظ عاطفي بين مادرشوهر، شوهر و همسر ممکن است به وجود آيد يا به دليل اختلافات فرهنگي و سليقه­ اي و يا هر چيز ديگر، به يک­باره دلسرد شده و عقب مي­ کشند. در مقابل، اشتباه برخي ديگر اين است که با پيش داوري هاي منفي در مورد رابطه با خانواده شوهر، همواره با نوعي سياست و تکبر، به بهانه­ هاي مختلف سعي در گريز از معاشرت با خانواده همسر دارند. در هر دو صورت اين نوع رفتارها شامل بدمعاشرتي و سوء معاشرت با خانواده همسر است و نتايج تلخ خود را همواره شامل حال زوجين و همه اعضاي خانواده مي­ کند.
آهسته و پيوسته
بديهي است که دوستي و رفاقت و داشتن حس همدلي با همه انسانها چيز خوبي است و هميشه اين عواطف مثبت نتايج مثبت دارد اما حقيقتا چنين روابطي در هر موقعيتي و با همه افراد امکان پذير نيست. چنانچه به هر دليلي مايل هستيد تا از احتياط بيشتري در معاشرت خود بهره بگيريد، و از دردسرهاي افراط و تفريط به دور باشيد بهترين نوع رابطه، رابطه ­اي آهسته و پيوسته است. سعي کنيد همواره، احترام و رعايت حقوق يکديگررا اصل قرار دهيد و به اصطلاح نه آب بياوريد و نه کوزه بشکنيد. البته گفتني است که به هيچ وجه اين وضعيت، شامل حال همسرتان نيست و او هر چه در خدمت والدين خود باشد حتي اگر هرروز هم با ايشان ديدار و ملاقات کند، خوب و از جوانمردي است.
تاثير معاشرت زنان بر ارتباط فرزندان با اقوام پدري
متاسفانه در بسياري از خانواده ها، آن طور که فرزندان با دايي و خاله خود مانوس هستند، با عمه و عموي خود دوست و صميمي نيستند و اين به صلاح بچه ها نيست. روابط خوني و خويشاوندي بايد قوي باشد و اقوام نزديک هميشه حامي و دوستدار هم باشند. ناراحتي ها و دلگيري هاي امروز ما نبايد فرزند ما را فرضا از حمايت ها و محبت هاي عموي خود در آينده محروم کند يا به عکس مانع حمايت و دستگيري فرزندان از مادربزرگ پيرشان شود.
البته در اين مورد، لزوما زنان مقصر نيستند بلکه، کم کاري و کم لطفي خود مردان و... مي­تواند عامل ايجاد اين مشکل باشد. اما در اين مقاله به اين موضوع صرفا از جهت کيفيت معاشرت زنان با خانواده همسر نگاه شده است.
الگوسازي براي فرزندان
علاوه بر اينها رفتار ناسالم يک زن با خانواده همسر بدترين الگوي معاشرت براي فرزندان در زندگي فرداي خودشان خواهد بود. معمولا پسرها و دختراني که در چنين خانواده هايي بزرگ مي شوند نمي توانند روابط خوبي با همسر و اقوام همسر خود داشته باشند اين افراد بسيار زودرنج و پرتوقع عمل مي کنند و زندگي خود را در معرض خطر جدايي قرار مي­دهند. پسري که شاهد، بدمعاشرتي مادر خود با خانواده پدر يا شاهد قطع اين ارتباط توسط مادر بوده، احتمال اينکه، مردي بسيار ضعيف و بي اراده بار بيايد و در مقابل زياده­ خواهي­ ها و بدمعاشرتي­ هاي همسر خود نيز در آينده ساکت بماند، زياد است. فرزندان دختر نيز در چنين خانواده­ هايي بدبين و زياده خواه مي شوند.اين دخترها با پيش داوري هاي منفي در مورد خانواده شوهر وارد زندگي مشترک مي شوند وبا همسر و اقوام همسري خود مشکل پيدا مي کنند.
منبع :سيمرغ/تبيان


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۴۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش روز جهانی مشاوره گفت: یکی از مسوولیت‌های معاونت امور زنان و خانواده در سند مهندسی و فرهنگی، تدوین منشور مشاوره خانواده است که به تدوین نهایی رسیده و پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وی افزود: برای برنامه‌ریزی در پیشگیری یا کاهش طلاق، برنامه مدونی در ستاد زن و خانواده در دولت تصویب و پلتفرم همساز برای زوجین نوپا ایجاد شد و مشاوره برای زوجین و مهارت های زندگی به آنها آموزش داده می شود.

وی با اشاره به صفر شدن پشت نوبتی مستمری زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات و حمایت هایی مشاوره ای به هنگام روانشناسی، خدمات حقوقی و توانمندسازی نیز باید صورت گیرد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به نقش روانشناسان در امیدآفرینی، افزود: نقش روانشناسان در شادی آفرینی در زندگی در روح و جان بشر و تلاش برای بهینه بودن و زیبا زندگی کردن افراد بر کسی پوشیده نیست. در درمان بیماری های جسمی توصیه به روان آرام و سالم و روح شاداب می شود و این روح و روان است که می تواند سلامت جسم را تضمین کند یا به او برگرداند.

خزعلی ایجاد انگیزه، امید آفرینی، عشق و نشاط با توجه به شناخت توانمندی ها را مهمترین نقش روانشناس دانست، گفت: نقش روانشناسان برای جلوگیری از ناهنجاری ها و آسیب ها بر کسی پوشیده نیست و روانشناسان در ارتقای بینش، روش، دانش، کنش و واکنش نقش اساسی دارند و این روانشناسی سلامت و روانشناسی کمال است و روانشناسان می توانند توانمندی های فرد را به خوبی شناسایی کنند و قوه ها، داشته ها، ظرفیت ها و استعدادهای فرد را تبدیل به عمل و فعلیت و زندگی اور را متحول کنند.

ارائه یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی بهزیستی به مردم

مهری سادات موسوی معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه سازمان بهزیستی اولین تشکیلات دولتی است که علم روانشناسی و مشاوره را توانسته وارد ساختار اجرایی کند، گفت: ۹۴ مرکز دولتی و ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز مشاوره غیر دولتی در سال ۱۴۰۲ حدود یک میلیون نفر را طی دو میلیون و ۷۵۰ هزار جلسه مورد مشاوره قرار دادند.

وی افزود: در راستای عدالت اجتماعی و دسترسی عموم افراد به خدمات مشاوره خط ۱۴۸۰ سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی ارائه داده است و در سال جاری ارتقای خط و ارتباط با سایر خطوط در دستور کار قرار دارد.

موسوی با اشاره به اختصاص یاری برگ به خانواده های کم بضاعت و مددجویان سازمان بهزیستی، اظهارداشت: برنامه های دیگری مثل مشاوره های به افراد در شرف طلاق، دوره های آموزشی پیش از ازدواج، مهارتهای زندگی و فرزندپروری ارائه می شود که به سلامت روان جامعه کمک می کند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور با بیان اینکه حدود ۲۲ سال پیش مسوولیت صدور پروانه فعالیت مراکز مشاوره به سازمان بهزیستی واگذار شده است، گفت: ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز در این سال‌ها همراه بهزیستی بودند و نظارت های مختلفی بر روی این مراکز انجام می شود.

کد خبر 6092732

دیگر خبرها

  • نظر برادر همسر رهبری درباره حجاب زنان و قوانین مردانه آن | فیلـم
  • همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)
  • ماجرای قتل غزاله و اعدام آرمان؛ رابطه‌ای بی فرجام
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد