Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@03:52:14 GMT

برخورد با مدارس عرضه‌کننده پیک نوروزی

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۱۵۱۵۰

برخورد با مدارس عرضه‌کننده پیک نوروزی

رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، در گفت‌و‌گو با خبرنگار «ایران» اعلام کرد هیچ توجیهی از سوی مدارس برای دادن پیک‌های دانش‌آموزی وجود ندارد و وزیر آموزش و پرورش دستور داده است مدارس متخلف را شناسایی کنیم تا با آنها برخورد جدی شود. هدی هاشمی

ایران آنلاین / بهمن ماه سال گذشته بود که وزارت آموزش و پرورش بخشنامه ممنوعیت پخش پیک‌های نوروزی را به مدارس آموزش و پرورش ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشنامه‌ای که موجب آرامش خاطر خانواده‌ها و دانش‌آموزانشان در ایام نوروز شد. درهمان روزها معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری خود، اعلام کرد: از این پس در ایام نوروز داستان‌نویسی جایگزین پیک نوروزی می‌شود و هفت و نیم میلیون داستان در نوروز امسال تولید خواهد شد.

او البته تأکید داشت که به‌دلیل طولانی بودن ایام نوروز، کودکان از فضای آموزشی دور می‌شوند و برای تقویت فعالیت‌هایی که در طول سال تحصیلی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، این طرح اجرا می‌شود.
با این همه در روز پایانی سال تحصیلی96 برخی از مدیران مدارس این بخشنامه وزارتخانه را نادیده گرفتند و پیک‌های شادی را بین دانش‌آموزان توزیع کردند. به گزارش «ایران» از یک سو برخی از مدیران مدرسه اعلام کردند که مدارس از قبل هماهنگی‌هایی برای تولید پیک نوروزی انجام داده بودند و در سویی دیگر این خانواده‌ها بودند که نمی‌دانستند  به بخشنامه‌ای که از سوی وزارتخانه صادر شده بود عمل کنند یا به اجبار مدیر مدرسه برای انجام دادن این پیک‌ها تن دهند. موضوعی که البته گزارشش به معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش هم رسیده است و رضوان حکیم‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار «ایران» اعلام کرد هیچ توجیهی از سوی مدارس برای دادن پیک‌های دانش‌آموزی وجود ندارد و وزیر آموزش و پرورش دستور داده است مدارس متخلف را شناسایی کنیم تا با آنها برخورد جدی شود.
رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، درباره بررسی میزان تخلفات رعایت نکردن توزیع پیک نوروزی در مدارس، عنوان کرد: هم در طول تعطیلات و هم بعد از پایان تعطیلات به طور منظم گزارش‌هایی در اختیار ما قرار می‌گرفت، اما با توجه به اتمام تعطیلات و آغاز به کار مدارس، تصمیم گرفتیم برنامه منظم زمان‌بندی شده‌ای در این باره داشته باشیم. براساس گزارش‌هایی که تاکنون به ما رسیده است، بیشترین تخلف در اجرای طرح «عید و داستان» و ممنوعیت ارائه پیک‌های نوروزی، در مدارس شهر تهران اتفاق افتاده است. با این همه با استفاده از این برنامه می‌توان تمام گزارش‌های رسیده از استان‌های کشور را تجزیه و تحلیل کنیم. تاکنون گزارش‌ها نشان می‌دهد اکثر مدارس همکاری کردند و طبق مقررات به دانش‌‌آموزان پیک ندادند.
رضوان حکیم‌زاده با اشاره به اجرای طرح عید و داستان در نوروز امسال اظهار داشت: در حال جمع‌آوری گزارش عملکرد استان‌های مختلف در اجرای این طرح هستیم تا بتوانیم ارزیابی مناسبی از اجرای آن ارائه کنیم.
وی تأکید کرد: وزیر آموزش و پرورش دیروز در نامه‌ای از ما خواسته است تا گزارش نهایی را تا بیست و دوم فروردین ماه از طرح «عید و داستان»ارائه کنیم.
بر اساس تأکید آقای وزیر باید مدارسی که در این زمینه تخلف داشته‌اند را شناسایی کنیم. بنابراین خانواده‌هایی که به اجبار پیک‌های شادی را از مدیر مدرسه دریافت کرده‌اند می‌توانند نام مدرسه و منطقه را به معاونت ابتدایی وزارتخانه یا مرکز شکایت و ارزیابی وزارت آموزش و پرورش اطلاع دهند.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه بسیاری از دانش‌آموزان از این طرح استقبال کردند، گفت: درصد بالایی از همکاران فرهنگی در اجرای طرح «عید و داستان» همکاری مناسبی با آموزش و پرورش داشته‌اند؛ پس از تکمیل گزارش‌های کشوری بازخوردهای مناسبی برای تقدیر از افرادی که در اجرای این طرح همکاری داشتند و برخورد با متخلفان، تعیین خواهد شد.
حکیم‌زاده درباره اهمیت داستان نویسی، اظهار کرد: با توجه به نقشی که داستان برای انتقال ارزش‌ها و تقویت قوه تخیل دارد، از این ابزار برای رشد خلاقیت کودکان استفاده کردیم. این طرح هیچ مخالفی نداشت زیرا همه کارشناسان به ناکارآمدی پیک‌های نوروزی اذعان داشتند و اجرای درست طرح عید و داستان را برای پرورش خلاقیت مفید دانستند.
این برنامه می‌تواند به شکل هدفمند در راستای تقویت مهارت‌های اساسی و اجرای فعالیت‌های یادگیری لذت‌بخش و متناسب با یادگیری، جنبه‌های رشد و ابعاد عقلانی و ابتکار عمل دانش‌آموزان گام بردارد تا برای دانش‌آموزان هنگام نوشتن، گفتن یا روایت داستان، فرصت تفریح و شادی و در کنار خانواده بودن فراهم شود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۵۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری

مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری از توزیع بیش از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار پاکت شیر رایگان در مدارس استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، افشین امیریان امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان ضمن گرامیداشت مقام معلم و سالروز شهادت استاد متفکر شهید مرتضی مطهری، اظهار داشت: جای شهید مطهری امروز بسیار خالی است، امروز نیاز بسیاری در زمینه اقناع و گفت‌وگو با نسل جدید وجود دارد.

وی با بیان اینکه شهید مطهری در هر زمینه‌ای که دشمنان به مسائل مختلف ایران و اسلام حمله کردند، کتاب‌ها نوشت، عنوان کرد: این شهید بزرگوار سخن بسیار متفکرانه‌ای دارند در خصوص معلمان و فرمودند که من ستایشگر معلمی هستم که اندیشیدن را به من آموخت. این مسئله، مسئله مهمی در تعلیم و تربیت است.

امیریان با اشاره به اینکه معلمان ما باید تربیت نسلی جست‌وجوگر و متفکر را دنبال کنند، عنوان کرد: تربیت نسل جدید آن چنان مهم است که مقام معظم رهبری هم در این خصوص فرمودند که آسیب‌های اجتماعی را خود دانش‌آموزان باید به دنبال رفع آن باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه امتحانات نهایی پیش روی ما است، افزود: جان‌مایه و محوریت امتحانات نهایی و سوابق تحصیلی این است که همه چیز کتاب است و کتاب درسی خود آموزش و پرورش محوریت است. طرح امتحانات نهایی صرفا از داخل خود کتاب درسی است. برای همین از طراحان سوال در کشور تعهد گرفته شده که طراحی سوالات فقط باید از خود کتاب درسی باشد.

امیریان با اشاره به اینکه شعار محوری هفته معلم امسال، «همه مدیون توییم» است، بیان کرد: شاخصه اصلی قطعا «ایران قوی، مدرسه قوی، معلم قوی» است و این بدان معناست که ایران قوی از مسیر مدرسه قوی می‌گذرد و مدرسه قوی نیز از مسیر معلم قوی می‌گذرد، برای همین است که تعلیم و تربیت از اهمیت بالایی برخوردار است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به توزیع شیر در مدارس استان، بیان کرد: در مجموع تاکنون بیش از 3 میلیون و 800 هزار پاکت شیر در 34 نوبت در مدارس ابتدایی استات توزیع شده و تا پایان اردیبهشت‌ماه نیز ادامه خواهد داشت، 22 میلیارد و 800 میلیون تومان مجموع هزینه خرید شیر برای توزیع در مدارس بوده است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در مدارس گلستان
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند