Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- نائب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران می گوید:« قیمت واقعی دلار در اقتصاد زمانی بدست می آید که همه شاخص های اقتصادی در تعادل است و اقتصاد شرایط ملایم و متوازنی را می گذراند.»

حسین سلیمی  با بیان اینکه در زمان تحریم ارزی، نمی توان نرخ ثابتی برای دلار تعیین کرد،اظهارداشت: وقتی نیاز ارزی در کشور بالاست،باید اجازه داد که عرضه و تقاضا قیمت را تعیین کند و کسی نمی تواند نرخ درستی را برای ارز تعیین کند؛در واقع در شرایطی که تقاضا زیاد و عرضه کم باشد، طبیعی است که نرخ ارز نیز بالا می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: همیشه در مواقع تحریم و پیش بینی شدت گرفتن محدودیت ها و موارد مشابه دیگر که به بحران اقتصادی منجر می شود، میزان تقاضای ارز به صورت ناگهانی افزایش پیدا می کند.

این کارشناس باسابقه حوزه بانکی با بیان اینکه میزان معاملات ارزی کشور در سال گذشته نشان می دهد که میزان تقاضا و نقل و انتقالات ارز افزایش یافته است،عنوان کرد: البته پیش بینی می شد که نیاز ارزی کشور کمی افزایش داشته باشد، هرچند تلاش شد نرخ آن پایین نگه داشته شود، اما بازار ارزکماکان متلاطم است،به طوری که در حال حاضر تورم هم نمی تواند نرخ ارز را تغییر دهد.

سلیمی با تاکید بر اینکه کنترل تورم برای تعادل در بازار ارز زمانی جواب می دهد که اقتصاد متعادل و روان است،گفت: در این صورت تورم داخلی و خارجی نرخ ارز را متعادل می کند.

ارز گران صادرات را رونق می دهد؟

نائب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران در پاسخ به این سئوال که آیا افزایش نرخ ارز تاثیر مثبتی بر صادرات خواهد گذاشت،گفت: دراوایل دهه 90 نرخ ارز از هزار تومان به 2 هزار و ۵۰۰ تومان آن طرف مدت 5 ماه افزایش یافت، اما بررسی ها نشان داد که این افزایش تاثیری در صادرات غیرنفتی کشور نداشته است، بنابراین افزایش نرخ ارز زمانی می تواند در این بخش تجارت خارجی تاثیرگذار باشد که اقتصاد در شرایط بهینه ای قرار داشته باشد و متعادل شود.

او افزود:وقتی قیمت ارز گران می شود،مسلما برای ورود مواد نیاز است که منابع بیشتری صرف شود.ضمن اینکه در شرایط نامتعادل در اقتصاد که به دلیل شرایط سیاسی بین المللی هم این روزها تشدید شده،تقاضا برای ارز بیشتر شده است.

رابطه تورم و ارز

سلیمی در پاسخ به این پرسش که افزایش نرخ ارز چقدر می تواند بر نرخ تورم موثر باشد،نیز گفت: شکی نیست که با افزایش قیمت ارز، قیمت کالای وارداتی افزایش خواهد یافت و این افزایش قیمت تورم را در پی خواهد داشت؛بنابراین می بینیم که تورمی که سال گذشته تک رقمی بود، با افزایش ۱۰ الی ۱۵ درصدی نرخ دلار در سال جاری حتما دورقمی خواهد شد.

او افزود: اگر دولت امسال بتواند صادرات و واردات را با هم تراز کند، یا صادرات از واردات سبقت بگیرد، تعادل در بازار ارز  برقرار می شود، اما وقتی واردات بر صادرات پیشی می گیرد، تقاضا برای نیاز ارزی بالا می رود و نرخ ارز تغییر می کند.

خبرانلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۶۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران

تین نیوز

توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند تأثیر بسیار مهمی بر رونق اقتصادی ایران داشته باشد. این توسعه می تواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مرکز مدیریت راه های کشور، برخی از تأثیرات مهم توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای بر رونق اقتصادی ایران عبارتند از:

1. افزایش ترافیک و حرکت آسان تر کالا و مسافران: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، حرکت کالا و مسافران به صورت آسان تر و سریع تر انجام می شود که می تواند باعث افزایش تجارت و تبادلات اقتصادی شود.

2. افزایش فرصت های شغلی: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای منجر به ایجاد فرصت های شغلی در صنایع مختلف مرتبط با حمل و نقل، مانند حمل و نقل، خدمات پشتیبانی، تولید قطعات خودرو و غیره می شود.

3. افزایش توسعه مناطق مختلف: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، مناطق مختلف کشور بهبود یافته و به سرعت توسعه پیدا می کنند، که این می تواند به تعادل توسعه مناطق کمک کند.

4. کاهش هزینه ها: با بهبود شبکه های حمل و نقل جاده ای، هزینه های حمل و نقل کاهش پیدا می کند که می تواند به افزایش سودآوری کسب وکارها و کاهش هزینه های تولید منجر شود.

5. افزایش رقابت پذیری: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای باعث افزایش رقابت در بازار محصولات و خدمات می شود که این می تواند به بهبود کیفیت و قیمت محصولات منجر شود.

بنابراین، توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند به رونق اقتصادی ایران کمک کند و به توسعه صنعت، تجارت، سرمایه گذاری، اشتغال و سودآوری کسب و کارها کمک کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۷ اردیبهشت؛ سکه یک میلیون تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • تورم ترکیه چقدر است؟