Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@00:04:26 GMT

تنها 5 درصد صنایع دستی اصفهان خارجی است

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۱۶۷۷۱

تنها 5 درصد صنایع دستی اصفهان خارجی است

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان، گفت: در پیک بازرسی نوروزی اصناف تا 11 فروردین امسال، 799 پرونده تخلف به ارزش بیش از 7 میلیارد و 984 میلیون ریال برای ارسال به تعزیرات تشکیل شد.

جواد محمدی فشارکی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آخرین آمار بازرسی اصناف در ایام تعطیلات نوروز، اظهار کرد: از 28 بهمن ماه 96 تا 11 فروردین امسال، 50 هزار و 405 بازرسی در سطح اصفهان انجام شد که منجر به 799 پرونده برای ارسال به تعزیرات حکومتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه ارزش ریالی این پرونده ها 7 میلیارد و 984 میلیون و 88 هزار و 953 ریال است، افزود: مقایسه این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته حاکی از افزایش 16 درصدی بازرسی ها و کاهش 7 درصدی پرونده ها است.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان با بیان اینکه 23 درصد از 402 شکایت مردمی در این مدت، منجر به تشکیل پرونده شد، اظهار کرد: بیشتر این شکایات مربوط به صنوف مختلف از جمله پارچه فروشان، سوپرمارکت ها، میوه و سبزی و ... بوده است.

وی هم چنین در خصوص وضعیت نظارت بر بازار صنایع دستی در میدان امام (ره) در ایام نوروز، گفت: چهار سال گذشته، بیش از 95 درصد صنایع دستی میدان امام (ره) خارجی بود که به دلیل ورود محصولات قاچاق، چهار هزار از هفت هزار تولیدکننده صنایع دستی اصفهان از چرخه تولید خارج شدند، اما با پیگیری بازرسی اصناف در حال حاضر بالای 95 درصد صنایع دستی موجود در میدان امام (ره) تولید داخل است.

محمدی فشارکی با بیان اینکه کمتر از پنج درصد صنایع دستی موجود در اصفهان خارجی و حتی در ویترین مغازه ها عرضه نمی شود، اظهار کرد: این گونه صنایع دستی مشتریان خاص خود را دارند و شرایط به نحوی شده که سه هزار تولیدکننده صنایع دستی در اصفهان به 40 هزار تولیدکننده افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در سال 96 نزدیک به 13 میلیارد ریال صنایع دستی قاچاق و خارجی در سطح اصفهان کشف شد که هیچ کدام آنها مربوط به میدان امام (ره) نبود و بیشتر از اطراف شهر کشف و جمع آوری شده اند.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان با بیان اینکه از 28 بهمن 96 تا 11 فروردین امسال در مجموع 89 قطعه صنایع دستی قاچاق به ارزش 550 میلیون ریال در اصفهان جمع آوری کردیم، تصریح کرد: اگر پنج درصد صنایع دستی قاچاق در شهر نیز از سوی مصرف کنندگان خریداری نشود به طور قطع سفره این محصولات از اصفهان جمع می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۶۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، محمد ثابت اقلیدی در جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام شهر دژکرد گفت: با توجه به ثبت ملی مهارت کیسه بافی شهر دژکرد به عنوان میراث ناملموس در سال ۱۴۰۰ و همچنین حمایت معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مبنی بر انتخاب دژکرد به عنوان شهر ملی کیسه بافی، مقدمات این ثبت فراهم شده و دژکرد به زودی شهر ملی کیسه بافی شود.
وی با اشاره به افتتاح آزادراه شیراز - اصفهان گفت: شهر دژکرد با داشتن جاذبه های طبیعی فراوان در مسیر این آزادراه قرار دارد و با توجه به آینده این شهر برنامه ریزی می‌کنیم زیرساخت‌های گردشگری برای جذب گرشگر در منطقه نیز تقویت شود.
در حاشیه این مراسم لوح ثبت ملی دو میراث ناملموس مهارت کیسه بافی و شاهنامه خوانی به فرماندار شهرستان اقلید اهدا شد.
همچنین از افرادی که در تهیه و تکمیل پرونده ثبت ملی مهارت کیسه بافی و شاهنامه خوانی کمک کردند تقدیر شد.
جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام با هدف معرفی بادام دژ کرد، معرفی جاذبه‌های گردشگری توریستی، معرفی صنایع‌دستی، تولید محصولات کشاورزی و جذب سرمایه‌گذار درزمینهٔ‌های صنایع‌دستی و تبدیلی و گردشگری برگزار شد.
بازی‌های بومی و محلی، اجرای موسیقی محلی، برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی، نمایش آداب‌ و رسوم، پخت نان و غذا‌های محلی، نمایش محصولات کشاورزی از برنامه‌های این جشنواره بود.
شهر دژکرد از توابع شهرستان اقلید با جمعیت حدود ۱۰ هزار نفر با وجود امامزاده شمس‌الدین محمد (ع)، چشمه‌سار‌های چهل شهیدان، پارک ساحلی، چشمه‌سار انگفته، رودخانه سفید، دره باغ گل و باغ های بادام، گردو، سیب، هلو، آلو و گیاهان دارویی از مقاصد نوظهور و پرجاذبه استان فارس برای گردشگران است.

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد پلمب شد
  • اصناف متخلف محلات هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال جریمه شدند