Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@20:53:43 GMT

جنگ تجاری آمریکا و چین به نفع پسته ایران تمام می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۱۷۱۳۱

جنگ تجاری آمریکا و چین به نفع پسته ایران تمام می‌شود

کشاورزان کالیفرنیایی که بسیاری از آنها به دونالد ترامپ و مواضع سرسختانه وی در زمینه تجارت رای داده اند می گویند، اقدامات تلافی جویانه چین در قبال تصمیمات ترامپ به توان رقابتی آنها با رقبایی نظیر پسته کاران ایرانی لطمه می زند. ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۰ اقتصادی اقتصاد کلان و بودجه صنعت، معدن و تجارت نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، چین اعلام کرده که تعرفه های تلافی جویانه 15 تا 25 درصدی را بر 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

75 میلیارد دلار از محصولات وارداتی آمریکا از جمله گوشت خوک و انواع آجیل اعمال می کند. این اقدام در واکنش به وضع تعرفه های سنگین بر واردات آلومنیوم و فولاد به آمریکا از سوی دولت ترامپ وضع شده است.

کشاورزان کالیفرنیایی که پسته و بادام می کارند نگران آسیب دیدن از تعرفه های جدید هستند زیرا این تعرفه ها محصولات آنها را در بازار چین گرانتر می کند و راه را برای محصولات کشورهای دیگر از جمله پسته ایران هموار می سازد.

پسته بزرگترین محصول کشاورزی صادراتی کالیفرنیا به چین است. چین در سال 2016، 531 میلیون دلار پسته از کالیفرنیا خرید. به گفته ریچارد متوئیان، مدیر اتحادیه پسته کاران آمریکایی، قبل از وضع تعرفه های جدید، چین تعرفه 5 درصدی بر پسته خام و تعرفه 10 درصدی بر پسته شور وارداتی از آمریکا اعمال می کرد.

متوئیان افزود، وضع تعرفه اضافی 15 درصدی «بر توانایی ما برای رقابت با رقبای ایرانی مان تاثیر می گذارد.» وی افزود، ایران و کالیفرنیا سال هاست که در حال دست به دست کردن عنوان بزرگترین تولید کننده پسته جهان هستند.

انتهای پیام/66

R1012128/P1012122/S7,77,78,83,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۷۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین