Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@02:27:53 GMT

بازار کشور در اختیار تولیدات با کیفیت داخلی

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۱۸۲۷۱

به گزارش ایلنا، "ستار محمودی" قائم‌مقام وزیر نیرو با اشاره به نامگذاری سال 97 با عنوان "حمایت از کالای ایرانی" گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۳۹۷ را سال «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری کردند، ولی وزارت نیرو پس از انقلاب اسلامی همواره بر استفاده از تجهیزات ساخت داخل تاکید داشته و در این راستا سرمایه گذاری‌های عظیمی را با جلب مشارکت‌های بخش خصوصی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین وجوه کاری وزارت نیرو این بوده که بازار کار را در اختیار بخش داخلی بگذارد، افزود: در شرایط سخت تحریم‌ها و شرایطی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور ایجاد شده بود، وزارت نیرو با پشتیبانی از تولیدات و محصولات داخلی،‌ تجهیزات ساخت داخل را قبل از تولید پیش خرید می‌کرد تا ضمن حمایت از تولید داخلی، کشور را از وابستگی نجات دهد.

محمودی با بیان اینکه وزارت نیرو پس از پیروزی انقلاب اسلامی تمام تلاش خود را نمود تا ضمن ایجاد حس اعتماد بازار به طراحان و تجهیزات ساخت داخل، نیازهای خود را نیز از سازندگان داخلی تأمین کند، افزود: این موضوع سبب شد تا بیش از 95 درصد تاسیسات آب و برق هم اینک در داخل کشور ساخته شود و این روند و سیاست در صنعت آب و برق کشور با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مؤکدا ادامه خواهد یافت.

وی در ادامه تاکید کرد: اگر قرار باشد در پروژه‌های صنعت آب و برق سرمایه گذاری شود، یکی از شروط اساسی، استفاده از تجهیزات ساخت داخل کشور است که به عنوان یک امتیاز در نظر گرفته می‌شود و همواره اولویت در پروژه‌ها، استفاده از تجهیزات داخلی است.

قائم‌مقام وزیر نیرو تصریح کرد: به تولید کنندگان داخلی این نوید را می‌دهیم که وزارت نیرو همواره با سیاست ثابت تکیه بر تولید داخل داشته و از آن حمایت می‌کند و مطمئناً بازار کشور در اختیار تولیدات با کیفیت داخلی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه وزارت نیرو در مقابل این حمایت انتظار دارد تا کالاهای تولید داخل نیز از کیفیت مطلوبی برخوردار باشند، گفت: این کیفیت نبایستی افت کند بلکه بایستی روز بروز بر آن افزوده شود تا کالای ایرانی به عنوان یک برند خوب در بازار جهانی معرفی شود.

ستار محمودی با اشاره به اینکه دولت و وزارت نیرو با جدیت از تولیدات داخلی حمایت خواهند کرد، اظهار داشت: در مقابل، وزارت نیرو نیز انتظار دارد با تقویت دفاتر مهندسی و نظام‌های تحقیق و توسعه و نظام‌های پژوهشی در بخش‌های خصوصی، روز بروز بر کیفیت کالای داخلی و خدمات آن افزوده شود تا بازار ایرانی به طور کامل در اختیار تولید کننده داخلی قرار گیرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بازار کار برق سرمایه گذاری صنعت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۸۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد

یک تولیدکننده سیمان اعلام کرد: ارزان فروشی سیمان صادراتی باعث شد بعد از عراق، کشور امارات عربی متحده نیز واردات سیمان و کلینکر از ایران را به استناد قوانین ضد دامپینگ با گذاشتن تعرفه گمرکی ۶۷ درصدی عملاً ممنوع نماید. - اخبار اقتصادی -

ابراهیم غلام زاده در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه متأسفانه با سیاست گذاری های اشتباه در بازار صادراتی عراق باعث از دست رفتن این بازار بزرگ شده‌ایم، گفت: در حال حاضر علاوه بر کشور امارات ، سایر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس همچون کویت و عمان نیز در صدد اعمال محدودیت به استناد قوانین ضد دامپینگ هستند.

وی افزود: به دلیل تفاوت قیمت سیمان داخلی و قیمت های جهانی سیمان که یک اختلاف حدوداً 50 درصدی دارند، واسطه‌ها سیمان را به قیمت داخلی خرید کرده و با کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف صادر می‌نمایند  و این باعث آسیب به بازارهای صادراتی سیمان ایران شده است.

این تولیدکننده سیمان تصریح کرد: پیش از این صادرات سیمان صرفاً توسط کارخانجات سیمان مجاز بود که همین باعث کنترل بهتر بازارهای صادراتی می شد اما متاسفانه در یکی دو سال اخیر این ممنوعیت برداشته شده و در حال حاضر هر شخصی می تواند بهر قیمتی صادرات سیمان و کلینکر انجام دهد و به قیمت داخلی خرید نموده و صادر نماید.

به گفته وی، عمده ارزان فروشی صادراتی متأسفانه توسط کارخانجات دولتی و شبه دولتی اتفاق می افتد.

غلام زاده اضافه کرد: در حال حاضر وزارت صنعت معدن تجارت باید با ورود به موضوع قیمت سیمان و کلینکر صادراتی مانع از دست رفتن بازارهای صادراتی کشور شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • انتقاد روسیه از مواضع نخست‌وزیر انگلیس نسبت به اوکراین
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • وزارت نیرو: امسال خاموشی نداریم