Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@10:03:15 GMT

تأمین مالی 5445 طرح اشتغال‌زا توسط پست بانک‌

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۱۸۳۷۹

تأمین مالی 5445 طرح اشتغال‌زا توسط پست بانک‌

پول‌نیوز - در راستای اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار، پست‌بانک‌ایران توانست در سال 1396تعداد 5 هزار و 445 طرح اشتغال‌زا را با تخصیص تسهیلات ارزان‌قیمت به ارزش بیش از 4 هزار و 700 هزار میلیارد ریال تأمین مالی کند.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، خسرو فرحی مدیرعامل این بانک ضمن اعلام خبر فوق گفت: از مجموع این طرح‌ها؛ 2989 طرح با اعتباری بیش از 2 هزار و 300 میلیارد در قالب سرمایه در گردش طرح‌های آب و کشاورزی، 2398 طرح با اعتباری معادل یک هزار و 500 میلیارد ریال در قالب طرح های ایجادی آب و کشاورزی، 22 طرح با اعتباری بیش از 367 میلیارد ریال در قالب طرح های صنایع تبدیلی و تکمیلی و 36 طرح با اعتباری معادل 509 میلیارد ریال در قالب سرمایه در گردش بخش صنعت تأمین مالی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرحی افزود: تسهیلات مذکور ازمحل منابع داخلی این بانک و منابع صندوق توسعه ملی با نرخ‌های ترجیحی ارزان قیمت تأمین شده و در ایجاد اشتغال‌ پایدار بسیار مؤثر بوده است.

مدیرعامل پست‌بانک‌ایران تصریح کرد: درسال 1397 که از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال "حمایت از کالای ایرانی" نامگذاری شده است این بانک آمادگی دارد که تفاهم‌نامه‌های لازم با سازمان‌های مختلف جهت پرداخت تسهیلات اشتغال‌زا منعقد کرده و با تأمین مالی واحدهای تولیدی علاوه بر رونق کسب‌و‌کارهای خرد و متوسط و تولیدات داخلی موجبات حمایت از کالای ایرانی را بیش از پیش فراهم سازد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۸۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت:«اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری که امروز برگزار شد، در پاسخ به سوال دانشجودر خصوص ارزیابی شرکت های دانش بنیان و تاثیرات این ارزیابی گفت:در نظام جدید ارزیابی دانش‌بنیان‌ها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت هم مورد مطالعه قرار می‌گیرد و شرکت‌ها بر این اساس به شرکت‌ها نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

وی افزود: در چند جا شنیدم این همان سیستم تقسیم بندی نوع ۱-۲ و ۳ سابق است که مطلقا اشتباه است؛ نوع ۱-۲ و ۳ سابق بر اساس فناوری تقسیم بندی می‌شد، ولی الان اشتغال تخصصی و گردش مالی نوع تقسیم بندی را مشخص می‌کند.

دهقانی اضافه کرد: شرکت‌های بسیار نوع یک داشتیم که در بازنگری به شرکت نوپا تبدیل شدند و شرکت‌های نوع ۳ داشتیم که به شرکت‌های نوآور و فناور تبدیل شدند.ساز و کار‌های حمایتی از دانش بنیان‌ها در روش جدید متناسب‌تر شدند.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰ پارک کشور به کارگزار شناسایی شرکت‌های نوپا تبدیل شده اند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز