Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:51:27 GMT

ماموریت‌گرا کردن مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد در سال 97

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۱۹۰۱۲

ماموریت‌گرا کردن مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد در سال 97

مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی، مهمترین سیاست این اداره در سال 97 را ساماندهی، ماموریت‌گرا کردن و درآمدزایی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی دانست.

به گزارش ایسنا، دکتر داود ثمری با بیان اینکه اداره کل توسعه فناوری ارتباط با صنعت دانشگاه برای سال 1397 برنامه‌های کیفی را در دستور کار خود دارد، گفت: در این راستا یک اعتبارسنجی و ارزیابی از مراکز تحقیقاتی دانشگاه صورت گرفت و در حال حاضر 115 مرکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی فعالند و برنامه اصلی ما ماوریت گرا کردن این مراکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی که رویکرد دانشگاه حل مسئله است، گفت: در این راستا باید بتوانیم مسائل و مشکلات کشور را شناسایی و برای آن‌ها در مراکز تحقیقاتی خود راهکار پیدا کرده و فعالیت‌های پژوهشی مربوطه را انجام دهیم.

مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: مهمترین سیاست این اداره کل در سال جاری، ساماندهی، ماموریت گرا کردن و درآمدزایی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی است. این مراکز باید بتوانند پروژه‌های برون‌دانشگاهی را به خوبی راهبری کنند.

ثمری با اشاره به برگزاری جشنواره‌های مختلف توسط دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1397، گفت: یکی از این جشنواره‌ها، جشنواره فرهیختگان است که در هفته پژوهش که اواخر آذرماه است، برگزار خواهد شد. در این جشنواره برگزیدگان حوزه‌های مختلف دانشگاه معرفی شده و از آن‌ها تقدیر خواهد شد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی و ارائه قابلیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاهیان این دانشگاه دانست و اظهار کرد: یکی دیگر از اهداف برگزاری جشنواره مذکور، ساختن الگوهای موفق برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه است.

ثمری افزود: با برگزاری این قبیل جشنواره‌ها می‌توانیم رشد علمی خود را حفظ کرده و در زمینه تبدیل علم به ثروت نیز موفق‌تر از گذشته حرکت کنیم، البته وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی از لحاظ تولید علمی بسیار خوب است و در حال حاضر در کشور رتبه اول را دارد و باید در زمینه تبدیل علم به ثروت نیز بهتر عمل کنیم.

برگزاری جشنواره اختراعات و نوآوری‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی

مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای تبدیل علم به ثروت، گفت: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی از جمله برگزاری جشنواره اختراعات و نوآوری‌ها در سال 1397 از جمله این برنامه‌هاست.

وی با تاکید بر لزوم بهبود کیفیت ثبت پتنت در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برگزاری جشنواره اختراعات و نوآوری‌ها در سال جاری به این موضوع نیز کمک خواهد کرد و باعث می‌شود مخترعان بیشتری از جهت ارتقای رتبه جهانی در حوزه اختراعات داشته باشیم.

 ثمری با اشاره به برگزاری جشنواره نانو دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته توانسته در حوزه نانو به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کند و حائز رتبه‌های خوبی شود، از این رو این جشنواره در 6 ماهه اول سال در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی برگزاری مسابقات بین‌المللی ایران اپن رباتیک در نیمه دوم فروردین ماه در نمایشگاه بین‌المللی تهران، برگزاری مسابقات رباتیک آسیا اقیانوسیه در جزیره کیش و برگزاری گردهمایی معاونان پژوهش و فناوری را از دیگر برنامه‌های حوزه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی دانست.

مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه مراسم هفته پژوهش در سال 97 با قوت بیشتری در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد، گفت: در سال 96 در مراسم هفته پژوهش، فناور برتر از دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد و این دانشگاه به عنوان غرفه برتر معرفی شد. امیدواریم که در سال 97 پژوهشگر برتر نیز از این دانشگاه انتخاب شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی