Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، استاندار مازندران در نخستین جلسه شورای اداری استان با حضور نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه رقابتی کردن شرایط تولید و افزایش کیفیت کالاهای تولیدی استان در سال 97 پیگیری می شود گفت: آیین نامه استفاده و خرید کالای ایرانی در ادارات مازندران تا هفته آینده به دستگاههای استان ابلاغ می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسلامی همچنین با تأکید بر خداحافظی مدیران استان با فرایندهای زمانبر ولزوم تسهیل شرایط کسب و کار افزود : فضای تولید در مازندران مشکل ندارد و هموار سازی صادرات و تحول اقتصادی بر اساس محورهای 12 گانه اقتصاد مقاومتی اساس کار مدیران در سال 97 است.
وی همچنین با اشاره به وجود 2 هزار و 300 طرح نیمه تمام در مازندران تلاش در واگذاری تسهیلات اشتغالزایی به روستائیان و عزم در تکمیل طرح های نیمه تمام در کنار کمک سرمایه گذاران را خواستار شد .
استاندار مازندران در ادامه ، به کاهش 17 درصدی نزولات آسمانی امسال در مازندران اشاره و تاکید کرد؛ با ورود میدانی سازمان جهاد کشاورزی و آب منطقه ای و تشکیل کمیته حفاظت از منابع آبی در شهرستان ها با اعمال مدیریت باید از مشکلات کم آبی سال 97 عبور کرد.
رضیان رئیس مجمع نمایندگان مازندران هم با اشاره به کم کاری وزارت کشاورزی در بی توجهی به واردات برنج به عنوان کالای ایرانی، کم آبی امسال را تهدید کننده تولید برنج در استان دانست و گفت: با راه اندازی ستاد بحران خشکسالی ،رصد مشکلات و تلاش در رفع دغدغه شالیکاران ضرورت دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۲۵۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برنامه‌ریزی لازم برای خرید تضمینی گندم و کُلزای کشاورزان این استان انجام شده و در این زمینه مشکلی نداریم. - اخبار استانها -

سید علی معتمدی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: تمهیدات لازم جهت خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد انجام گرفته و هشت مرکز ویژه خرید تضمینی در استان پیش‌بینی و تجهیز شده و خرید تضمینی «کُلزا» نیز طبق دستور مقام عالی وزرات به بخش خصوصی واگذار شده‌ است.

وی عنوان کرد:  امسال 89 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته که از این مقدار 69 هزار هکتار دیم و مابقی به صورت آبی بوده و سطح زیر کشت جو نیز 28 هزار هکتار است که پیش‌بینی می‌شود تولید قابل ملاحظه‌ای در گندم و جو داشته باشیم.

معتمدی‌پور با بیان اینکه سال گذشته 70 درصد نیاز گندم مصرفی از داخل استان تامین شد، ابراز کرد: در سال زراعی جاری که با نام «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط مقام معظم رهبری نام‌گذاری شده‌، برنامه‌ریزی هدفمند برای به‌کارگیری امکانات مورد نیاز برای برداشت به موقع و در کمترین زمان ممکن گندم به‌ عنوان یک محصول راهبردی و شاخص‌ترین محصول در امنیت غذایی انجام گرفته‌است.

وی با اشاره به اینکه در سال‌جاری و به‌خصوص در زمان تعطیلات هیچ‌گونه مشکل و کمبودی در زمینه تأمین و توزیع کالاهای اساسی در استان مشاهده نشد، افزود: در سال گذشته میزان 20 هزار تن مرغ در استان تولید شد که نسبت به تولید 13 هزار تنی در سال 1401، افزایش 30 درصدی را شاهد بودیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که این موفقیت جز با برنامه‌ریزی درست، ترمیم زیرساخت‌ها و پای کار بودن تمام مدیران به دست نیامد و ضروری است که بار دیگر نیز با هم‌افزایی و تلاش مضاعف در کنار هم در برداشت گندم و انجام مسئولانه رسالت تأمین امنیت غذایی در استان موفقیتی دیگر را رقم بزنیم.

معتمدی پور با بیان اینکه از سال‌جاری حواله سوخت کمباین‌ها منوط به ارائه کارت معاینه فنی و همچنین معرفی‌نامه از مراکز جهاد کشاورزی با امضای کارشناس پهنه، به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی محول شده‌است، افزود: کار برداشت گندم و جو در استان توسط 321 دستگاه کمباین با 71 دستگاه بومی و مابقی غیربومی و از استان فارس صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • آمادگی دستگاههای اجرایی پلدشت برای برگزاری آزمون سراسری