Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا-مديرعامل سايپا اولويت هاي اين گروه خودروسازي را در جهت تحقق شعار سال تنوع سبد محصول، فعاليت در زمينه توليد خودروهاي جديد در دو حوزه اقتصادي و لوکس، جذب سرمايه هاي جديد از طريق توليد و رشد فروش خودرو در بازار و هدايت سرمايه هاي سازمان در مسير ارتقاي جايگاه توليد خودرو اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از گروه خودروسازي سايپا، «محسن جهرودي» در نشست مديران ارشد اين گروه با اشاره به نامگذاري امسال به سال «حمايت از کالاي ايراني» افزود: اين گروه خودروسازي قصد دارد از طريق صادرات خودرو به بازارهاي خارجي بخش عمده نقدينگي ارزي مورد نياز خود را در سال جاري تامين کند.
به گزارش ايرنا، پارسال برخي محصولات گروه سايپا به بعضي کشورها از جمله جمهوري آذربايجان و گينه کوناکري صادر شد.
به گفته مديرعامل گروه خودروسازي سايپا، اين مجموعه نيازمند جذب سرمايه هاي جديد از طريق رشد توليد و فروش است و بايد در حوزه تغيير سهامداري، اصلاح سياست هاي اقتصادي نادرست و استقرار خرد مالي، اقدامات جدي تري انجام شود.
وي، شفافيت را لازمه توسعه در سايپا برشمرد و خواستار استفاده صحيح از سرمايه هاي مالي سازمان و هدايت جريان نقدينگي در مسير صحيح آن يعني خطوط توليد شد.
جهرودي همچنين توصيه کرد که مديران ارشد سايپا به دنبال رشد بهره وري در شرکت هاي اين گروه و سودآوري و جلب رضايت سهامداران باشند و ارتقاي جايگاه توليد، تامين قطعات و شناسايي بازارهاي جديد را در کانون توجه قرار دهند.
مديرعامل سايپا همچنين خواستار توجه جدي و رسيدگي به سرمايه هاي اين گروه شد و مديران را به تعيين تکليف مطالبات و مشکلات اقتصادي برجاي مانده از گذشته و پرهيز از انجام پروژه هاي مالي غيرضروري دعوت کرد.
وي توسعه سبد محصول، افزايش توليد خودرو، اصلاح مشکلات و آمادگي براي مواجهه با تهديدهاي اقتصادي بين المللي و سياسي را از جمله مهم ترين اولويت هاي امسال سايپا عنوان کرد.
جهرودي با بيان اينکه بزرگترين سرمايه اين گروه نيروي انساني توانمند و باتجربه است، از برنامه ريزي براي ارتقاي جايگاه سايپا در صنعت و اقتصاد ايران خبر داد.
به گزارش ايرنا، رهبر معظم انقلاب اسلامي شعار سال 97 را «حمايت از کالاي ايراني» اعلام کرد و به دنبال آن دولت نيز در بخشنامه اي، همه دستگاه هاي دولتي را از خريد کالاهاي خارجي که مشابه داخلي دارند، منع کرد.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام : @IRNAeco
اقتصام* 3065*6075
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۱۸۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه بامدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش چهار درصدی دستگیری متهمان جرائم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رحیمی در تشریح عملکرد یکساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی نیز گفت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به‌ صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قراردارد.

وی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز گفت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در  سال ۱۴۰۲ ارزش  پرونده های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده های تشکیل شده از طریق رصد سامانه های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد  ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت:۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • استارت سرد خودروسازی
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟