Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@09:24:04 GMT

حمایت از کالای ایرانی باید به یک فرهنگ ملی تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۳۱۰۴۲

حمایت از کالای ایرانی باید به یک فرهنگ ملی تبدیل شود

کرج - ایرنا - رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت از کالای ایرانی باید به یک فرهنگ ملی تبدیل شود تا اشتغال و رشد اقتصادی در کشور عملیاتی شود.

محمد جواد کولیوند روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: پس از نامگذاری سال 97 از سوی رهبر معظم انقلاب باید همه مردم و مسئولان برای تحقق این شعار که همان حمایت از کالای ایرانی است، دست در دست هم دهند تا فراخوان ملی در حمایت همه جانبه از کالای ساخت ایران انجام و اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه شعار سال 97 جنبه کاربردی و اثرگذار در حمایت از کالای ایرانی دارد، اظهار داشت: به منظور ترمیم و احیای اقتصاد داخلی کشور، مقام معظم رهبری امید به استقلال اقتصادی، رونق کارخانه های داخلی واشتغال جوانان در سایه نگاه ویژه به تولیدات کالاهای داخلی را در همگان به وجود آوردند.
وی بیان داشت: اقدامی که در دهه اخیر با سیاستگذاری های مرتبط و مکمل شعارها و طرح های قبلی به آن اهتمام شده است می تواند با مشارکت و تلاش مردم و مسئولان نتیجه ای ارزنده به همراه داشته باشد.
وی یادآور شد: نمایندگان مردم درخانه ملت نیز باید با ارائه راهبردهای مناسب در حمایت از این طرح ملی همگام با مردم و مسئولان بکوشند.
وی گفت: این نامگذاری با هدف استمرار استراتژدی اقتصاد مقاومتی به نام حمایت از کالای ایرانی ازسوی رهبر معظم انقلاب صورت گرفت تا بار دیگر ظرفیت بسیج عمومی مردم در عرصه شکوفایی اقتصاد ملی فعال شود.
وی با بیان اینکه مردم نبض پرتپش این شعار ملی هستند، ادامه داد: حمایت مردم از کالای ایرانی بدین معناست که هرکس در هر جایگاهی می تواند و موظف است که به تقویت تولید ملی کمک کند.
وی افزود: مصرف‌کنندگان مرکز ثقل عرصه تولید کشور هستند، زیرا با خرید و حمایت از کالاهای ایرانی می توانند در کمک به رونق صنعت و تولید کشور بستر اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در حمایت از تولید داخلی و مبارزه با کالای قاچاق را به وجود آورند.
وی اظهار داشت: تولیدکنندگان نیز باید با ارتقای کیفیت کالا های تولیدی خود، مصرف کنندگان را در خرید کالای ایرانی ترغیب کنند زیرا چنانچه تولید داخلی از نظر کیفیت قابل رقابت با نوع خارجی آن باشد خود به خود فرهنگ استفاده ازتولید داخلی در کشور نهادینه می کند.
این نماینده مجلس ادامه داد: تولید کنندگان داخلی باید به رعایت استانداردهای کیفی و کمی در تولیدات داخلی توجه ویژه ای داشته باشند.
کولیوند خاطر نشان کرد: باید با اقدامات فرهنگی و رسانه ای در تقویت خودباوری در بین آحاد جامعه بپردازیم تا اولویت فرآیند کاری هر ایرانی در سال 97 را حمایت از کالای ایرانی تشکیل دهد.
وی تاکید کرد: در رسانه ها نیز باید توجه را معطوف به تبلیغ و مصرف کالای تولید داخل کشور کرد تا افتخاری ملی در کارنامه ملت ایران در سال 97 به ثبت برسد.
2819/1535

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كالاي ايراني البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۱۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را در خراسان رضوی گزارش دهند

محمد حسین زاده مدیرکل فرخنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: در کنار جغرافیای سرزمین کهن ایران به عنوان مؤلفه میراث ملموس کشور و دین مبین اسلام در حیطه میراث معنوی، زبان و ادب پارسی به عنوان مهمترین دارایی به جا مانده از پیشینیان و یگانه رشته پیوند دهنده اقوام ایرانی مطرح است.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی زبان وحدت بخش پارسی و لزوم پاسداشت آن در برابر هجوم رقبا و اقتضائات دنیای مدرن امروز ادامه داد: بحران هویت ملی و زبان پارسی را می‌توان به سادگی در ادبیات نسل جدید مشاهده و عمق آسیب به این مؤلفه هویتی - فرهنگی را درک کرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی گفت: در روند دهشتناکی که در تغییرات نامحسوس دستوری آرام آرام پیش می‌رود، بیم آن است که در آینده‌ای نزدیک، نسل‌های جدید در فهم و خوانش متون زیبای فارسی و اشعار بلند شاعران وزین ایرانی مشکل مفاهمه پیدا کنند.

حسین زاده افزود: استفاده بی رویه از واژه‌های غیر فارسی، به گسست فرهنگی میان ما و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی به ویژه در حوزه ادبیات منجر می‌شود لذا با توجه به همه این تفاسیر و بنا بر وظایف ذاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در مسیر پاسداشت از حریم زبان و ادبیات پارسی از عموم هم استانی‌های گرانقدر دعوت می‌کنم تا برای حفظ شأن این سرمایه ملی و میراث گرانبها و وجوب رعایت قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی در صورت مشاهده اسامی و یا خط بیگانه بر سر در محل کسب اصناف و مجتمع‌های تجاری و یا واحد‌های مسکونی با ارسال تصویر و گزارش ما را در پاسداشت زبان و خط فارسی یاری دهند.

وی اضافه کرد: راه‌های ارتباطی از بستر‌های مختلف برای دریافت گزارش‌های مردمی شامل شناسه در پیام رسان ایتا: @pasdasht_zaban_farsiُ سامانه پیامکی: ۵۰۰۰۲۳۸۵۹۴۰۰۱ پست الکترونیکی khrz@farhangmail.ir لینک سایت https://khrz.farhang.gov.ir/fa/zabaneparsi‌ می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را در خراسان رضوی گزارش دهند
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه