Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون جهاد کشاورزی مازندران به بیش از 50 هزار هکتار زمین های شالیزاری کشت مکانیزه در مازندران گفت: کشت مکانیزه مزایای بیشتر و فراتر از کشت سنتی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر هراز، عزیزالله شهیدی‌فر صبح امروز در مراسم آغاز اولین نشا مکانیزه برنج کشور در آمل در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 50 هکتار به صورت نمونه به سه دوره کشت مکانیزه دو دوره کشت سنتی و یک دوره علوفه انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان بیش از 50 هزار هکتار زمین های شالیزاری کشت مکانیزه در مازندران خاطرنشان کرد: کشت مکانیزه مزایای بیشتر و فراتر از کشت سنتی دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به بارندگی فصل بهار گفت: طبق اخرین اطلاعات آماری در شروع فصل بهار بیش از اندازه نرمال بارندگی داشتیم البته آنچه جای نگرانی بوده است استفاده از آب سدها خواهد بود و میزان اراضی که زیر سد قرار دارد آبگیری نشدند و حدود 30 یا 40 درصد کاهش دخیره آب مواجهه هستند و در صورت اینکه اطمینان کافی پیدا کرده‌اند به کشت برنج بپردازند.

این مسئول با اشاره به کشت‌های الگو و جایگزین که سابقه خشک کاری داشتند، خاطرنشان کرد: کشت سویا، آفتاب‌گردان، نباتات علوفه‌ای، کنجد و پنبه پشتیبان‌های لازم، تامین نهاد‌ها و خرید تضمینی آنها باید اتفاق بیفتد و مکان‌هایی که قرار شد دوباره بازآبیاری کنند مدیریت آبیاری و تغذیه‌ای در دستور کار جهاد کشاورزی و پشتیبابی استانداری است که امسال را به خوبی پیش ببریم.

شهیدی‌فر افزود: باتوجه به کم آبی کشت اول در شرق استان با مشکل مواجهه هستیم بنابراین نمی‌توانیم به کشت دوم فکر کنیم البته اگر جاهایی که امکان داشته باشه و منابع آبی تضمینی وجود داشته باشد مشکلی نخواهد داشت، اما به طور عموم با توجه به بحران کم آبی که در کشور داریم توصیه به کشت دوم نمی‌شود.

وی در پایان به یک سری آیتم‌های جدید برای بیمه برنج از طرف مرکز بیمه ایران و صندوق کشاورزی اشاره کرد و گفت: در نظر گرفتیم شد تا بیمه خشکسالی هم جز بیمه کشاورزی باشد پس حتما کشاورزان پیگیریی کنند و اراضی‌شان را بیمه کنند تا در تنش‌های کم‌آبی بتوانند از مزایای بیمه و صندوق بیمه استفاده کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۲۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشایخی ظهر شنبه در دیدار با معاون وزیر و رئیس سازمان امور اراضی کشور به همراه معاون توسعه و ساماندهی اراضی سازمان امور اراضی کشور گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰۰ پرونده حفظ کاربری و ۴۰۰ پرونده واگذاری اراضی ملی و دولتی از سنوات گذشته مورد بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: همچنین ضمن بازدید از محل اجرای درخواست‌های تغییر کاربری اراضی کشاورزی در نیمه دوم سال با بیش از ۸۰ درصد درخواست‌ها بر اساس بازدید صورت گرفته مخالفت شد که ۷۸ مورد به مساحت ۸۸ هکتار مجوز تغییر کاربری صادر شده است.

مشایخی گفت: با توجه به وجود پرونده‌های سنواتی باید اقدامات لازم در خصوص رضایت‌مندی ارباب رجوع فراهم شود که با توجه به امکانات و وضعیت نیروها این مهم تحقق یافت و همین امر موجب شد انجام برخی از اهداف سازمانی ابلاغ شده کمتر از حد انتظار بوده و برنامه‌ریزی در انجام امور محوله موجب تحقق آن را فراهم می‌آورد.

برون سپاری وظایف غیر حاکمیتی

وی بیان کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و امکانات شاخص‌های ابلاغی تحقق یابد.

مشایخی با اشاره به متمرکز بودن واگذاری‌ها در شهرک‌های کشاورزی و صنعتی اظهار داشت: در سال گذشته، ۱۱۰ هکتار از اراضی ملی به شهرک صنعتی و بیش از ۷۳۲ هکتار به شهرک‌های کشاورزی واگذار شده است تا با این گونه واگذاری‌ها از پراکنده بودن واگذاری‌ها خودداری شود.

وی همچنین در خصوص برون سپاری کردن وظایف غیر حاکمیتی بیان کرد: در راستای تفاهم نامه با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان ضمن انعقاد تفاهم نامه دوره‌های آموزشی برای کارشناسان نظام مهندسی برگزار و احکام جهت نظارت بر طرح‌های اراضی واگذاری صادر شده است.

وی یادآور شد: امیدواریم با استفاده از ظرفیت این کارشناسان متخصص نسبت به بازدیدهای منظم از طرح‌های واگذاری و مجوزهای تغییر کاربری پیشرفت فیزیکی تعیین و از معطل ماندن اراضی جلوگیری شود.

کد خبر 6089958

دیگر خبرها

  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر