Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست با تاکید بر اینکه طرح پرچم‌گذاری شناگاههای سواحل شمالی و جنوبی کشور باید انجام گیرد، گفت: پایش ۲۵۰ شناگاه و طرح سالم‌سازی در حال انجام است و اجرای این مهم در سلامت، امنیت و رفاه گردشگران اثرگذار خواهد بود. ۱۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۴ اجتماعی محیط زیست و گردشگری نظرات

پروین فرشچی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا درباره تدابیر اندیشیده شده برای طرح سالم‌سازی سواحل شمالی و جنوبی کشور و شناگاهها اظهار کرد: موضوع پایش و پرچم‌گذاری شناگاهها میان وزارت کشور، وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست تقسیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان محیط زیست مسئولیت پایش شناگاهها و طرح سالم‌سازی را برعهده دارد و انتظار داریم تا سایر دست‌اندرکاران ذیربط همکاری لازم را برای نصب پرچم‌گذاری‌ها انجام دهند.

معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست با بیان اینکه به‌دنبال پرچم‌گذاری شناگاهها و طرح سالم‌سازی قبل از تعطیلات نوروزی بوده‌ایم، تصریح کرد: متاسفانه این مهم به طور کامل در قبل از تعطیلات نوروز انجام نگرفت و فقط محلهای پرتردد را مورد توجه قرار دادیم و پرچم‌گذاری کردیم.

به گفته فرشچی، طرح پرچم‌گذاری شناگاهها و طرح سالم‌سازی نباید ناموفق بماند چرا که این طرح حائز اهمیت موجب ایجاد انگیزه‌های زیادی خواهد شد.

وی با بیان اینکه اجرای طرح سالم‌سازی و پرچم‌گذاری شناگاهها در سه گروه ایجاد انگیزه می‌کند، اظهار کرد: طرح پرچم‌گذاری برای مسئولان استانی ایجاد انگیزه خواهد کرد؛ یعنی زمانی که پرچم‌گذاری آبی یا زرد در شناگاههای استان انجام شود، نشاندهنده اهمیت دادن مسئولان استانی به سلامت مردم و گردشگران است.

معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست ادامه داد: اجرای این طرح همچنین برای رقابت در بخش خصوصی نیز ایجاد انگیزه خواهد کرد چرا که غالباً بخش خصوصی در طرح‌های سالم‌سازی حضور دارد و آنها نیز برای بهبود خدمات بیشتر به مسافران و توجه به بهداشت گردشگران در پی رقابت با یکدیگر برمی‌آیند که قاعدتاً خدمات مناسبی ارائه خواهد شد.

فرشچی افزود: در ابعاد دیگر این طرح هم باید اذعان کرد که مردم برای عزیمت به ساحل‌ها و شناگاههای سالم، منتفع خواهند شد و به نوعی به مطالبه‌گری در این حوزه می‌پردازند.

وی تصریح کرد: مردم در صورت طرح سالم‌سازی و پرچم‌گذاری شناگاهها، بیشتر به گردشگری در سواحل کشور دقت خواهند کرد.

معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست توضیح داد: طرح‌های سالم‌سازی اکثراً خصوصی هستند و این باعث می‌شود بخش خصوص به رقابت برسد و مجبور شود تا برای اقبال مردم، سطح سلامت و بهداشت و امکانات اولیه را بالا ببرد.

فرشچی افزود: از طرفی اگر خود مردم و مسافران بر سلامت و بهداشت سواحل و وجود امکانات در این بخش‌ها تاکید کنند، وضعیت سواحل برای جضور بیشتر خانواده‌ها بهبود می‌یابد که طرح پرچم‌گذاری شناگاهها که بر مبنای پایش صورت می‌گیرد یکی از مهمترین اولویت‌ها محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه باید شان و منزلت گردشگر ایرانی در سواحل حفظ شود، گفت: اگر امکانات مناسبت همانند بهداشت، سلامت و پایش سواحل مربوطه انجام شود به طور قطع بر تعداد مسافران و گردشگران و میزان رضایت آنها افزوده می‌شود.

معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست اظهار کرد: متاسفانه سالانه بسیاری هموطنان خود را به دلیل غرق شدن در دریا از دست می‌دهیم که در واقع اگر شناگاهها نجات غریق‌هایی به صورت دائم داشته باشند و مردم نیز در همان نقاط پایش شده و پرچم‌گذاری شنا کنند بسیار اثر گذار خواهد بود و در حقیقت این طرح برای امنیت و سلامت گردشگران مناسب است.

فرشچی تصریح کرد: در زمان بحث و بررسی این طرح بر حضور و تفریح مردم در نقاط دارای پرچم آبی تاکید کردیم و به طور قطع این مهم برای جذب بیشتر گردشگر اثرگذار است.

وی افزود: رسانه‌ها و به‌ویژه صداوسیما نیز در آگاه سازی مردم بابت حضور در نقاط پرچم‌گذاری آبی اثرگذار هستند؛ رسانه ملی باید به اجرا و تداوم این طرح مهم کمک کند چا که دارای مسئولیت اجتماعی است.

معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست توضیح داد: در حال حاضر 250 شناگاه و ایستگاه در سواحل شمال و جنوب کشور در حال پایش هستند؛ البته تعداد شناگاههای شمال کشور بیشتر است و طرح سالم‌سازی به همراه پرچم‌گذاری در همه شناگاهها و سواحل اجرایی می‌شود.

فرشچی تاکید کرد: ما فقط در کشور شناگاه به معنای محل حضور مردم و تفریح آنها نمی‌خواهیم بلکه به‌دنبال وجود امکاناتی هانند نجات غریق، دوش، بهداشت، سرویس بهداشتی، امکانات اولیه و... هستیم که نام این مهم سالم‌سازی شناگاه است.

وی اظهار کرد: گردشگری که به سواحل کشور مراجعه می‌کند باید از امکانات اولیه برخوردار شود؛ باید از ظرفیت گردشگری کشور در حوزه دریایی بهره لازم را کسب کنیم.

انتهای پیام/

 

R1365/P1010114/S2,23/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سازمان محیط زیست

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان محیط زیست سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۲۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر

به گزارش خبرنگارخبرگزاری صدا و سیما معاون محیط زیستِ دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: ۱۰۰ گونه آبسنگِ مرجانی در خلیج فارس در معرض نابودی ناشی از این چالش‌های زیست محیطی هستند.
سعید حاجی زاده گزارش می دهد :

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز طرح های سالم سازی دریا در گیلان از اول خرداد
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • آیزنکوت: اسموتریچ و بن غفیر تهدیدی برای امنیت اسرائیل هستند
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»