Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ایام نوروز اخباری از منابع رسمی و ذیصلاح راجع به فیلتر تلگرام یکی از پیام رسان های خارجی نقل شد که در روزهای اخیر جدی تر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما، ‏بر اساس داده های موجود تارنمای alexa؛ ایران،روسیه، آمریکا، آلمان و هند به ترتیب پنج کشور عمده بهره بردار از پیام رسان ‎#تلگرام هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان وضعیت ایران بجهت بهره مندی تلگرام از انحصار تقریبا مطلق (براساس آمار غیر رسمی بیش از ۴۰میلیون نفر کاربر) ، امتیازات ویژه از جمله آزادی مطلق فعالیت بدون هیچ محدودیت ، مستثنی شدن از کلیه قوانین و مقررات داخلی حتی مالیاتی و همچنین حق کاپیتولاسیون منحصر به فرد مدیران آن بسیار قابل تامل و تعجب است!!؟ چرا که نه تنها در ایران نمی توان مورد مشابهی یافت بلکه در هیچ یک از کشورهای عمده بهره بردار آن نیز شرکت تلگرام از چنین حقوق انحصاری و امتیازات ویژه برخوردار نمی باشد!

نتیجه بهره مندی شرکت چند ملیتی تلگرام از چنین حقوق و امتیازاتی انحصاری در چند سال اخیر در ایران سلطه عمده در حوزه اجتماعی فرهنگی ، سیاسی انتخاباتی ،اقتصادی و نفوذ در حوزه های نظامی و امنیتی و در هفته های پیشرو در حوزه مالی با عرضه ارز دیجیتالی گرام است که به استناد قاعده نفی سبیل اساسا تداوم فعالیت آن با شرع مغایرت دارد.

ضمن اینکه اعطای چنین حقوق و امتیازات انحصاری مخالف صریح اصول قانون اساسی ذیل می باشد:

بندهای ۵ ،۷ اصل‏ سوم جلوگیری‏ از نفوذ اجانب‏ و تامین آزادیهای سیاسی و اجتماعی در حدود قانون.

اصل‏ نهم: در جمهوری‏ اسلامی‏ ایران‏ آزادی‏ و استقلال‏ و وحدت‏ و تمامیت‏ اراضی‏ کشور از یکدیگر تفکیک‏ ناپذیرند و حفظ آنها وظیفه‏ دولت‏ و آحاد ملت‏ است‏. هیچ‏ فرد یا گروه‏ یا مقامی‏ حق‏ ندارد به‏ نام‏ استفاده‏ از آزادی‏، به‏ استقلال‏ سیاسی‏، فرهنگی‏، اقتصادی‏، نظامی‏ و تمامیت‏ ارضی‏ ایران‏ کمترین‏ خدشه‏ ای‏ وارد کند
‎‎‎‎‎
بند ۸ اصل‏ چهل و سوم: برای‏ تأمین‏ استقلال‏ اقتصادی‏ جامعه‏... اقتصاد جمهوری‏ اسلامی‏ ایران‏ بر اساس‏ ضوابط زیر استوار می‏ شود: جلوگیری از سلطه اقتصادی بیگانه بر اقتصاد کشور
‎‎‎‎‎
اصل‏ یکصد و پنجاه و سوم: هر گونه‏ قرارداد که‏ موجب‏ سلطه‏ بیگانه‏ بر منابع اقتصادی‏، فرهنگ‏ و دیگر شؤون‏ کشور گردد ممنوع‏ است‏.

بنابراین اعمال قانون در ارتباط با این شرکت چند ملیتی حداقل وظیفه مسئولین و مقامات ذیربط می باشد که با توجه به فقدان هیچ گونه مکانیزم و اهرم داخلی و بین المللی و خاصه عدم تمکین مدیران این شرکت به درخواست های قانونی مقامات ایران ،تنها گزینه فیلتر آن برای رفع این انحصار و سلطه سوداگرانه است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۶۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، «انگاته روبارد» وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط آفریقای مرکزی که برای شرکت در دومین همایش ایران و آفریقا و نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

 امیرعبداللهیان در این دیدار توسعه و ارتقای همه جانبه مناسبات با قاره آفریقا را از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دانست.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات دوجانبه با جمهوری آفریقای مرکزی در زمینه‌های مورد نیاز این کشور به ویژه در حوزه‌های کشاورزی، علمی و فناوری و آموزشی آمادگی خود را اعلام می‌دارد.

«انگاته روبارد»، وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط آفریقای مرکزی نیز با اشاره به اهمیت پذیرش دعوت جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در دومین همایش ایران و آفریقا و اکسپو تهران و ابراز قدردانی از حسن میزبانی از ایشان و هیات همراه، پیشرفت‌ها و دستاورد‌های کشورمان در زمینه‌های علمی، فناوری و صنعتی را ستود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قانون‌گذاری‌های جدید حمایت از معلمان اعمال شود
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • میوه های فرهنگ و موشک را در اقتصاد بچینید
  • ایران اکسپو فرصتی برای معرفی طرح‌های سرمایه‌گذاری کرمان است
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران