Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از ادامه ارائه خدمات روانی به زلزله ‌زدگان تا اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ابراهیم شکیبا امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: ارائه خدمات روانی به آسیب دیدگان زلزله ۲۱ آبان ۹۶ کرمانشاه از روزهای نخست پس از زلزله آغاز شده و به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تا حدود یک ماه دیگر هم ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از همان روزهای نخست پس از زلزله ۳۵ تا ۴۰ تیم غربالگری به مناطق زلزله‌ زده استان کرمانشاه اعزام کردیم و هنوز هم خدمت‌ رسانی آنها ادامه دارد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: تاکنون بیش از ۷۳ هزار نفر، با این هدف که آیا به مداخله و حمایت روانی نیاز دارند یا خیر، غربالگری شده اند.

وی افزود: اگر پاسخ غربالگری مثبت بوده باشد، بسته به وضعیت روحی، فرد آسیب‌ دیده زیرپوشش حمایت روانشناس و کارگروه اجتماعی چند نفره قرار می گیرد.

شکیبا ادامه داد: از بین کسانی که غربالگری شده اند، ۱۳ هزار و ۹۸۶ نفر نیازمند مداخله بوده اند که پنج هزار و ۳۰۰ نفرشان در روستا و مابقی در شهر ساکن هستند.

این مسئول تصریح کرد: از این تعداد، سه هزار و ۲۶۳ نفر نیازمند ارجاع فوری، پنج هزار و ۴۰۲ نفر نیازمند مددکاری اجتماعی، چهار هزار و ۲۷۱ نفر نیازمند مداخله انفرادی و هزار و ۵۰ نفر هم نیازمند مداخله گروهی بوده اند.

وی خاطرنشان کرد: ارائه خدمت رسانی به این افراد همچنان ادامه دارد و ما در تلاشیم که طی یک ماه آینده ارائه خدمات‌ روانی را تکمیل کنیم و به پایان ببریم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه از حضور گروه های مددکاری و روانشناسی خصوصی برای حضور در مناطق زلزله ‌زده کرمانشاه استقبال می کنیم، گفت: اگر متقاضیان بخش خصوصی مدرک روانشناسی بالینی و مورد تایید وزارت بهداشت داشته باشند و بتوانند ۲ هفته به صورت مداوم در مناطق زلزله زده حضور داشته باشند، از نظر ما هیچ مشکلی وجود ندارد.

وی افزود: همه گروه های مددکاری و روانشناسی، باید آموزش دست کم ۶ ساعته دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را هم ببینند و پروتکل مورد تایید وزارت بهداشت را اجرا کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۶۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: نظر به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاسیس ۲ رشته پرستاری داخلی-جراحی و پرستاری سلامت جامعه در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه، شمار رشته‌های علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۱۸ رشته افزایش یافت.

دکتر حسن اژدری زرمهری افزود: بعد از بازدید میدانی ارزیابان وزارت بهداشت که بهمن ماه پارسال انجام شد و با توجه به نیاز روزافزون نظام سلامت کشور به پرستاران متخصص در زمینه داخلی-جراحی و سلامت جامعه و همچنین ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه علوم پزشکی، شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی با این درخواست موافقت کرد.

وی گفت: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه دارای ۹۳ عضو هیات علمی و نزدیک به هزار دانشجو با ترکیب ۵۶ درصد زنان و ۴۴ درصد مردان است.

زرمهری افزود: اکنون این دانشگاه دارای رشته‌های پرستاری، هوش‌بری، مامایی، اتاق عمل، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، پرتوشناسی، فوریت‌های پزشکی، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه‌ای، زیست فناوری، فیزیولوژی پزشکی، بیوشیمی بالینی، یادگیری الکترونیکی، ۲ مجوز دکترای پژوهشی و نیز دکترای پزشکی در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)، کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی و در چهار دانشکده است.

دیگر خبرها

  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد
  • «طرح نفس» جان ۱۴ نوزاد کرمانشاهی را نجات داد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات