Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج تحلیل‌های رویترز در مورد خریدهای انجام شده در مناقصه حق حفاری در خلیج مکزیک، نشان می‌دهد که غول‌های نفتی از سرمایه‌گذاری در مکان‌های دورافتاده اجتناب کرده‌اند.

به گزارش رویترز، نتایج تحلیل‌های رویترز در مورد نتایج فروش لیزینگی حق حفاری در خلیج مکزیک که در ماه گذشته انجام شد و دولت آمریکا از آن به عنوان آغازکننده یک سری از مناقصه‌ها برای آزاد کردن تمام دریاهای ایالات متحده به روی حفاران یاد کرد، نشان می‌دهد که نگرانی‌هایی در مورد تقاضا برای مزایده‌های حفاری دریایی در آینده وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، در این فروش، در حالی‌که تنها ۱ درصد از ۳۱.۲ میلیون هکتار خلیج مکزیک به مناقصه گذاشته شده بود ۱۲۸ میلیون دلار سرمایه جذب شد. بر این اساس، رویترز، مساحت‌هایی که به مناقصه گذاشته شده بود را بررسی کرد و دریافت که تقریبا تمام خریدها نشان می‌دهند که حفاران نزدیک به محدوده زیرساخت‌های موجود باقی مانده‌اند و از نقاط دور اجتناب کرده‌اند.

درحالی‌که تولید نفت خام آمریکا سال گذشته با رسیدن به بیش از ۱۰ میلیون بشکه در روز، رکورد جدیدی ثبت کرد، بیشتر توسعه میادین نفتی در مناطق نفت شیل و در خشکی قرار دارد.

وزارت امور داخلی آمریکا اعلام کرده است که در نظر دارد تمام ساحل‌های آمریکا را به روی حفاران باز کند که این شامل مناطقی از اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام است؛ اما نتایج مناقصه خلیج مکزیک نشان می‌دهد که حتی در مورد مناطق توسعه یافته علاقه محدودی وجود دارد چه برسد به مناطقی که هنوز اکتشافی در آنها صورت نگرفته است.

در مناقصه ماه مارچ ۹۰۸۸ بلوک از آب‌های دیپ‌واتر، که هر کدام در برگیرنده ۹ مایل مربع بودند به مناقصه گذاشته شدند. تنها ۱۰۵ بلوک از این تعداد، پیشنهاد قیمت دریافت کردند. همه این ۱۰۲ بلوک از بلوک‌هایی که پیشنهاد دریافت کرده بودند نزدیک به زیرساخت‌های موجود بودند.

از سوی دیگر پول برای اکتشاف نفت، درحال سرازیر شدن به مناطق دیگری است؛ به ویژه آمریکای لاتین با اصلاحات در بخش انرژی خود، میلیاردها دلار سرمایه را از سوی شرکت‌هایی جذب کرده است که به لحاظ تاریخی جزو سنگین‌وزن‌های خلیج مکزیک بوده‌اند.

در مناقصه ماه ژانویه مکزیک، بیش از ۴ برابر سرمایه جذب شده در مناقصه آمریکا، جذب شده بود.

شرکت شل ۱۶ بلوک از خلیج مکزیک را برنده شده است که ۶ بلوک آن مجاور پروژه‌های توسعه همین شرکت و ۱۰ بلوک آن هم نزدیک به زیرساخت‌های دیگران است.

بی‌پی ۱۹ بلوک را برنده شده است که تنها ۱۰۰ مایل از لویزیانا فاصله دارند.

رویال داچ شل برنده توسعه دو بلوک در حوزه میسی‌سی‌پی شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفت غول نفتی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۶۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، چند روزی‌ست که تعدادی از دانشجویان و استادان دانشگاه‌های آمریکا در اعتراض به کشتار مردم مظلوم غزه به‌دست صهیونیست‌های اشغال‌گر، دست به تحصن و اعتراض زده‌اند.

پلیس آمریکا ضمن ضرب و شتم معترضان تا کنون حدود ۶۰۰ دانشجو و استاد در ۶۰ دانشگاه آمریکا را بازداشت کرده است.

دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر امروز حمایت خود را از این دانشجویان آزادی‌خواه اعلام کردند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • ببینید | خط و نشان فرمانده نیروی دریایی سپاه برای آمریکا در خلیج فارس
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • مشق عشق در روستایی دورافتاده
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ