Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-08@20:28:36 GMT

افزایش ضریب پاسخگویی در سازمان مدیریت بحران کشور

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۴۲۰۱۲

افزایش ضریب پاسخگویی در سازمان مدیریت بحران کشور

اکرم جدیدی ممتاز_ ایسکانیوز، مهدی رحمتی نژاد،رئیس مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث سازمان مدیریت بحران کشور در مصاحبه اختصاصی با ایسکانیوز ، عملکرد این سازمان را در سال گذشته به این شرح بیان کرد:

در حال حاضر حدود 500 کاربر استانی و سازمانی از سامانه فوق الذکر استفاده می کنند

1-توسعه و بهینه سازی نظام پایش و مستند سازی سیستم مدیریت بحران (سامانه سما) و دریافت لایه های اطلاعاتی و استفاده از پایگاه اطلاعاتی سازمان ها و دستگاه های ذیربط در حوزه مدیریت بحران و بارگذاری در سامانه سما :
با استناد به بند 5 از ماده 8 (مستندسازی حوادث،اقدامات و تجزیه و تحلیل آنها) و همچنین بند 17 از ماده 8 (ایجاد نظام مدیریت جامع اطلاعات به کمک شبکه های اطلاعاتی مراکز علمی-تحقیقاتی ذیربط و سازمان های اجرایی مسئول و تشکیل مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث وابسته به سازمان )قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سامانه طراحی شده برای مدیریت بحران،(جامعیت)، اصلی ترین عنصر و مشخصه بارز سیستم است .

تمام مراحل از ثبت اطلاعات در هنگام بروز حادثه،تا ثبت خسارات،بودجه،پروژه ها،تجهیزات،آموزش ها و مانورها و شورای هماهنگی استانها و... را در برمی گیرد

.در کنار همه اینها ،به مواردی مثل دریافت اطلاعات از هواشناسی کشور،موسسه ژئوفیزیک ،سازمان امداد و نجات،راهداری و حمل و نقل جاده ای وسیستم اطلاعات جغرافیایی( GIS) پرداخته شده است .این سیستم به منظور اتوماسیون اطلاعاتی مدیریت بحران با رویکرد مدیریت اطلاعاتی حوادث و به صورت Web Base در قالب10 زیر سیستم به شرح زیر پیاده‌سازی شده است:
- زیرسیستم های ( ثبت حوادث- خسارات- پروژه- داده های مکانی WEB GIS- دوره های آموزشی- مانورها- تجهیزات و ادوات- مردم نهاد- شورای هماهنگی - واحد هشدار سریع)


برقراری ارتباط مستقیم صوتی و تصویری با اداره کل مدیریت بحران استانداری های کشور

2-تقویت سامانه های تلفن ثابت،سیارو بیسیم و هرگونه تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری تخصصی و عمومی برای ایجاد شبکه وسیع اینترانت و اینترنت در جهت بالایردن سطح اطلاع رسانی در مراحل 4 گانه مدیریت بحران
- راه اندازی سامانه ویدئو کنفرانس در سطح سازمان و ادارات کل بحران استانها در بستر اینترنت جهت اطلاع سازمان و استانها از اخبار و رویدادهای اتفاق افتاده در سطح استان های کشور

- امکان سنجی شرایط لازم جهت راه اندازی شبکه بی سیم سازمان جهت افزایش ضریب پاسخگویی در زمان بحران-مدیریت بهینه تر بحران-هماهنگی ارگان ها در مراحل آمادگی و مقابله

- برقراری ارتباط مستقیم صوتی و تصویری با اداره کل مدیریت بحران استانداری های سراسر کشور و دستگاه های مرتبط با مدیریت بحران جهت برگزاری جلسات و ملاقات های غیر حضوری در کوتاه ترین زمان از طریق راه اندازی سیستم ارتباطی (VOIP) و ویدیو کنفرانس.
- امکان سنجی شرایط لازم جهت راه اندازی شبکه بی سیم سازمان جهت افزایش ضریب پاسخگویی در زمان بحران

-مدیریت بهینه تر بحران-هماهنگی ارگان ها در مراحل آمادگی و مقابه
برقراری ارتباط مستقیم صوتی و تصویری با اداره کل مدیریت بحران استانداری های سراسر کشور و دستگاه های مرتبط با مدیریت بحران جهت برگزاری جلسات و ملاقات های غیر حضوری در کوتاه ترین
3- استفاده امکانات و ظرفیت های اپراتورهای تلفن همراه در کشور جهت گسترش شبکه های مخابراتی.
-راه اندازی بیش از 3500 کد های پنج رقمی بر روی خطوط دائمی همراه اول کارکنان سازمان مدیریت بحران، ادارات کل بحران استانها، کارگروه ها و حوزه های مرتبط با مدیریت بحران جهت برقراری ارتباط با اولویت بالا در زمان بحران و مدیریت بهتر حوادث
4-استفاده از ظرفیت سازمان فضایی ایران با رویکرد بهره برداری مناسب و موثر از فناوری های فضایی در حوزه های کاربردی مدیریت بحران

مهمترین اقدامات در خصوص حوادث بزرگ رخ داده در سال 96:
1-هماهنگی با سازمان فضایی ایران برای برقراری ارتباط ماهواره ای از طریق ماهواره ایرانست 21 در مناطق زلزله زده و ارایه پهنای باند ماهواره ای جهت ارایه خدمات به آسیب دیدگان حادثه.
2-ارسال اطلاعیه ها واخطاریه های سازمان هواشناسی به اداره کل مدیریت بحران استان ها و سایر دستگاههای ذیربط
3-رصد لحظه به لحظه پس لرزه های رخداده در استانهای تحت تاثیر حادثه و اطلاع رسانی سریع از طریق پیامک و ارایه به مدیران مربوطه.
4- رصد آخرین وضعیت راههای مواصلاتی از طریق دوربین های راهداری و ارایه گزارش به مدیران مربوطه.
5- فراهم آوردن شرایط لازم جهت اطلاع رسانی دقیق و هدفمند از ابعاد مختلف حادثه در سطح استانی و ملی برای پیشبرد اهداف کلان مدیریت بحران و رضایت کامل خبرنگاران و صداو سیما از روند اطلاع رسانی دقیق و بموقع.
6- راه اندازی و فعال سازی شماره 5 رقمی در استان های تحت تاثیر با استفاده از ظرفیت های شرکت همراه اول.

۷۰۵

مدیرین بحران مهدی رحمتی نژاد رئیس مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث سازمان مدیریت بحران کشور

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۲۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی وضعیت جوی در این استان‌ها برای روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه

به گزارش خبرآنلاین، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روز چهارشنبه و پنجشنبه برای برخی از استان‌های کشور بیان کرد: برای روز چهارشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران و اردبیل، تحت تأثیر سامانه جوی و هشدارهای سطح نارنجی خواهند بود.

مهر نوشت: معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای روز پنجشنبه نیز برای استان‌های خراسان رضوی، شرق خراسان شمالی، شمال خراسان جنوبی، ارتفاعات سمنان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران و گلستان هشدار سطح نارنجی اعلام شد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، اختلال در ناوگان حمل و نقل، احتمال سقوط سنگ در نواحی کوهستانی و خسارت به صنعت کشاورزی را برای استان‌های ذکر شده پیش‌بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفرهای غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، کنترل دما و رطوبت در سالن‌های پرورشی و استفاده از محلول‌های ضد تنش در گیاهان باغی را توصیه کرد.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904070

دیگر خبرها

  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی در این استان‌ها برای روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه
  • هشدار نارنجی در آخر هفته برای استان‌های شمالی
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید