Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنکاراـ ایرناـ تمل کاراملا اوغلو رهبر حزب سعادت ترکیه گفت: نظام حکومتی ریاست جمهوری فایده ای برای ترکیه ندارد و با برگزاری یک همه پرسی، باید آن را تغییر داده و به نظام پارلمانی برگردیم.

به گزارش روز جمعه ایرنا، نظام حکومتی ترکیه سال گذشته طی یک همه پرسی در روز 16 آوریل 2016 (27 فرودین ماه 1396) تغییر یافت و مردم این کشور در جریان همه پرسی اصلاحیه تغییرات قانون اساسی، به تغییر نظام حکومتی این کشور از پارلمانی به ریاستی رای دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تمل کاراملا اوغلو روز گذشته در گفت و گو با بی.بی.سی ترکی اظهار کرد: دادگاه ها و مراجع قضایی کشور باید مستقل بوده و تحت تاثیر سایر قوا قرار نگیرند که اجرای این موضوع امروز نیاز ضروری ترکیه است.
وی بیان کرد: مقام رییس جمهوری نباید بالاتر از قانون بر صندلی قدرت تکیه بزند بلکه باید توسط نمایندگان مجلس مورد ارزیابی و بازخواست قرار گیرد.
وی با اشاره با ناکارآمدی نظام جدید حکومتی بر مبنای ریاست جمهوری در ترکیه تاکید کرد: باید بار دیگر اصل تفکیک قوا و به عبارتی استقلال مراجع قضایی، نیروهای مسلح، نخست وزیر و نمایندگان مجلس را در دستور کار قرار داد و با برگزاری یک همه پرسی، نظام حکومتی بر مبنای ریاست جمهوری را به نظامی پارلمانی تغییر داد.
به گزارش ایرنا، تمل کاراملا اوغلو رهبر حزب اسلامگرای سعادت در هفته های اخیر به منتقد سرسخت حزب حاکم عدالت و توسعه تبدیل شده است به طوری که طی روزهای اخیر بارها مواضع انتقادی شدید علیه حزب حاکم در عرصه سیاست داخلی و خارجی ابراز کرده و حتی پیشنهاد رسمی و غیر رسمی حزب حاکم برای ائتلاف را نپذیرفته و به آن پاسخ منفی داده است.
وی اواخر اسفند ماه 96 با شرکت در کنگره استانی حزب سعادت در کارامان اظهار کرد: امروز در اطراف کشورمان جنگ و خونریزی جریان دارد و چهار طرف ما را آتش فرا گرفته است.
وی بیان کرد: واکنش هر دولتی نسبت به تهدیدات خارجی علیه امنیت ملی و مرزهایش طبیعی است و مقابله با تهدیدات حق آن کشور است اما نباید این موضوع را به اهرمی در سیاست داخلی تبدیل کند.
وی به موضوع ائتلاف انتخاباتی در ترکیه اشاره و اظهار کرد: می گویند بیایید به ائتلاف جمهور بپیوندید، اما مگر من دیوانه هستم که زیر بار چنین مسئولیتی بروم.
وی ماه گذشته میلادی در نشست گروهی با اعضای حزب سعادت نیز به انتقاد از شرایط حاکم ترکیه پرداخت و اظهار کرد: در کشوری که عدالت و برابری حاکم نباشد، صلح و ثبات نیز هم وجود ندارد و مردم آن جامعه شاد نخواهند بود.
وی بیان کرد: امروز گفتمان خطرناکی در کشور حاکم شده که هر کسی را که مانند آنها فکر نکند، وطن فروش و خائن معرفی معرفی می کنند اما توصیه من به آنها این است که دست از این روش نامطلوب بردارند و گر نه روزی همین وضعیت ناگوار بر آنها حاکم خواهد شد.
وی روند جاری در دادگاه های ترکیه را نامطلوب توصیف کرد و افزود: امروز قضات دادگاه های ترکیه پس از صدور رای، نگران آینده خود هستند که مبادا رای صادره موجب تضعیف جایگاهشان شده باشد که این شرایط حاکم در دادگاه موجب شده 85 درصد مردم ترکیه اعتمادی به مراجع قضایی نداشته باشند.
خاورم/1905

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي تركيه نظام حكومتي تمل كاراملااوغلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۲۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم

معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است. ممکن است اختلاف نظر‌هایی بین آن‌ها وجود داشته باشد، اما در مجموع از جبهه انقلاب هستند.

سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است.

وی افزود: ممکن است اختلاف نظر‌هایی بین آن‌ها وجود داشته باشد، اما در مجموع از جبهه انقلاب هستند.

حسینی اظهارداشت : امیدواریم همکاری و تعامل سازنده بین مجلس و دولت در این دوره بیشتر باشد.

وی افزود: مرحله دوم انتخابات در تهران بسیار مهم است، زیرا ۱۶ نفر دیگر باید انتخاب شوند.

حسنی ابراز داشت : نمایندگان تهران به دلیل وقت آزادتر، می‌توانند بیشتر روی وظایف اصلی مجلس تمرکز کنند.

معاون پارلمانی رییس جمهور تاکید کرد : انتخاب هیئت رئیسه مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها از اهمیت بالایی برخوردار استو در استان‌ها و شهرستان‌ها، انتخاب نمایندگان به دلیل تعداد کاندیدای کمتر، آسان‌تر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شوراها رکن مردم سالاری و از برکات نظام اسلامی هستند
  • کریمی: عهد بستیم با جام به ایران برگردیم
  • دیدار جمعی از معلمان سراسر کشور با رهبر انقلاب
  • جمعی از معلمان سراسر کشور چهارشنبه با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است
  • امیدوارم با جام برگردیم | فوتسال در آسیا پیشرفت کرده است
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • جوی آرام و پایدار تا اواسط هفته در آسمان گلستان حاکم است
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم