Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@02:20:42 GMT

واردات بی رویه ، موجب بیکاری کارگران می شود

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۴۷۹۶۲

واردات بی رویه ، موجب بیکاری کارگران می شود

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین احمدعلی یوسفی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه قم در مصلای قدس اضافه کرد: درحال حاضر مناطق آزاد که باید به مرکزهای صادرات کالای ایرانی به کشورهای دیگر باشند، به مراکز واردات کالاهای خارجی به داخل کشور شده اند.
وی گفت: عزت اسلامی در چنین شرایطی در معرض خطر قرار می ‌گیرد و برای جلوگیری از آن باید راه حل اقتصادی ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای سال جاری گفت: ایشان شعار سال را حمایت از کالای ایرانی تعیین کردند و به مدیران فرمودند که مصرف کالاهای خارجی حرام است، دولت می ‌تواند با یک بخشنامه رسمی به تمام نهادهای حکومتی اعلام کند که مصرف کالاهای غیرایرانی ممنوع است که این گونه اقدام ها بخشی بزرگی از مشکلات اقتصادی را حل می کند.
یوسفی با بیان این که مخاطبان رهبر معظم انقلاب اسلامی در شعار سال هم دولت و هم ملت هستند و باید تکالیف و وظایف خود را در این ارتباط انجام دهند، گفت: هیچ رفتاری را نباید در جامعه نهادینه کرد که منشا سلطه دشمن بر جامعه اسلامی شود، چنین مساله ای از دیدگاه اسلام جایز نیست، راه مقابله با چنین مسائلی مصرف کالاهای ایرانی است.
یوسفی تاکید کرد: امروز ایران ام القرای جوامع اسلامی و الهام بخش برای جبهه مقاومت است و نباید عزت اسلامی با رفتارهای ناپسند اقتصادی در معرض خطر قرار بگیرد، پرهیز از مصرف کالاهای خارجی موجب عزت اسلامی و اقتدار نظام می‌ شود.
وی با بیان این که در جنگ اقتصادی نیز می توانیم دشمن را شکست دهیم، گفت: علما در بیش از 20 مورد به ویژه در دوره قاجار به حمایت از کالاهای داخلی پرداختند و حتی دولت‌ ها را وادار به این کار کردند، امروزه باید حوزویان از سیره علما درس و پند بگیرند و حوزه علمیه و شهر مقدس قم در این زمینه مانند دوران انقلاب اسلامی، پیشگام باشد.
وی گفت: در حوزه علمیه پس از بیان سیاست ‌های کلی اقتصاد مقاومتی در سال 93، مرکزی به عنوان مرکز راهبردی اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه تشکیل شد و در سال گذشته نیز این مرکز یک مدل اجرایی را با عنوان بازگرداندن اعتماد ایرانی به کالای ایرانی تدوین کرد.
حضرت آیت ‌الله خامنه‌ ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزی، امسال را سالِ «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری کردند.
7406/ 6133/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب بیکاری جامعه جامعه اسلامی خطبه های نماز جمعه موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۷۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، پاکستان کشوری با جمعیت ۲۳۵ میلیون از بین کشورهای همسایه ایران بازار بزرگی برای بحث صادرات دارد. به طوری که آمار واردات محصولات کشاورزی این کشور سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده و سهم ایران از این بازار ۴۳۷ میلیون دلار بود.

با توجه به اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام داده، صادرات سال گذشته محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به پاکستان رشد ۲۶ درصدی تجربه کرد. ظرفیت بخش کشاورزی ایران ظرفیت بالایی در صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی داشته و می‌توان سالانه تا سقف یک میلیارد دلار صادرات به پاکستان داشت.

علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر جهاد کشاورزی حضور پررنگ در رویدادهای تجاری و نمایشگاه‌های بزرگ مرتبط اصلاح روش‌های بازگشت ارز حاصل از صادرات و نیز توسعه زیرساخت‌های گمرکی و تجهیز زنجیره سرد لجستیک حمل و نقل کالای کشاورزی را از جمله برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به این هدف صادرات برشمرد و گفت: با توجه به اینکه پاکستان کشور اسلامی است، می‌توان بحث واردات گوشت و دام زنده از آن کشور را بررسی و پیگیری کرد.

وی افزود: از سوی دیگر ذرت دامی که در این کشور کشت می‌شود از کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برخوردار بوده و جز نهاده‌های مورد نیاز ایران است.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران و پاکستان تا حدودی مکمل یکدیگر بوده که می‌تواند منجر به گسترش تعاملات شود.

گفتنی است؛ از جمله مواردی که در سفر ریاست جمهوری در سفر پاکستان پیگیری شد بحث کشت قراردادی، تهاتر کالاهای اساسی و سایر اقدامات زیرساختی بود.

کد خبر 6087611

دیگر خبرها

  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • نرخ بیکاری خراسان شمالی روند کاهشی دارد
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • کشف کالاهای قاچاق و توقیف ۵ دستگاه خودروی شوتی
  • افزایش ۵۷ درصدی دستمزد ۱۴۰۱ بیکاری را ۸ درصد کاهش داد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲