Web Analytics Made Easy - Statcounter

مذاکرات با هدف تشکیل دولت جدید جمهوری چک به درهای بسته خورد و این امر احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام را افزایش داده است.

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از خبرگزاری فرانسه، حزب پوپولیست "آنو" در انتخابات پارلمانی اکتبر گذشته میلادی موفق شد از مجموع 200 کرسی 78 کرسی را به دست بیاورد اما آندری بابیس، نخست وزیر جمهوری چک از ایجاد ائتلاف با شرکای ائتلاف بازماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلاف زمانی روز جمعه با شکست روبرو شد، که جناح چپ سوسیال دموکرات‌ها پس از چند هفته از مذاکرات خارج شد و گفت "نمی‌تواند با دولتی که سردرمدارش با مشکلات حقوقی روبروست، تشکیل دولت دهد."

شکست مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلافی جدید در جمهوری چک احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام را افزایش می‌دهد.

بابیس که متولد اسلواکی است و یکی از غول‌های ثروت در جمهوری چک محسوب می‌شود با اتهام تقلب در دریافت یارانه از اتحادیه اروپا در سال 2007 به ارزش 2.5 میلیون دلار مرتبط با کمپانی هولدینگش به نام "آگروفرت" روبروست.

اما وی این اتهام را رد می‌کند و تاکید دارد که این پرونده حقوقی با انگیزه سیاسی علیه‌اش مطرح شده است.

رهبر حزب سوسیال دموکرات جمهوری چک نیز گفت: مذاکرات به این دلیل شکست خورد که حزب پوپولیست آنو به رهبری نخست وزیر تمایلی برای حل مشکل ندارد.

در همین حال، نخست وزیر جمهوری چک به خبرنگاران گفت که مذاکرات به این دلیل شکست خورد که حزب سوسیال دموکراتیک به دنبال پر کردن سمت وزیر کشور است و این مساله مورد قبول حزب آنو نیست.

معاون رهبر حزب سوسیال دموکراتیک جمهوری چک نیز روز جمعه به خبرنگاران گفت که رهبر حزب مذاکرات با حزب آنو را درباره تشکیل دولت ائتلافی جدید به پایان رسانده است و ادامه داد: متاسفانه تمامی پیشنهادهای ما به بن‌بست خورد. توپ حالا در زمین نخست وزیر است. زمانی مذاکرات از سر گرفته می‌شود که بابیس موضع خود را تغییر دهد.

میلوش زمان، رئیس جمهوری چک و متحد بابیس خواستار تلاش مجدد برای حل مشکل شده و به نخست وزیر تا ژوئن زمان داده تا کابینه اکثریت را تشکیل دهد.

بابیس گفته که روز سه شنبه با زمان دیدار می‌کند و اضافه کرد که رئیس جمهوری بسیار قاطع است.

میلوش زمان برای تعیین نخست وزیر دو راه دارد؛ با وجود آنکه میلوش زمان از بابیس خواسته تا کابینه جدید را تشکیل دهد و رسما نمی‌تواند خودش نخست وزیر را منصوب کند، اما باز هم رئیس جمهوری می تواند کسی را برای اداره دولت بگمارد.

به گفته یکی از تحلیلگران مستقل سیاسی، انتخابات زودهنگام سناریویی محتمل‌تر است. ممکن است بابیس در پاییز و با انتخابات سنای شهری، این انتخابات را برگزار کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۶۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد

لاوروف گفت، احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه در ایالات متحده، روسیه را دشمن می‌دانند و بدون توجه به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تلاش خواهند کرد تا روسیه را شکست دهند.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی بوسنیایی ATV گفت: «به‌زودی انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده برگزار خواهد شد. هیچ تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر روسیه و چین وجود ندارد. رویکرد گروهی ممکن است سخت و گروه دیگری حتی سخت‌تر باشد، اما در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی‌کند.»

لاوروف ادامه داد: «برای هر دو، مهم نیست که چه کسی در انتخابات پیروز می‌شود، ما در کل دشمن هستیم. اینکه ما دشمن باشیم یا نیروی متخاصم فرقی نمی‌کند. اما "شکست استراتژیک" که آنها می‌گویند باید به روسیه تحمیل شود، هدف تشکیلات آمریکایی است.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در پاسخ به سوال مشابهی گفت، ما آماده خواهیم بود تا با هر کسی که مردم آمریکا انتخاب کنند، کار کنیم، مشروط بر اینکه تمایل متقابل وجود داشته باشد.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی کاندیداهای اصلی این انتخابات هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • رویترز: رئیس سیا برای یک دیدار اضطراری با نخست وزیر قطر به دوحه سفر می‌کند
  • مقام صهیونیست: نتانیاهو اسرائیل را به پرتگاه می‌کشاند
  • وزیر جنگ اسرائیل: مذاکرات شکست بخورد به رفح حمله می‌کنیم
  • وزیر جنگ اسرائیل : مذاکرات شکست بخورد به رفح حمله می‌کنیم
  • ارتش اسرائیل شکست را پذیرفت/ روز نخست مذاکرات آتش بس اسرائیل و حماس پایان یافت+ جزییات/ شمار شهدای غزه به ۳۴هزار و ۶۸۳ نفر افزایش یافت
  • افزایش سرعت سقوط آزاد سوناک بعد از انتخابات محلی انگلیس
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • اینزاگی ساسولو را به بقا امیدوار کرد
  • نقشه نتانیاهو برای غزه پس از جنگ فاش شد/ نیویورک تایمز: طرح نخست وزیر اسرائیل به احتمال زیاد از سوی کشورهای عربی رد خواهد شد