Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تبعاتی که کمبود برق ناشی از خشکسالی و کمبود آب در خوزستان برای حوزه بهداشت و درمان به همراه خواهد داشت، گفت: قطع ناگهانی برق می‌تواند به دستگاه‌های بیمارستان‌ها آسیب وارد کند و هزینه هنگفتی بر سیستم درمانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز تحمیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر خجسته حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تبعات کمبود برق بر حوزه بهداشت و درمان، اظهار کرد: با توجه به اینکه بسیاری از وسایل مورد استفاده در بیمارستان‌ها با برق کار می‌کنند و بیمار در طول مدت بستری نیاز به حمایت این دستگاه‌ها دارد بنابراین قبل از ایجاد هر مشکلی، تمامی موارد بررسی می‌شوند و واحدهای نظارتی موارد مربوط را بررسی می‌کنند.

 قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه هیچ بیمارستانی نمی‌تواند بدون ژنراتور برق باشد، گفت: همه بیمارستان‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اهواز مجهز به ژنراتور هستند اما پیگیر نوسازی ژنراتورهای برخی بیمارستان‌ها هستیم.

وی افزود: قطع ناگهانی برق حتی اگر ژنراتور وارد مسیر شود، می‌تواند به دستگاه‌های مورد استفاده در بیمارستان‌ها آسیب وارد کند و هزینه هنگفتی بر سیستم دانشگاه علوم پزشکی تحمیل کند. بنابراین انتظار داریم در این خصوص برای خوزستان فکر اساسی شود.

حسینی‌نژاد بیان کرد: همچنین امیدواریم مردم با استفاده بهینه از برق به ما کمک کنند تا خودشان نیز بهره کافی از سیستم درمان دانشگاه علوم پزشکی ببرند و دانشگاه نیز مجبور به خرید مجدد دستگاه‌ها نشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۹۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛به مناسبت هفته سلامت، بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران با حضور پزشکان متخصص در رشته های قلب، چشم پزشکی، داخلی، اطفال، اورولوژی، پوست، مغز و اعصاب، روانپزشکی، زنان و زایمان، متخصص تغذیه، جراح عمومی، دندانپزشک و پزشک عمومی، با همکاری سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان، سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دلفان، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بسیج جامعه پزشکی استان، شبکه بهداشت و درمان، هلال احمر و بخشداری میربگ، برای ارائه ی خدمات تخصصی به مردم شریف این منطقه شد. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان،با بیان اینکه ارائه ی خدمات تخصصی در مناطق محروم وظیفه ی همه ما است،گفت:این اقدام جهادی در راستای انتقال خدمات تخصصی از سطح شهرها و مراکز بیمارستانی استان به مناطق کم برخوردار روستایی وبرای گرامیداشت هفته سلامت انجام شد و ارائه ی اینگونه خدمات، نیز تداوم دارد.

 دکتر بهرام دلفان افزود:در این اقدام جهادی علاوه بر ارائه ی خدمات تخصصی و ویزیت رایگان، خدمات رادیولوژی، بینایی سنجی، تغذیه، روانشناسی، تزریقات، آزمایشگاه، مشاوره خانواده، مشاوره تخصصی جوانی جمعیت و خدمات داروخانه ای ارائه می شود. 

دیگر خبرها

  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • رقابت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان