Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@23:26:21 GMT

سطح زبان انگلیسی دانشجویان دکتری خوب نیست

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۵۹۹۲۲

رئیس مرکز سنجش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ضرورت تسلط دانشجویان دکتری به زبان انگلیسی تصریح کرد: سطح سئوالات آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی استاندارد است.

به گزارش ایسنا، دکتر امیررضا شاهانی با بیان اینکه آزمون EPT استاندارد است، گفت: از آنجایی که گاهی به آزمون EPT اعتراض می شود، به تازگی آزمون EPT را شخصا بررسی کردم، سئوالات چند دوره را بررسی کردم تا ببینم سئوالات استاندارد است یا خیر که دیدم انصافا سئوالات استاندارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز سنجش دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: مدرک دکتری بالاترین مدرکی است که به لحاظ آکادمیک می‌توان در دانشگاه به یک نفر داد، لذا ما یک چیزی را نباید فراموش کنیم، نمی‌شود کسی که می‌خواهد مدرک دکتری بگیرد و دانشجوی دکتری است زبان انگلیسی بلد نباشد، این اصلا بی معنی است.

وی افزود: دانشجویان دکتری موظفند که در مرحله پژوهش مقاله بدهند، برای نوشتن مقاله باید مقالاتی به زبان انگلیسی مطالعه کنند . به همین دلیل باید آن قدر به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند که بتوانند پژوهش خودشان را به صورت یک مقاله بنویسند، به این لحاظ تسلط به این زبان الزامی است.

شاهانی تاکید کرد: سطح زبان دانشجویان باید ارزیابی شود و آن‌ها باید مهارتی حداقلی در زبان انگلیسی داشته باشند که بتوانند اجازه ورود به مرحله پژوهشی را کسب کنند.

سطح دانش زبان انگلیسی دانشجویان دکتری ضعیف است

رئیس مرکز سنجش دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: نکته ای که باعث تاسف است این است که سطح دانش زبان انگلیسی دانشجویان دکتری خیلی ضیف است و این خوب نیست. حداقل نمره‌ای که برای قبولی در آزمون گذاشته ایم نمره خیلی کمی است و کسب نمره 50 از آزمون EPT کار سختی نیست.

شاهانی ادامه داد: در آخرین شورای برنامه ریزی دانشگاه آزاد، سطح نمره قبولی در آزمون ‌های زبان دانشگاه‌های خوب کشور را بررسی کردیم که در مقایسه با آن‌ها ما یک مقدار هم این نمره را پایین تر در نظر گرفتیم.

وی درباره نحوه سنجش مهارت زبان انگلیسی در دانشجویان دکتری اظهار کرد: در روزهای آتی جلسه‌ای با اساتید زبان دانشگاه خواهیم داشت تا بررسی کنیم و ببینیم آیا برای سنجش سطح زبان انگلیسی دانشجویان دکتری می‌توان مکانیزم دیگری هم گذاشت یا خیر.

رئیس مرکز سنجش دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: قصد اطلاع رسانی درباره جزئیات این طرح را ندارم اما به صورت کلی می‌خواهیم با برگزاری یک سری کلاس فشرده و تا حدی طولانی مدت، به‌نحوی مهارت زبان انگلیسی دانشجویان دکتری را ارتقا دهیم. البته در حال حاضر نیز یک سری کلاس داریم که روزهای جمعه برگزار می‌شود اما فاصله کلاس‌های فعلی زیاد است و آن طور که باید برای ارتقای زبان انگلیسی جوابگو نیست.

اما در طرح جدید در نظر داریم که برای مثال در طول سه تا شش ماه دوره کلاس زبان فشرده برگزار کنیم و بعد با مکانیزم هایی که باید مورد بررسی قرار گیرند مهارت زبان دانشجویان دکتری را بسنجیم و بر مبنای آن اقدام کنیم.

وی درباره تعداد حوزه‌های آزمون EPT اظهار کرد: علت اینکه این آزمون در مراکز تمام استان‌های کشور برگزار نمی‌شود این است که تعداد شرکت کننده ها در همه استان ها قابل توجه نیست که بخواهیم در همه استان ها آزمون را برگزار کنیم. مثلا اگر در یک استان 10 نفر بخواهند شرکت کنند برگزاری آزمون استانی توجیه ندارد.

رئیس مرکز سنجش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به وجود حساسیت در برگزاری آزمون های زبان انگلیسی این دانشگاه گفت: برای برگزاری این آزمون‌ها طراحان سوال چند روز قرنطینه می‌شوند و برای تکثیر، بسته بندی و فرستادن سئوالات چندین روز زمان صرف می‌شود و ناظر مرکز سنجش، ناظر حراست به محل آزمون می‌رود. در مجموع برگزاری آزمون بسیار هزینه دارد و مسائل امنیتی زیادی باید برای برگزاری آن رعایت شود.

شاهانی افزود: اگر بخواهیم حوزه‌های برگزاری آزمون EPT را به30 استان توسعه دهیم، دردسر زیادی دارد و به لحاظ اقتصادی و امنیتی توجیهی ندارد که بخواهیم در حوزه‌ای برای 15 یا 20 نفر آزمون برگزار کنیم اما سعی کرده ایم که در چهارگوشه کشور حتما حوزه امتحانی داشته باشیم.

وی در پایان با بیان اینکه این آزمون تقریبا در هشت حوزه برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: تقریبا 50 درصد شرکت کننده‌ها از تهران هستند و تمام استان‌های دیگر در کل مجموعا پنجاه درصد شرکت کننده‌ها را دارند. البته تعداد حوزه‌ها شناور است. یعنی هر دوره ای که ثبت نام می‌کنیم آمار میگیریم که شرکت کننده ها از کدام استان ها هستند. بعضی استان ها ممکن است یک ماه حوزه باشند ماه دیگر نباشند و یا برعکس. این آزمون برای کمک به دانشجویان دکتری به صورت ماهانه برگزار می‌شود تا اگر در آن پذیرفته شدند زودتر در آزمون جامع شرکت کنند و وارد مرحله پژوهشی شوند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۹۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد

یاسر پیرعلی رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.

وی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.

بیشتر بخوانید

ارسال ۲۱۰ مقاله به نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست در شهرکرد

پیرعلی اضافه کرد: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.

وی گفت: هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.

پیرعلی بیان داشت: سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ تمدید شد
  • مهلت انتخاب رشته دکتری تمدید شد
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ تا هشتم اردیبهشت تمدید شد / جزیبات
  • تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۳ تا هشتم اردیبهشت
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ تا هشتم اردیبهشت تمدید شد
  • مهلت انتخاب رشته‌ آزمون دكتری سال 1403 تا هشتم اردیبهشت تمدید شد
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • امشب؛ آخرین فرصت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
  • امشب آخرین فرصت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳