Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@17:12:24 GMT

۱۳ نقطه بحرانی در طرح تفصیلی شهرگناباد وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۷۱۰۳۳

۱۳ نقطه بحرانی در طرح تفصیلی شهرگناباد وجود دارد

گناباد- شهردار گناباد گفت: طرح تفضیلی گناباد دارای ۱۳ نقطه بحرانی بوده که باید بازنگری جدی در آن انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علایی شنبه شب در نشستی خبری که در شهرداری گناباد برگزار شد اظهار کرد: وحدت بین مردم و مسئولین خواهد توانست بیشتر مشکلات را حل کند و امروز شهرداری ها نیاز جدی به کمک مردم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فضای سبز شهرگناباد با مشکل جدی روبه رو است به صورتی که برخی پارک ها دیگر فضای سبزی ندارد و این درصورتی است که بیشترین آب کشاورزی در این شهر بوده و نشان می دهد که برنامه درستی برای فضای سبز اجرا نشده است.

شهردار گناباد ابراز کرد: ۲۵ درصد جمعیت گناباد دانشجو و دانشگاهی هستند و می توان این شهر را یک شهر نخبه پرور نامید، ولی از این ظرفیت در پیشبرد اهداف و برنامه ریزی های آینده شهر استفاده نشده که با راه اندازی کارگروه هایی از ظرفیت دانشگاه ها برای رفع مشکلات پیش رو استفاده خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: گناباد از معدود شهرهایی است که کمربندی ندارد و وسیله های سنگین از داخل شهر عبور می کنند که شاهد نارضایتی مردم در این حوزه هستیم ولی مشکل اصلی در احداث کمربندی گناباد زمین های کشاورزی موجود در این طرح است که باید رضایت مالکان آنها گرفته شود ولی امیدواریم طی یک ماه آینده بتوانیم کار را آغاز کنیم.

علایی با اشاره به عدم صدور پروانه در برخی نقاط و یا بازگشایی های معابر اظهار کرد: در طرح تفضیلی شهر گناباد برخی نقاط کاربری درستی صورت نگرفته و به نظر می رسد کارشناسان مربوطه سری به گناباد نزده اند و از همان تهران این طرح نوشته اند.

شهردار گناباد گفت: از طرح تفضیلی شهر گناباد ۲ سال گذشته و باید در طرح بعدی بازنگری جدی صورت گیرد  به صورتی که در حال حاضر ۱۳ نقطه بحرانی در طرح تفضیلی وجود دارد که باعث نارضایتی مردم شده است.

وی عنوان کرد: طرح جامع گردشگری گناباد در حال تدوین است که قسمتی از آن همان طرح تفضیلی است که این طرح چند سالی طول خواهد کشید، برای رضایت مردم برخی نقاط مشکل ساز شناسایی شده و به دنبال رفع آن ها از طریق کمیسیون های مربوطه هستیم.

علایی اظهار کرد: ۹۵ درصد آسفالت معابر گناباد معیوب است و از سویی بیشترین بدهی و تعهد شهراری به میزان ۳ میلیارد تومان در بخش آسفالت است و به دلیل این که کارخانه آسفالت شهرداری گناباد دستگاه سنگ شکن ندارد و بودجه ۷۰۰ میلیون تومانی برای تامین آن نیاز است، نمی توانیم آسفالت استاندارد که ماندگاری لازم را داشته باشد تولید کنیم.

وی در خصوص درآمدهای پایدار شهرداری نیز اظهار کرد:  بحث درآمد پایدار در شهرهای کوچکی مانند گناباد با شعار درست نمی شود و باید یک کار عملی کرد. شهرک کار آفرین گناباد ظرفیت مناسب برای درآمد پایدار شهرداری است که در فاز اول آن  به دنبال راه اندازی مرکز معاینه فنی خودرو در این مجموعه هستیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۱۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان با بیان اینکه محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم هستند گفت: در برخی از مناطق شهر طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدهادی مصطفوی ضمن گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، در مورد تشریح جرم شناسی در طرح جامع شهری عنوان کرد: یکی از موضوعات در حوزه پیشگیری، بحث محلات بی‌دفاع است به عنوان مثال در بحث نورپردازی زمانی که معبر یا پارکی از لحاظ نورپردازی ضعیف باشد آن محل مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرایم می‌شود.

وی با اشاره به طرح شهرسازی و طرح جامع شهری گفت: یکی از مسائل و آسیب‌ها این است که در تثبیت طرح جامع در کمیسیون ماده پنج، نظر مجموعه قضایی و انتظامی کسب نمی‌شود و یا در منطقه‌ای احداثِ واحد‌های مسکونی دو طبقه مصوب می‌‌شود اما بعد از آن پروانه ساختِ واحدِ چند طبقه صادر می‌شود.

مصطفوی بیان کرد: در صورت بروز یک جرم باید سریع‌ترین اقدامات در راستای تصحیح فرآیند‌های منجر به وقوع آن انجام پذیرد و طبق «نظریه پنجره‌های شکسته» وقوع جرم مانند شکستن پنجره در یک محیط است و در صورتی که اقدامی درخصوص تعویض پنجره شکسته صورت نگیرد، سایر پنجره‌ها نیز مستعد شکستن می‌‌شوند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ابراز کرد: در حالی که در طرح اولیه مستحدثات با توجه به کوچه 6 یا 8 متری لحاظ شده بوده که تغییرات بعدی منجر به تراکم جمعیتی و تعارض منافع ‌می‌شود و این مسئله خود زمینه‌ساز بروز جرائم گوناگونی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح جامع همدان به تصویب رسیده و ما قرار نیست آن را تغییر دهیم، عنوان کرد: در طرح تفصیلی لازم است، پیوست‌های فرهنگی، انتظامی و امنیتی رعایت شود؛ لذا هدف کنونی این است که  آسیب‌شناسی‌های لازم صورت پذیرد و نظر نیروی انتظامی در خصوص شناسایی‌های صورت گرفته از سوی این نهاد درخصوص جرایم شایع در هر منطقه استفاده شود، تا در طرح تفصیلی اقدامات مناسبی در جهت کاهش چالش‌های هرمنطقه انجام پذیرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان بیان کرد: با یک نگاه جرم‌شناسانه و فنی باید دید در یک منطقه که قرار است طرح تفصیلی و جامع انجام شود، قرار است رفاه را برای شهروندان و ساکنان آن منطقه به ارمغان بیاورد؟ یا اینکه منجر به مشکلات و تعارض منافع شود؟ از همه مهمتر باید به پیوست‌های فرهنگی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) توجه شود.

مصطفوی عنوان کرد: اساساً در برخی از مناطق همدان طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است.

وی گفت: دستگاه قضایی و انتظامی این آمادگی را دارد که نقطه نظرات خود را در طرح فوق در جلساتی که با این موضوع برگزار می‌شود اعلام دارد تا کار به صورت بهتری پیش برود.

در ادامه جلسه نمایندگان مسکن و شهرسازی به توضیح طرح جامع و تفصیلی پرداختند و نمایندگان نیروی انتظامی نیز جرائم و آسیب‌های شناسایی شده در هر منطقه را به‌صورت نقطه‌ای تشریح کردند.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • بارندگی آب، برق و راه برخی از روستاهای بخش شنبه و طسوج مسدود کرد
  • بارش شدید برخی راه‌های ارتباطی دشتی را مسدود کرد
  • تقدیر شهردار گناباد از مجموعه مدرسه فنی حرفه ای شهید عباسپور
  • آماده سازی ۴۰۰ نقطه در کرمانشاه برای تبلیغات کاندیداهای مجلس
  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • «طرح نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته است | استان تهران تقسیم می شود؟ | قرارداد شهرداری تهران با چین هیچ نقطه منفی ندارد
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • ایستگاه‌های شارژ موتورهای برقی در ۲ نقطه شهر اصفهان به‌صورت پایلوت نصب می‌شود
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست