Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر شهید صدرزاده گفت: پسرم مصطفی با شناسنامه فردی افغانستانی به‌ نام «سید ابراهیم احمدی» و به عنوان نیرویی افغانستانی مدافع حرم شد. ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸ رسانه ها خواندنی نظرات

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، محمد صدرزاده پدر شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده در گفت‌وگو با دفاع پرس، به خصوصیات فرزندش و نحوه اعزام وی برای دفاع از حریم اهل بیت (ع) پرداخت که در ادامه می‌خوانید:

پسرم در تاریخ 19 شهریور ماه 65، در شهر تاریخی شوشتر، واقع در استان خوزستان به دنیا آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی از همان دوران نوجوانی محب امام حسین (ع) بود و بدون توصیه کسی در مراسمات عزاداری شرکت می‌کرد. مقاطع تحصیلی را مانند سایر دانش‌آموزان تا دوره دبیرستان در مدرسه گذراند و از آن‌جا به حوزه علاقه‌مند شد و در حوزه‌ علمیه امام جعفر صادق (ع) تهران ثبت نام کرد و تا پایه چهارم ادامه تحصیل داد؛ سپس در دانشگاه آزاد، واحد تهران مرکز دانشجوی رشته ادیان و عرفان شدند.

به‌خاطر این‌که نتوانست در قالب نیروهای ایرانی به سوریه اعزام شود، با شناسنامه فردی افغانستانی به‌ نام «سید ابراهیم احمدی» و به عنوان نیرویی افغانی به سوریه اعزام شد که هم‌رزمانش ایشان را نام «سید ابراهیم» صدا میزدند.

2 فرزند از مصطفی به نام‌های فاطمه و محمدعلی به یادگار مانده است، که در زمان شهادتش، دخترش هفت ساله و پسرس هفت ماهه بودند.

تلاش مصطفی برای اعزام به سوریه

سال 92، به همراه تعدادی از اعضای رزمندگان لشکر فاطمیون به سوریه اعزام شد.

هنگامی که تصاویر، اخبار و صحنه‌های دل‌خراش مردم مظلوم سوریه را از طریق رسانه‌ها دنبال می‌کرد، می‌گفت این وظیفه‌ی شرعی‌ هر مسلمانی است که به سوریه برود و همیشه این موضوع را در خانه مطرح کرد که باید در صف نیروهای مقاومت علیه تروریست‌های تکفیری مبارزه کنم بلکه کمکی به مردم مظلوم سوریه و بی‌دفاع کرده باشم؛ شاید از این طریق بتوانم دینم را به اسلام ادا کنم.

به‌خاطر ظلمی که به مردم مسلمان و بی‌دفاع سوریه می‌شد خیلی ناراحت بودیم، این موضوع باعث شد با رفتنش مخالفت نکنیم.

تا قبل از رفتنش به سوریه در اردوهای جهادی و فرهنگی حضور مستمری داشت، سال‌های زیادی از عمرش را وقف برگزاری و تدارک مراسم عزاداری برای سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) کرد. برای دفع فتنه سال 88، به همراه شمار زیادی از بسیجیان و مردم‌ ولایت‌مدار به صورت داوطلبانه تلاش زیادی کرد تا از آرمان‌های انقلاب دفاع کند؛ در همین راستا چند قسمت از بدن مبارکش با سلاح سرد جراحت شدیدی پیدا کرد که تا مرز شهادت پیش‌رفت.

حسن خلق، صداقت در گفتار، احترام به پدر و مادر، عشق به اهل بیت (ع) و ولایت، گریز از دنیا طلبی، آخرت گرایی و اراده‌ی راسخ از ویژگی‌های بارز مصطفی بود.

به علت محدودیت‌هایی که آن زمان سپاه پاسدارن در اعزام نیروی مردمی به سوریه اعمال می‌کرد چندین بار تلاش کرد تا به نبرد در صف نیروهای مقاومت علیه تروریست‌های تکفیری بشتابد ولی به در بسته ‌می‌خورد، تا این‌که بعد از چندی تلاش بی‌وقفه در قالب لشکر فاطمیون به سوریه اعزام شدند. در همان لشکر (فاطمیون) گردانی را به نام «عمار» تشکیل می‌دهد و روز قبل از شهادتش به جانشینی تیپ لشکر فاطمیون منصوب می‌شود.

چند بار به سوریه سفر کرد که ابتدا در قالب نیروی پشتیبانی و تدارکات اعزام شد. ولی با گذشت مدتی پس از حضورش در آن‌جا با سنجیدن شرایط سوریه به خط مقدم نبرد علیه تروریست‌های تکفیری شتافت.

به خواندن نماز اول وقت مقید بود

با تماس تلفنی و گاهی نیز از طریق نرم‌افزارهای مجازی پیام‌رسان که با ارسال دو طرفه عکس و ویدیوهای کوتاه با ما در ارتباط بودند.

مقید به انجام واجبات و مستحبات و پرهیز از مکروهات بود، نمازهای یومیه را اول وقت می‌خواند، هم‌چنین حب خاصی که به حضرت ابوالفضل و اهل بیت (ع) داشت، باعث شد که همیشه در صف اول بچه‌های هیئت و مسجد محله‌مان باشد و به نوعی الگویی برای نوجوانانی بود که با ایشان ارتباط داشتند.

تاریخ 01 آبان ماه 94، مطابق با تاسوعای حسینی، در عملیات محرم، در درگیری با تروریست‌های تکفیری داعش در حومه حلب، بر اثر اصابت گلوله تک‌‌تیرانداز‌های دشمن مجروح شد و سپس به شهادت رسید.

شش روز بعد از شهادتش به تهران منتقل شد و در گلزار شهدای بهشت رضوان واقع در شهرستان شهریار، تشییع و خاکسپاری شد.

تمام شهدا در بهترین مسیر زندگی قرار گرفتند که توانستند به چنین درجه‌ای از معنویت برسند و شربت شهادت را بنوشند. ما نیز بسیار خوشحالیم که توانستیم یکی از فرزندان‌مان را در دفاع از حریم آل‌الله تقدیم اهل بیت (ع) کنیم. مادر مصطفی نیز به آرزوی دیرینه‌اش که شهادت مصطفی بود رسید.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۲۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت اسارت؛ از پیروزی اسرای ایرانی بر فرماندهان عراقی تا جرزنی بعثی‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در آیین اختتامیه مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی به ابتکار عباس شیخان معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک یکی از قهرمانان ورزشی استان مرکزی و آزادگان سرافراز دفاع مقدس در جمع ورزشکاران قهرمان تیم‌های اول تا چهارم از خاطراتش گفت:

ابراهیم نصیری گفت: مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «همه ما از جنگ فارغ شدیم، اما این جانباز است که تا آخر عمر درگیر جنگ است و آزادگان ذخائر بزرگ انقلاب هستند.»

آزاده هشت سال دفاع مقدس گفت: اینجانب ابراهیم نصیری آزاده و جانباز که مدت ۱۰۱ ماه در اسارت نیرو‌های بعثی بوده و دارای ۵۰ درصد جانبازی از ناحیه اعصاب و روان و اصابت تیر و ترکش در بدن هستم و سال ۱۳۴۰ در شهر آستانه از توابع استان مرکزی در یک خانواده مذهبی به دنیا آمدم و تحصیلات ابتدایی تا دیپلم را در آستانه سپری کردم.

این رزمنده هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد: با شروع جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ به صورت داوطلب به خدمت مقدس سربازی اعزام شدم و پس از دوران کوتاه آموزشی بلافاصله به جبهه مقدم آبادان اعزام شدم که در آن موقع آبادان و خرمشهر در محاصره دشمن بود.

نصیری ادامه داد: ۵ مهر سال ۱۳۶۰ در عملیات ثامن الائمه برای شکستن حصر آبادان شرکت کردم. در این عملیات من خدمه توپ ۱۰۶ بودم و از ناحیه سر و دست تیر و ترکش خوردم و به بیمارستان انتقالم دادند و پس از شکسته شدن حصر آبادان و آزادسازی بخش عظیمی از منطقه جنگی آبادان بلافاصله ما را به جبهه شوش اعزام کردند.

وی، خطاب به والیبالیست‌ها تشریح کرد: من در جریان اسارت با تنها توپ موجود در اردوگاه مسابقه‌ای را بین اسرای ایرانی و فرماندهان عراقی اردوگاه تدارک دیدم مسابقه را از عراقی‌ها بردیم شروع به اذیت و به قولی جرزنی کردند تا نتیجه را از ما بگیرند و در یکی از امتیازات پایانی که با قاطعیت پیروز بودیم چنان در ضربه اسبک به توپ ضربه زدم که توپ ترکید و بازی تمام شد.

این رزمنده هشت سال دفاع مقدس تشریح کرد: بعد از این مسابقه از شدت خشم باخت به ایرانی‌ها فرماندهان عراقی ما را زیر تازیانه گرفتند و تا ساعاتی با مشت و لگد از ما پذیرایی کردند.

این آزاده سرافراز دفاع مقدس خطاب به حاضران خاطرنشان کرد: دانشجویان برای ماندن این پرچم و عزت این مملکت خون‌های زیادی به روی زمین ریخته و رزمندگان زیادی جانثاری کردند و آزادگانی محکم برپای اعتقاد خود ایستادند، بنابراین شما هم در دفاع از کشور و ولایت محکم باشید و مردانه در مقابل دشمنان ایستادگی کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
  • آخرین تحولات اوکراین| درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو
  • بشار اسد: موضع سوریه در مورد فلسطین تغییر نکرده است
  • تحولات اوکراین| امکان درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو
  • بشار اسد: موضع سوریه هرگز در مورد فلسطین تغییر نکرده است 
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در مسئله فلسطین و مقاومت
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در قبال مقاومت و فلسطین
  • دفاع موشکی ایران در مقابل اسرائیل زمینه نابودی هر چه زودتر رژیم صهیونیستی را فراهم می‌کند
  • روایت اسارت؛ از پیروزی اسرای ایرانی بر فرماندهان عراقی تا جرزنی بعثی‌ها
  • آغاز تشییع پیکر مطهر ۴ شهید تازه تفحص‌شده در اصفهان