Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@02:23:08 GMT

سازمان ملل: شرایط بازگشت روهینگیایی‌ها مهیا نیست

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۷۶۲۸۵

سازمان ملل: شرایط بازگشت روهینگیایی‌ها مهیا نیست

 

به گزارش ایکنا به نقل از رویترز؛ اورسولا مولر، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، پس از یک سفر شش روزه به میانمار، گفت: با توجه به آنچه دیدم و از مردم شنیدم و به دلیل عدم دسترسی به خدمات درمانی، ناامنی و جابه جایی‌های مدام آوارگان، شرایط برای بازگشت آن‌ها مساعد نیست.

بخشی از مشکل این است که میانمار حداقل 55 روستا را که در جریان خشونت‌ها تخلیه شده بودند، تخریب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند دولت میانمار اعلام کرده که این تخریب‌ها برای پذیرش و اسکان مجدد پناهندگان صورت گرفته است.

سال گذشته در پی سرکوب مسلمانان روهینگیا و بیرون راندن نزدیک به 700 هزار مسلمان ساکن ایالت راخین میانمار به بنگلادش، سازمان ملل این کشور را به پاکسازی قومی متهم کرد.

چندی پیش و در نتیجه فشار افکار عمومی جهانی دولت میانمار متعهد شد همه تلاش خود را بکند که بازگشت آوارگان طبق توافقنامه‌ای که با بنگلادش در ماه نوامبر امضا کرده است، به صورت عادلانه و با امنیت بالا صورت بگیرد.

میانمار تاکنون اجازه بازگشت چند صد پناهنده مسلمان روهینگیا را صادر کرده است. ماه گذشته یکی از مقاملات میانمار اعلام کرد اولین دسته از آوارگان می‌توانند هر زمانی که برایشان مناسب بود به میانمار بازگردند.

پیشتر مقامات بنگلادش درباره تمایل میانمار به پذیرش آوارگان روهینگیا ابراز تردید کرده بودند. میانمار و بنگلادش در ماه ژانویه موافقت کردند که در دو سال آینده شرایط را برای آوارگانی که تمایل به بازگشت دارند فراهم کنند. میانمار دو مرکز پذیرش را تأسیس کرده است و گفته می‌شود یک کمپ موقت در نزدیکی مرز راخین برای پذیرش اولین گروه آوارگان فراهم شده است.

بسیاری از مردم در میانمار، کشوری که اکثر جمعیت آن بودایی هستند، مسلمانان روهینگیا را مهاجران غیرقانونی از بنگلادش می‌دانند. 

 انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۶۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عماد شاهرخی در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به افزایش تولید در بخش کشاورزی، اظهار داشت: تولید گندم از ۱۲۳ هزار تن دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش پیدا کرده است، در حوزه گلخانه هم سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: سطح زیر کشت دانه‌های روغنی از دو هزار و ۲۰۰ هکتار به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است، بیان کرد: برای رفع این مشکل باید از ادوات به‌روز در حوزه برداشت استفاده کرد.

شاهرخی، افزود: پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت در بخش کشاورزی باعث تأمین ادوات و تجهیزات موردنیاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد را در استان داشتیم، گفت: ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد معادل ۵۰۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی به چرخه تولید، بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی که ۱۶ واحد آن واحد پرورش مرغ گوشتی بود به چرخه تولید بازگشت.

شاهرخی با بیان اینکه سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره‌سازی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۲۳ درصد از اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم مربوط به بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: از ۳۰ هزار اشتغالی که سال گذشته در سامانه رصد ثبت شده بود ۳۱۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی بود.

شاهرخی، یادآور شد: در دولت سیزدهم ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 6094999

دیگر خبرها

  • اتفاق امیدوارکننده برای سپاهان در مصاف با پرسپولیس
  • تلاش برای برقراری پرواز مستقیم حجاج اردبیلی به مدینه
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد
  • بازگشت آفتاب بر گستره آبادان و خرمشهر
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • بحران آوارگان در لبنان به اروپا کشیده خواهد شد
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است